Arama sonuçları: *

• Users: sucukbey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sucukbey

❌İndirim Bitti! Mubi 3 ay 50 de değil 20 Lira :D

Mubi dün (01.30.2026) tarihinde 3 ay 50TL abonelik vermeye başladı şu an için teklif hala geçerli. Ancak biz ölücü olduğumuz için fiyatı daha da düşürmeye çalışacağız. Öncelikle bunun için paycell kullanıyor olmak gerekiyor paycell içinde dijital platform ödemelerinde %60 indirim var, mubi...
  2. sucukbey

🔥İndirim House of Superstepte 8bine 2bin indirim

Kimsenin işine yarar mı bilmiyorum ama artık bu fiyatlara ayakkabı almak ülkemizde normalleşti maalesef belki iki ayakkabı alacak olup indirim arayanlarına işine yarayabilir, sevgiler... House of SuperStep’te yapacağınız 8.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli 2.000 TL indirim Vodafone...
  3. sucukbey

❌İndirim Bitti! 3 Tane H&M tişört 600TL(düzeltme tek tek istediğiniz renk alabilirsiniz)

Gezerken denk geldim 3 tane regular fit tişört 600tl Yeni üyelere özel %10 indirim var kullanmayı unutmayın...
  4. sucukbey

Bilgisayar için kablosuz bir hoparlör

Merhaba, Masaüstü bilgisayarım için ucuz yollu iş görecek f/p soundbar tarzında veya normal hoparlör gibi kablosuz bir ürün arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı, teşekkürler
  5. sucukbey

Zotac RTX 4070 Superlerden hangisi daha iyi

ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TWIN EDGE 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı-----------VS--------ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TRINITY 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı...
  6. sucukbey

Vatandan aldığımı iade edip Vatandan başka sistem alayım mı

Bu sistemi aldım geçen hafta 36400 tuttu. Bunu iade edip şu yeni gelen sistemi alayım mı sizce kafam çok karışık https://www.vatanbilgisayar.com/ams-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-b650m-s2h-ddr5-1tb-ssd-16gbram.html
  7. sucukbey

Kule tipi hava soğutma konusunda tavsiyeye ihtiyacım var

Arkadaşım bu ürünü attı kendi almış memnun ama benzer fiyat bandında daha iyi ürün var mı tavsiye ederseniz sevinirim işlemcim i5 14400f(Vatan Bilgisayarda 2500e kadar- diğer satıcılarda 2bin altında) https://app.hb.biz/xZVdlPUjTrXg
  8. sucukbey

Sistem Fiyatları neden bu kadar yükseldi

Genel olarak kampanyalı ürünler hariç sistem fiyatları 2 ayda aşırı yükseldi 35binlik sistem 42bin oldu dolar bu denli etki etmemesi lazım. Bilmediğim bir şey mi var ? Ne zaman almak mantıklı Kasım indirimlerini mi beklemeli sizce ?
  9. sucukbey

Rtx4070 super sistem nasıl

Vatanda bu sistemi dizdim işlemci olarak da i5 12400f düşünüyorum o da 4bin TL civarı.onun haricinde sistem nasıl ?
Geri