Arama sonuçları: *

1. EveryFalling

32 Adet Eti Lifalif Bitter Çikolatalı Yulaflı Bar 440TL(Adet 13.75)(Prime Şart)

Normalde Market Fiyatı 24-27TL arası Prime ile 500 üzerine 100 kupon veriyor...
  2. EveryFalling

2500TL Bütçe ile kablosuz kulaklık önerisi

2.elini 2500tl civarına bulabileceğim bir kulaklık istiyorum wireless olması en önemli faktör bu fiyatta cloud 2 wireless buldum sizce alınır mı?
  3. EveryFalling

Değişim ile İphone 13 Alınır mı?

Elimde iphone X bulunmakta %80 pil sağlığı var hepsiburada üzerinden iphone 13 alırken eskiyi yenile ile eski cihazımı kupon ile beraber 7700tl'ye alıyor sizce almak mantıklı mı 25000 civarına denk geliyor.
  4. EveryFalling

Açılmış Kutu ile Gelen Monitör İadesi Hakkında

Amazon üzerinden Beta Plus Teknoloji Satıcısından Dell G2724D Model Monitörü Aldım Fakat Kutu Önceden Açılmış Ağızı Bantlı İçerisindeki Torbalar Yırtılmış Şekilde Geldi Üründe Hiçbir Sorun Yok Ama Kutu Önceden Açılmış İade Etmeli Miyim?
  5. EveryFalling

Lenovo Legion R27QE vs Dell G2724D

iki monitör arasından hangisi tercih edilmeli ve neden ya da bu fiyat bandında hangi monitörü tavsiye edersiniz?
  6. EveryFalling

Monitörün Sol Üst Köşesindeki Silik Çizgiler

Merhaba AOC 27g2spu monitörü kullanmaktayım bu hafta monitörün sol üst köşesinde çok şeffaf siyah çizgiler görünüyor ve asla gitmiyor kabloyu da değiştirdim hiçbir sonuç alamadım ne yapmam gerek ürünü itopyadan almıştım.
  7. EveryFalling

Ethernet Bağlantısı Çalışmıyor

1 haftadır bilgisayar üzerinde ethernete bağlanamıyorum nasıl çözebilirim driverleri silip tekrar yükledim.
  8. EveryFalling

Ethernet Kablosu Değiştirdikten Sonra Bağlantıda Kopukluklar Yaşanıyor

masanın yerini değiştirdiğim için 20m ethernet kablosu aldım önceki 10m olan ile aynı marka aldım öncekinde hiç sorun yaşamadım ama 20m olanda sürekli kopma yaşanıyor neden kaynaklı olabilir?
  9. EveryFalling

Aula F75 Klavye Sorunu

Merhaba Temu üzerinde aula f75 klavye satın aldım 1 hafta normal bir şekilde kullandım fakat 2 gündür klavye saçmaladı tuşlar basmıyor boşluk yazıyor ya da basılıymış gibi yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  10. EveryFalling

AJAZZ AJ159APEX Oyun Fare - 533TL 🔥 🔥 🔥

Sadece mavi ve siyah renkleri var bu fiyata bedava https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099723172545&_oak_stage=6&_oak_page_source=703&refer_page_name=home&refer_page_id=10005_1730616980533_rhzdx9csxo&refer_page_sn=10005&_x_sessn_id=xalkqalxg3
  11. EveryFalling

max 700 tl bluetooth kulaklık önerisi

genelde müzik için kullanacağım ve toplu taşıma çok kullandığım için müziğin dışardakiler tarafından duyulmasını istemiyorum anc olursa sevinirim.
  12. EveryFalling

20000TL E-Scooter Önerisi

Onvo OV 0-12 X Plus Düşünüyorum fakat kalite kötü vb yorumları var 20000 bütçede scooter önerir misiniz? (İkinci El Fiyatı 20k Olsun)
  13. EveryFalling

1.3K Bluetooth Hoparlör Önerisi

Selamlar bana bi hoparlör lazım taşıması sıkıntı değil şarj girişi type c olsun bass güçlü olsun önerilerinizi bekliyorum
  14. EveryFalling

20-25K Bandında Samsung Telefon Önerisi

20-25k Bütcem Var Bu Bütçede Samsung Marka Telefon Lazım Çok Oyun Oynamıyorum, Ekran Gövde Oranı Minimum 85 Olsun, Webde Gezinirken Donma Yapmasın ve İleri Dönük Olursa Sevinirim.
  15. EveryFalling

Econet Wriless Access Point Nedir?

Bugün Pc Açınca Fark Ettim Kaspersky da Modem ismi Değişmiş Önceden Böyle Değildi Nedir Bu?
  16. EveryFalling

700 Tl Bütçe PowerBank Önerisi

Eski PowerBankım Type c çıkışı yoktu banada Type c lazım 700tl bütçem var https://amzn.eu/d/1YTYRxW Bunu buldum fakat iyiliğinden emin değilim
  17. EveryFalling

QCY T13 alınır mı???

Bu bütcede forumda en iyi bu öneriliyor sanırım bu ürünü buldum fakat outlet satıcı güvenilir mi ve sorun çıkarsa değişim var mı? https://www.pttavm.com/outlet-qcy-t13-bluetooth-51-bluetooth-kablosuz-kulaklik-siyah-p-473469001?waw_keyword=qcy%20t13
  18. EveryFalling

800-1000TL Arası Bütcede Klavye Önerisi

Arkadaşım Bu Bütcede Klavye Lazım önerir misiniz?
Geri