Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayarımda internet sürekli git gel yapıyor

Çok tuhaf bir durum benzerini görmedim, bilgisayarda ethernet kablosu bağlı, kablolar sağlam iki kabloyla test ettim, örneğin discordda benim sesim arkadaşlarıma gitmiyor ama onların sesi bana geliyor, internette ise sitelere giremiyoum, aklınıza ne gelirse denedim, modemi yeniden başlattım...
  2. A

Yardım Sizce 7800 XT Gigabyte ya da Sapphire Nitro+ mi yoksa 7700 xt Sapphire Nitro+ mı

Bir ekran kartı alıcam 7700 xt aklımdaydı fakat geçen gün 3 bin tl zamlandı madem böyle oldu 7800 xt fiyatlarına bakayım dedim Sapphire Nitro+ 235000 gigabyte 7800xt ise 21500 ve 7700 xt sapphire ile aynı fiyatta 7800 lerden gigabyte alsam sapphire almadığıma pişman olur muyum gigabyte alınır mı...
  3. A

2025'te Rx 6800 XT hala alınır mı?

Ekran kartımın içine su kaçtı ve doğru düzün çalışmıyor değiştirmem gerekli birnevi upgrade olacak. İki seçeneğim var ya Rx 6800 XT alacağım ya da İntel B580 alacağım arasında elbette çok fark var fakat B580 yeni bir kart 6800'e göre 7bin lira daha ucuz ve sürekli güncelleme alıyor amd hiç...
  4. A

İkinci el rx 6700 xt alınır mı

Geçen günlerde bilgisayarıma su döküldü ve değişmek zorunda kaldım birnevi upgrade diyebiliriz amd f/p açısından çok iyi olduğunu biliyorum ama bir yandan da çok tereddüt ediyorum kullanabilir miyim sorun yaşar mıyım diye, sizce almalı mıyım. Ayrıca bir ilan buldum sizce nasıldır alınır mı...
  5. A

Bütün oyunlarım saniyede bir donuyor

Bilgisayarım gayet yeterli düzeyde örneğin GTA 5'te ya da LOL'de daha doğrusu her oyunda 2-3 saniyede bir donuyor geri geliyor ve oyun oynanmaz halde sistemim: GTX 1650S AMD RYZEN 5 550016 GB RAM Windows 11 Drivlerlarım her şeyim güncel bilgisayarda virüs de yok termal macunu 2 hafta önce...
  6. A

RX 6800 XT Furmark Test

2. Elde böyle bir Ekran kartı buldum furmark testleri böyle hotspotu fazla mıdır sizce yoksa uygun mudur alınır mı fiyatına da 11.000 tl kurmuşlar
  7. A

BIOSTAR GTX 1650S Ekran Kartı

BIOSTAR GTX 1650S bir ekran kartım var yaklaşık iki sene kullanıldı mining vesaire yapılmadı virüs girmedi yalnızca oyun oynandı kaça koyabilirim ikinci el için?
  8. A

MSI G274QPFE2 monitörde görüntü yok

Yeni bir bilgisayar topladım hdmi kablosu yok dp kablosu ile bağlıyorum ekran açılıyor MSI G274QPFE2 model monitörde hdmi 1 no signal yazıyor sağ altta piksellerle bir şey yazıyor kapanıyor ara sıra tekrar no signal yazıyor bilgisayarda hiçbir sıkıntı yok çözümü nedir acaba
  9. A

Rockstar Games Support

Rockstar Games'e birkaç tane ticket attım farklı bir gta 5 hesabı ile oynayabilmek için epic games hesabımdaki rockstar hesabının bağlantısının kaldırılmasını istedim İlk başta cevap verip belirli bilgiler istediler bende bunları attım fakat geri dönüş sağlanmadı başka bir ticket açtım bunda...
Geri