Arama sonuçları: *

• Users: XLycHeR2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. XLycHeR2

Gaming Kulaklık önerisi

Arkadaşlar selamlar düzgün bir gaming kulaklık arıyorum bütçem biraz kısıtlı tavsiyelerinizi bekliyorum :) Not: Bütçede artırıma gittim oyuncu birisiyim ama günlük olarak şarkı dinleyende biriyim öneriler için şimdiden yorum yapan herkese teşekürler :)
  2. XLycHeR2

Yatak Üstü Laptop Standı önerir misiniz??

Herkese merhaba yakın zamanda ufak bir sakatlanmadan dolayı doktorum yataktan çıkmadan dinlenmemi söyledi ve buna bağlı olarak yataktan çıkamıyorum. Aynı anda işimide devam ettirmek istiyorum 16.1 inç bir laptop kullanıyorum buna bağlı olarak yatak üstü laptop sehpası/standı önerileriniz varsa...
  3. XLycHeR2

Çözüldü✓ Acer Predator Helios Neo 16 mı Hp Victusmu

Herkese merhaba yakın zmaanda pc almayı düşünüyorum Acerın Predator helios neo 16 rtx 4070 i7 - 13700hx 32 gb ram modeli ile Hpnin https://tinyurl.com/mpuzzc5k Bu modeli arasında kaldım Bu konuda tavsiyeleriniz var ise şimdiden herkese teşekkür ederim :)
  4. XLycHeR2

Yardım 54 Bin TL Gaming Laptop Önerisi

Herkese merhabalar yakın bir zamanda gaming laptop almayı düşünüyorum 54 bin tl ye kadar alınabilecek laptop tavsiyeleriniz nelerdir bütün tavsiyelere açığım yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim :)
  5. XLycHeR2

Çözüldü✓ 45 49 Bin TL Bandında Oyuncu Laptop Önerisi

Öncelikle herkese merhabalar uzun zaman sonra bir laptop almak istiyorum elimin altında 45 49 bin tl para var (52 bine kadar çıkabilirim) ve bu fiyat bandında güzel uzun ömürlü bir Gaming Laptop önerebilir misiniz?. Ben Monster laptoplarda tulpar serisine baktım ama yorumlarda çok ısındığı arıza...
Geri