Arama sonuçları: *

• Users: postac
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Ankara araç yıkama için çeşme bilen var mı?

Altındağ civarlarında olursa sevinirim. Yıkamacılar almış başını gidiyor ben de birkaç malzeme aldım kendim uğraşmak istiyorum.
  2. P

Operatör ve paket önerisi

Vodafone taahhüt bitmiş en ucuz şekilde dedem kullandığı için içeriği önemli değil ne tavsiye edersiniz?
  3. P

Araç kullanım hakkında bilgi

2024 kia stonic 2.000 km de 1.0 t-gdi turbolu motor var. Aracıma iyi davranmak istiyorum ne gibi şeylete dikkat etmeliyim sürüş vs. İlk kalkışta frene basıp kontağı bir kere çeviriyorum ışıklar sönünce p viteste motoru çalıştırıyorum sonra n vitese alıp el frenini indiriyorum sonra d veya r...
  4. P

Bu cihazların ne olduğunu bilen var mı?

Bilgiler için teşekkür ederim..
  5. P

En ucuz sigorta hangisi

Araç 3 aydır sigortasız fiyatlar 19-20 çıkıyor en düşük karşılaştırma sitelerinde daha uyguna sigorta bulabilir miyim?
  6. P

Araç sigorta ve kasko şirket önerisi

En uygun fiyat olacak şekilde tavsiyesi olan var mı? Nelere dikkat edilmeli?
  7. P

Su arıtma cihazı tavsiyesi

Linkteki alınır mı? https://m.n11.com/urun/13-asamali-8-l-celik-tankli-pompasiz-multimineralli-su-aritma-cihazi-premium-seri-3235134?magaza=evorasuaritma
  8. P

Yedi araçtan hangisi alınmalı?

Togg v1/v2-408-grandland-mg hs-niro ev-kona ev- jeep avenger hybrid/ev Bütçemde benzer başka model yoksa hangisini tercih edersiniz?
  9. P

Bu tv alınır mı veya bütçede alternatifleri..

15-20k₺ bütçeyle televizyon almayı planlıyorum çok anlamadığım için danışmak istedim. Koyulacağı oda büyük diyebilirim. Buna uygun tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. P

Arora jaguar alınır mı?

2021 model 40 bin km de yeni akü ve hızlandırılmış beyin takılmış 3. viteste 125 km/h hız yapıyormuş menzili full şarj ile 80 km görüyormuş fiyatı 15 bin kırığı deformeleri mevcut sizce alınır mı?
  11. P

30 bin motosiklet önerisi

Elektrikli veya benzinli 2. el ne tavsiye edersiniz 5 er km işe gidip gelmek için lazım
  12. P

Ankara lokal boyacı önerisi

Yenimahalle civarlarında denk gelen var mı acaba?
  13. P

85 yaşındaki dedeme telefon

5-6,5 bin civarında çok büyük olmayan ve kolay kullanışlı akıllı bir telefon arıyorum.
  14. P

Bilgisayar açılmıyor

6-8 ay bilgisayarı hiç açmadım, şimdi açmak istedim fakat monitöre görüntü gelmedi. Klasik çözümleri denedim. Bios pili tak sök ram tak sök ekran kartı ve anakarta takılı tüm kabloları tak sök yaptım fakat sonuç alamadım. Ayrıca kasaya elektrik geliyor ledler falan yanıyor ama klavyeyi takıyorum...
  15. P

14.000₺'e Sony xr-55a80k alınır mı?

Bu bütçede büyük ekran sıfır tv olmaz diye 2.el baktım bunu buldum. Pazarlık yaptım herzaman ki gibi foruma sormadan bir şey almak içime sinmedi, yorumlarınızı bekliyorum.
  16. P

Sistemim ne kadar eder?

(Ekran kartı hariç sıfır) sistemi 2023'ün ilk çeyreği toplamıştım. Klavyeyi takasla mouse, kulaklığı sıfır aldım. Az kullandım ve son zamanlarda komple kaldırdım. Şimdi satmaya çalıştım fazla teklif alamadım, bir drone ile takas etmek üzereyim.
  17. P

Type c to type c öneri

Telefon ile gelen orj kablosu kırıldı a34 ve a15 şarj edilecek bütçe düşük.
  18. P

Pantolonumsu eşofman tavsiyesi

Galiba jogger deniyor gördüğüm kadarıyla ince, rahat bir yapısı vardı ve griydi. Bundan arıyorum bilen varsa yardımcı olur musunuz?
  19. P

Deri ceket öneri-tavsiye

60 yaş biri için kahverengi veya yakın tonlarda tekstil bölgelerinde tanıdığı olan varsa tavsiye edebilir
  20. P

Bu air force çakma mı?

Geri