Arama sonuçları: *

• Users: birpcsever
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Öneri 15-16k bütçede Hangi ekran kartını almalıyım ?

Elimdeki rx6700xt ekran kartımı satıp üzerine para ekleyerek yeni bir kart almayı düşünüyorum aklımda rx 9060xt 16gb-rtx 4060 ti 16gb veya rtx 4070 12gb gibi modeller var bunlar arasında hangisi daha çok işimi görür ? Yayıncılık ile de uğraştığım için nvida teknolojileri yüzünden aklımı çeliyor...
  2. B

Çözüldü✓ Asus prime b650m r vs asus prime b650m f

Aralarında görebildiğim mosfet soğutucuları ve m2 sayısı haricinde pek fark göremedim 300tl fiyat farkı ile f olan model daha pahalı Sizce hangisi daha iyi ? M-k modeli de ilgimi çekmişti ama satıcılar fırsatçı olup fiyatını 6k seviyesine çıkarınca vazgeçtim
  3. B

Yardım R5 5500 almaya değer mi

Öncelikle iyi forumlar şu anda sistemimde r3 3200g ve rx6700xt var ve darboğaz aşırı Yeni bir işlemci almayı düşünüyorum ilk başta yayın açmayı da düşündüğüm için r7 5700x alıcaktım ancak henüz o kadar para biriktirmedim R5 5500 ise 2600 civarlarında sizce r5 5500 beni idare eder mi? Amacım r5...
  4. B

Max 3k bütçeye elektro gitar için ses kartı önerir msiniz

hali hazırda amfi olarak kullanabileceğim tabiri caizse düğün hoparlrü elimde var ancak performansına güvenmediğim ve çok yer kapladığı için bilgisayarıma bağlayıp kimi zaman youtubeden şarkıya eşlik ederek çalabileceğim kimi zamanda kayır alabileceğim bir ses kartı istiyorum maximum bütçem 3...
  5. B

KOZMOS KST-BSWHSS alınır mı

aşağıda linkini verdiğim gitar alınır mı alınmaz ise 10bin tl altı elektro hss dizilimli gitar önerir misiniz https://www.zuhalmuzik.com/kozmos-kst-bswhss-grwn-lpb-elektro-gitar-kst-bswhss-grwn-lpb
  6. B

10 Bin tl bütçe gitar+anfi full set elektro gitar seti önerisi

öncelikle iyi forumlar elektro gitara başlamak istiyorum ve henüz belli bir tarz seçmedim hss dizilimin iyi olacağını düşünüyorum geçenlerde onur art kanalında https://www.zuhalmuzik.com/mantic-mst100-hbk-siyah-elektro-gitar-paketi-mst100-hbk gitar setinin incelemesini görmüştüm ama alamadan...
  7. B

Öneri 12-13k yurt dışı/yurt içi oyun telefonu önerir misiniz

redmi note 12 pro 5g kullanıyodum ve tekrar bozulunca artk tak etti onu satıp yerine başlıkta yazdığm gibi max 12-13k ya yurt içi ya da yurt dışı alabiliceğim telefonlar önerir misiniz kamera benim için öneli değil ve genellikle pubg e football tarzı oyunlar oynuyorum ayrıca edit ve çizim ile...
  8. B

Öneri 40k bütçeye laptop önerisi

40k bütçe var hafif aşabilirim okul ve oyun odaklı kulanıcam
  9. B

Öneri max 3.5 kya monitör önerir misiniz?

3500tl bütçem var ve genelikle rekabetçi oyunnlar oynuyorum sizden ricam 1080p de hz si yüksek monitör önermeniz 1727879065 link koyamıyorum bunlar iyi midir? sizce
  10. B

Yardım 4k bütçe yükske hz monitör önerisi

max 4k bütçeye rekabetçi fps oyunları için 1080p monitör önerir misiniz
  11. B

Yardım gtx 1660ti mı rx 5600 xt mi almalıyım

2. elde yakınlarımda 3200e gtx 1660 ti buldum aynı zamanda 3500 e rx 5600 xt buldum sizce hangisini almalıyım pazarlıkla belki gtx i düşürebilirim 1725732967 rx 5600 xt yakınlarda değil sadece buldum 1725733417 .
  12. B

Yardım 2.5k bütçeye ekran karı önerir misiniz

2. elde rx 580 8gb baya bir ilgimi çekti fakat aynı btçeye daha iyi kart var mı önerir misiniz
  13. B

Yardım HDD konusunda yardım

arkadaşlar ilk kez sistem topluyorum ve öğrenci olduğum için fiyattan olabildiğince kısmaya çalıştım elimde eski bir laptopumdan çıkardığım 500gb hdd var bunu eni topladığım pc için kulanmayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı çıkaraır mı yoksa yenisini mi almam gerek
  14. B

Yardım arkadaşlar iki psu arasında kaldım hangisini almalıyım

arkadaşlar itopya indirimlerinde iki psu beğendim sizce hangisini almam daha mantıklı olur linkler : https://www.itopya.com/fsp-hyper-80-pro-650w-80-120mm-fanli-atx12v-psu_u25554 https://www.itopya.com/msi-mag-a600dn-600w-80-plus-120mm-fanli-psu_u21319
  15. B

Öneri bu psuyu almalı mıyım

arkadaşlar iyi akşamlar ilk kez pc topluyorum ve psu konusunda çok büyük kararsızlıa düştüm aşağıdaki psuyu almayı düşünüyorum eğer önermiyosanız bunun yerine önerebieceğiniz psular varsa link belirterek yazarsanız sevinirim bütçem 1800tl...
  16. B

hesabımı nasıl kurtarırım

arkadaşlar uzun süre önce kulandığım steam hesabma tekrar girmeye çalışıyorum fakat hesabın ismi hariç hiçbir bilgi elimde değil şu an hesabı açarken rastgele bir e posta ile açtım ve o e posta adresim şu anda elimde değil yardım edebilecek biri var mı
  17. B

Yardım amd stok fanı ile sıvı metal kulanılabilir mi

arkadaşlar elimdeki stok fan ile sıvı metal kulanabilirmiyim bir sıkıntı çıkar mı
  18. B

Çözüldü✓ psu önerisi yapabilirmisiniz

merhabalar 1300 tl gibi bir bütçem var bu bütçeye alabileceğim en iyi ve yüksek performanslı psuyu önerir misiniz link verirseniz sevinirim max 1500 çıkabilirim 1707770130 rx6600 ekran kartım b550 anakart ve r5 3600 işlemci var
  19. B

Yardım jieshou marka ekran kartı alınır mı

merhabalar ekran kartı alacaktım ve en ucuz hemde en beğendiğim bu oldu ama alınmaya değer mi iyi bir marka mı bu fiyata önerdiğiniz başka kart varsa söylermisiniz lütfen 1707515814...
Geri