Arama sonuçları: *

• Users: YusufSoylu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YusufSoylu

Gürcistandan Türkiye de Kullanmak İçin Araç Alma

Öncelikle Merhaba . Şu anda Gürcistanda çalışmaktayım. 185 gün sonunda araç alıp Türkiyede kullanmak istiyorum . Geleli 1 hafta kadar oldu 185 günü bu yıl tamamlama şansım yok 2025 e sarkması halinde süre tekrardan mı başlar. Getirmek için diğer şartlar nedir. Şimdiden yanitlariniz için...
  2. YusufSoylu

Ets2 Button Box Önerisi

masayı delmeden monte edebileceğim fonksiyonlu önerilerinizi açığım
  3. YusufSoylu

Modem önerisi

Şu anda vdsl alt yapım var ileride fiber geçersem de kullanabileceğim modem önerilerinizi açığım
  4. YusufSoylu

Modem Önerisi

TN İnternet kullanıyorum modemin bozuk olduğu için uzun ömürlü bir modem lazım şu anki İnterneti 100 mbps ileride 1000 mbps ye geçince de kullanabileceğim tarzda olursa sevinirim görüşlerinize açığım
  5. YusufSoylu

Ethernet Kablosu Ve Modem

Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar yeni diji den türknete gectim ve bugün türknetten personeller geldi ve modemimin internet hızımı düşük verebileceğini söylediler benim pc ethernet kablosu aracılığıyla modeme bağlı personelin dediği gibi düşük vermesi pc yi etkiler mi yoksa sadece wifi üzerinden...
  6. YusufSoylu

Akım Korumalı Priz Önerisi

2 3 mt akım korumalı priz lazım arkadaşlar Philips SPN7080WA/10 8 prizli çoklu priz, elektrik kilitleme, 3.680 W, örgülü güç kablosu, 2 m yüksek mukavemetli, emniyet kilidi (Prot-LED gösterge 900J), beyaz https://amzn.eu/d/2EMLxLj Bu Nasıl Sizce Mantıklı mı
  7. YusufSoylu

Anakarttaki Işık Nedir

bu ısiklarin anlami nedir
  8. YusufSoylu

Wifi Adaptörü Kesintisi

oyun esnasında ara ara kesiliyor bir bakıyorum adaptör çıktı olarak gözüküyor hata da bu şekilde biri yardımcı olabılir mi
  9. YusufSoylu

Ethernet Kablosu öneri

Öncelikle selamünaleyküm modem yaklaşık 2 3 oda ötede 20 25 mt lik kablo lazım İnternet 1000mbps ona göre önerebileceğiniz kablolar var mı? (bütçe önemli değil)
  10. YusufSoylu

Rampage v995 Driver

Bir türlü driver bulamadım bilen ya da bulabilen link atabilir mi
  11. YusufSoylu

usb devre disi birakma

Hayırlı Akşamlar pc ilk başlangıçta mouse görüyor klavyeyi görmüyor sök tak yapinca geliyor ardından ara ara bazen sık sık wifi adaptörü kopuyor bu arada direksiyonda ara ara kopmaya başladı 1713730408 daha 1 aylık pc nedeni nedir perişan oldum
  12. YusufSoylu

ets 2

para ve seviye hilesini tmp de ban yemiycek şekilde nasıl yaparım
  13. YusufSoylu

Ets2 Promods oyuna giriş sorunu

Ets ye normal girişte promods ekranı geliyor ve promods haritasında oynayabiliyorum ancak tmp de eksik veya hatalı dosya diyerek oyuna giriş sağlamıyor
  14. YusufSoylu

wifi gelip gitmesi

Hayırlı Bayramlar Arkadaşlar pc de widi adaptörü oyun içindeyken nadir masaüstünde ara ara çıkıyor ve bağlantı kopuyor tekrar sök yap yaptığımda geri geliyor 1712921874 nedeni nedir?
  15. YusufSoylu

Ets2 PROmods

Hayırlı Akşamlar Promods kurmak için hangi dlc ler kesinlikle yüklü olmalı
  16. YusufSoylu

Ekran Gidip Gelme

Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar Ekran Gidip geliyor Saniyesinde nedeni ne olabilir
  17. YusufSoylu

Oyunlardaki belirsiz Simge

bu nedir nasıl kapatırım ateş edince beyaz oluyor 1712397492 ??
  18. YusufSoylu

Valorant Belirsiz Simge

Beyler bu nedir nasıl kapatırım
  19. YusufSoylu

En İyi SSD önerisi

Fiyat önemli değil piyasanın en iyi ssd leri nelerdir 1712310100 ana karta uymama sorunu da olur mu?
Geri