Arama sonuçları: *

1. valorix1213

Trojan Yedim Nasıl kurturulur

Virüs Yedim Ne Yapıcam
  2. valorix1213

Sevdiğim Kızı Unutmak İçin Spor Önerileri Veya Nasıl Unutulur ?

3 senedir bir kızı seviyorum 3 senedir aklımda ama son zamanlarda aşırı düşünmeye başladım bende bıktım yani saçma geliyor beni sevmeyen benden hoşlanmayan birini sevmek unutmak istiyorum neler yapabilirim neler önerirsiniz
  3. valorix1213

Vencord Eklentisi Virüslü Mü ?

Discord'uma Vencord Eklentisi Kurdum E Normal Olaraktan fazla ram yemeye başladı. spotify google ve discord açıkken 32 gb ram'in %20sini yiyor iyi mi yoksa sorun var mıdır ?
  4. valorix1213

Steamde Nasıl Puan Kasabilirim

nasıl puan kasabilirim bilen var mı
  5. valorix1213

3.5 $ Dolarlık Steamde Oyun Önerisi Lazım

Aksiyon Ve Hikaye Oyunlar var mı 3 dolar 4 dolar arası bütcem şuan o kadar biriktirip birşeyde alabilirim sistemim 4060ti r5 7500f gerekçeleri boşverin +18 oyunda olur hiç farketmez steam'e giriyorum oyun bulamıyorum
  6. valorix1213

Minecraft 1.20.4'ün %25 kullanması normal mi ?

spotify ve 1 adet google açık iken hem işlemci %30da hemde ekran kartım %30da sizce iyi mi ? yoksa bir şey mi var Ekran Kartı: 4060ti 8g İşlemci: r5 7500f 240ml sıvı soğutucu dahili ram: 32gb g-skill 6200mhz ana kart: asus b650m-k'ydı sanırım ddr5 sistemim
  7. valorix1213

Microsoft Store Çalışmıyor

Microsoft Store Bozuk bende beyler işletim sistemim windows 11 hiçbir şekilde uygulama veya oyun indirilmiyor yükleme çemberi çıkıyor dönüyor dönüyor sadece sonra hiçbirşey olmuyor çözümü nedir ?
  8. valorix1213

Hikayeli +18 Nsfw Oyun Önerisi Ücretli Ücretsiz Farketmez.

fiyat farketmez steamda olursa iyi olur uzun sürücek birşeyler lazım hikayeli falan c1nsel içerikli
  9. valorix1213

...

Benim Sayısalım Gerçekten Çok kötü 4 doğru maximum yapabiliyorum sayısalı düşük tutup yanlışları sözele ağırlık versem kaç puan alabilirim yani şuan türkçe 15 inkılap 9 doğru gibi netlerim var din full ing full ama sayısal maalesef çok kötü hem fen hem matematik
  10. valorix1213

PC'den Portakal Sitelere Nasıl Girerim ?

vpn yüklenmiyor ne yapabilirim ?
  11. valorix1213

Bilgisayarım windows 11 ve vpn açamıyorum

herhangi bir vpn indirme sitesine giremiyorum ne yapmalıyım ?
  12. valorix1213

Sabahlıyorum Yorgun uyanıyorum bir çözümü var mıdır ?

Sabahlıyorum ama güne dinç uyanamıyorum yani ne yapmalıyım uykumu gidermek veya 2 saat uyku ile dinç kalmak için ?
  13. valorix1213

Ücretsiz Pc İçin VPN Önerisi Var mı ?

vpn'e ihtiyacım var var mıdır virüssüz
  14. valorix1213

Oyunda Fps Drop ve Düşüşü Yaşıyorum

Sistem 4060ti 8gb ryzen5 7500f 32gb ram 6000mhz sıvı soğutucum var Fps Drop az oluyor ama fps düşüşü gerçekten yaşıyorum normalde 1000 fps almam gereken bir minecraft sunucusunda 300 fps alıyorum sebepsizce ve valorant'tada oluyor ama lol'de ve metin2'de olmuyor :D
  15. valorix1213

Çok Oyun Oynuyorum Ne Yapmalıyım ?

Sorun Şu Ki: Günlerdir Saatlerce oyun oynuyorum üst üste sabahlıyorum kendime engel olmaya çalışıyorum ama oyun beni gerçekten içine çekiyor ve oynayasım geliyor ne önerirsiniz ailemle vakit geçirmeyi seven biriyim ama bilgisayar alınca bağımlısı oldum yani spor olarak veya azaltmaya yönelik ne...
Geri