Arama sonuçları: *

1. B

Hangi mouse almalıyım?

Şimdi önümde 4 seçenek var 1. Attack shark x3 2. Attack shark x6 3. Attack shark r1 4. Attack shark x11 Bunlardan hangisini almam gerek konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardım ederse sevinirim özellik ve teknik olarak hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
  2. B

Hangisi daha iyi fiyat kısıtlaması yok

-Attack shark x3 -Zenith pro 4k -superlight x2 Fiyat kısıtlamam yok ama benim için en rahat edebileceğim mouse hangisi başka öneriniz varsa fikre açığım yeni 1 adet kablosuz mouse almayı düşünüyorum. Mouse tuş atamaları fazla olması gerekli kendi uygulamasından ayar vs yapabileyim kendi isteğine...
  3. B

Çözüldü✓ 1000-1500 arası oyun oynarken rahat edebilceğim mouse

1000-1500₺ bütçe arasında oyun için mouse lazım birde dpi ve mouse için makro vs ayarlanabilir olursa güzel olur
  4. B

Bios güncellemesinden sonra bilgisayara giriş yapamıyorum

Şimdi benim anakartımda bios güncellemesi vardı onu yapayım dedim yaptımda ondan sonra bilgisayarı açmak için pin girdiğim yerde 'Cihazın güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle PIN artık kullanılamıyor diye hata aldım açılışta ve Microsoft hesabıma da giremiyorum telefon numaram değişti...
  5. B

Ramlerim 2133mhz de çalışıyor bunun bi ayarı varmıdır

İnternette gezinirken bi video gördüm ondan sonra kendimde bakmak istedim ve Rablerine 2133mhz de çalışıyor bunu tam performans ile nasıl çalıştırabiliriz bi ayarı varmıdır biostan veya başka bir şekilde -Anakart Msi h610-E ddr4 (MS-7D48)
  6. B

1500 TL kulaklık oyun için

Genel oyun için kullanacağım güzel önerileri bekliyorum Ekstra-...
  7. B

Şöyle bir sistem alıyoruz nasıldır?

Sistemin içinde monitör kasa kulaklık klavye. Benim önerdiğim şeyler kasa ve monitör https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-1-ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,275468247.html...
  8. B

Monitör arada kırpışıyor sebebi nedir

1.5 ay falan oldu yeni bir sisteme geçiş yaptım sadece oyun odaklı olarak ama bazen youtubeda video izlerken ekran kırpışıyor veya nadiren oyunda oluyor sebebi nedir bilen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. -Birde işlemci 4.40 ghz civarında gözüküyordu dün bi açtım 2.50 maksimuma kitlemiş...
  9. B

Çözüldü✓ Maksimum 1k Civarı Klayve önerisi

En fazla 1k olacak şekilde klavye lazım hafta içinde sipariş geçeceğim güzel bir şey varsa
  10. B

Geçici olarak windows etkinleştirme

Geçici olarak windows etkinleştirebilirmiyim bilen varmıdır alana kadar dursun
  11. B

Windows 10 kurmak istediğim sistemde bios açılmıyor ACİL LAZIM!

Daha yeni sistem aldım herşeyi tamam windows 10 kuracağım ama bi türlü bios açamadım yardımcı olabilecek birisi varmı Acil Lazım bugün halletmem gerek
  12. B

Çözüldü✓ N11 den böyle bi monitör aldım artısı eksisi nedir bilen varmıdır

https://m.n11.com/urun/acer-nitro-kg242ym3-238-5ms-180hz-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor-49302087?magaza=tekramarket&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Monitörü aldım 1 günde geldi daha deneme fırsatım olmadı artısı eksisi nedir bunun iyi midir? markası falan bundan...
  13. B

Bu fiyat fırsatmıdır?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-pro-h610m-e-ddr4-zotac-rtx-4060-gaming-500gb-m-2-ssd-16g-ram.html fiyatı bende 21.400₺ gözüküyor baya uygun gibi almak isteyenler için
  14. B

Vatan bilgisayardan en fazla 27k bilgisayar lazım sipariş geçeceğim ona göre

Sadece oyun için olacak bir kasa lazım vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum olduğum yere yakın diye bi süre idare etsin 27k para verdiğime değsin
  15. B

Elimdeki laptop u kimse kullanmıyor diye satmak istiyorum sizce kaça gider

İçindekiler: i3-3227u Cpu @ 1.90GHz- işlemci Nvidia Geforce Gt740M -ekran kartı TOSHIBA MQ01ABF050 465GB -HDD 1366x1280 Çözünürlük 60hz yenileme- 64-bit -windows 8.1 kurulu içinde kendim windows 10 yapıp kullanmıştım 4Gb ddr3 Ram var içinde başka bi özellik sormak isterseniz yazarım. Bana göre...
  16. B

Sizce bu monitör alınır mı?

Teknosada böyle kavisli bi monitör var sizce alınır mı? fiyatı 3000₺ yazıyordu en son. https://www.teknosa.com/twisted-minds-tm24rfa-236-fhd-180-hz-1-ms-hdmi-dp-kavisli-adaptive-sync-cercevesiz-gaming-monitor-p-788400290
  17. B

Bacağımdaki ve ayağımdaki leke ve izler normalmi

Yaklaşık 5 aydır falan olan bir şey bu. En başta vücuda bi zararı yok sanmıştım sonrasında koşmam yavaşladı bacak ağrılarım olmaya başladı yürümemde etkisi yok gibi ama koşmaya çalıştığımda bacaklarım istemiyormuş gibi bir şey. Ayağımın üstünde leke olarak var, Bacaklarımda ise kalf tarafına doğru...
  18. B

Çözüldü✓ 300-400₺ Ses Ve bass Kalitesi iyi Bluetooth kulaklık

300-400 fiyat civarlarında bass ve ses kalitesi güzel önerebiliceğiniz Bluetooth kulaklık lazım kardeşime müzik falan dinliyor genellikle buna göre uygun bir model arıyorum
  19. B

Modem ethernet bağlantı hızım doğrumu

Modemden Ethernet kablosu çektim 1 metre falan mesafe var pc ile arasında pc de 100mbps bağlantı hızı (Alınan/İletilen) speed test açınca 36Mbps Download 12Mbps Upload alıyorum. bir şey yüklemeye gelincede maksimum 4.2Mbps ile yüklüyor tam doğrumu alıyorum hızı yoksa dahamı fazla olması...
  20. B

Çözüldü✓ 30-33k arası Beyaz kasalı bir sistem istiyorum fikirlere açığım bol bol

Kendime 2 bir bilgisayar için böyle bir kasa buldum sizce nasıl alınır mı? değermi (fiyatı bana uygun geldi) site İncehesap
Geri