Arama sonuçları: *

• Users: _toprak1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Cf-voge-rks hangisi alınır

250sr voge 250rr srk 250rs arasından hangisi niye alınır sıfır almayı düşünüyorum cf görünüşünü beğeniyorum ama kronikleri şüphede bırakıyo ve parça sorunu hala var mı bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
  2. T

Xiaomi tel sürekli ana menüye giriyo

telefonum 10 gündür falan sürekli ana menüye girip duruyo telefonu yeniden başlatim demiştim takıldı kaldı paso ana menüde mi asistana da bağlanamıyorum nasıl çözücem herşeyim içinde silerem bidaha erişemem
  3. T

Mondial Lavinia 125 pro

2. El veya sifir bu tarz bi motor almayi dusunuyorum onerir misiniz evden okula vs gidicem gunde 100 kilometre yaparim rahat, 1 yil goturur mu buyuk sorun cikarmadan (2.el de alirken nelere dikkat etmem lazim) (Ruhsat,plaka,zorunlu sigorta ne kadar tutar tahmini)
  4. T

Yardim Lazim Zaman Ayirirsan Sevinirim

Ben suan 20 yasindayim bu sene yks ye giricem tutturamazsam 21 de girip 22 de uniye baslayip 26 da mezun olmus olucam bana bu artik gecmis veya mantiksiz geliyo bu saatten sonra uniye girmek. cunku insanlar o yaslarda artik duzenini yavastan oturtmaya basliyo isini gucunu vs ailem okumayip...
  5. T

Ds4 önerisi yardım!!

ps4 ve pc de çalışıcak ds4 önerisi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  6. T

Gta v indirimde !!!!!

kendi sitesinde 275 e düşmüş kendi sitesinden alırsam bi sıkıntı olur mu ilerde daha önce alan oldu mu
  7. T

Ps4 ve pc ile uyumlu ds4 kol

ps4 kolumda tamir ederken galiba 12pin flexe zarar verdim ne güç tuşu çalışıyor ne de şarja takınca şarj oluyor tamir için flex sipariş ettim ama işe yaramazsa kol almam lazım pc ve ps4 de sıkıntısız oynatacak bi kol arıyorum yardımcı olursanız çok makule geçer
  8. T

The crew 2 crack yardım

crew 2 en sevdiğim oyunlardan ps4 de çok oynadım yakın zamanda pc aldım ve artık pc de oynamak istiyorum ama çok pahalı indirimli bulamadım full oyunun crackli halini bilen varsa paylaşabilir mi lütfen(oyunun yeri bende ayrı)
  9. T

Amerika ogrenci vizesi

Amerikada 2 yillik community college da okumak istiyorum bu sene paraki biriktirip gitmeyi dusunuyorum diger sene icin okul masraflari vize maaraflari vs ne kadar tutar bilen varsa yazabilir mi(ve simdiden vize basvurusu yapip randevu almaya calisim mi)
  10. T

Unity oyun tasarlamak istiyorum

Unity den oyun tasarlamak istiyorum ama hic bilgim yok nasil ogrenebilirim yardimci olabilir misiniz
  11. T

Windows 10 300gb yer kapliyo YARDİM

Win 10 300gb yer kapliyo bu niyr boyle normalmi bana cok garip geldi yardim
  12. T

Windows yukleyemiyorum lutfen yardim

Daha oncesinde flashta linux yukluydu linux kuruldu chromdan windows indirmeye calisiyorum depolama yetersiz diyor ama 1tb ssd bombos pc yi yeni topladim Windows u indirirken depolama yetersiz diye fail veriyo ve linuxtan kurtulamiyorum nasil cozucem
  13. T

Kredi karti hakkinda destek

Kredi karti nakit avansla tek cekim ayni sey mi,kredi karti nakit avans limitim tek cekim icin gecerli mi yoksa nakit avans limitinden bagimsiz mi
  14. T

Vatan hazir sistem destek

Vatan hazir sistemleri magazaya gidip aliniyor mu yoksa sadece internet uzerinden mi aliniyor
  15. T

Hazir sistem tukendi ne demek

Kampanya sureci bitmis demek mi oluyo yoksa stogu bittigi icin mi stok gelince tekrar acilir mi
  16. T

Rtx 3060 sistem alinir mi

https://www.itopya.com/kaiser-3-intel-core-i3-12100f-msi-geforce-rtx-3060-ventus-3x-12g-oc-12gb-16gb-ddr4-500gb-nvm_h26333 Bu sistem alinir mi video editleme,yazilim,photoshop,web tasarim yapicam bos zamanlarimda da bf2042,cod,escape from tarkov hell let loose,rdr2 tarzi oyunlar oynarim sizce...
  17. T

Wattman sorunu devam ediyor mu

Amd grafik kartli bir sistem almayi dusunuyorum hala bu sorunu yasayan var mi varsa cozumu nedir ve sisteme zarar veren bir durum mu
  18. T

Max 22k ya pc onerisi

Yazilim,web tasarim ve photoshopla ugrasicam bos zamanlarimda da fps oyunlari oynarim benim icin sistem onerisi yaparmisiniz
  19. T

Yazilim ve oyun icin rtx mi rx serisi ekran karti mi

Yazilim ve oyun icin 20-23 arasi sistem ariyorum bana yardimci olucak olan varmi
  20. T

Hangi ekran kartini almaliyim

Rtx 4060 8gb Rx6700 10gb Rx6700xt 12gb
Geri