Arama sonuçları: *

• Users: 7up1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 7

Araç üzerinde devre karı ile sensör kullanımı

Herkese keyifli forumlar iyi akşamlar. Hocam selamlar iyi çalışmalar. Size bir sorum olacak. Yeni alacağım aracın belli kronik sorunları mevcut. Sıvı kaçağı durumları oluyor ve radyatör su seviyesi göstergesi benzeri birşeyi yok. Linkteki...
  2. 7

Çözüldü✓ Abra A5 V9.2 Ram Önerisi

Herkese iyi akşamlar. İyi forumlar. Konu başlığı açılmış ama güncel teknoloji ve gören kişi tecrübe farkından dolayı konuyu yeniden açmak istedim. Sevdiğim bir arkadaşımın kullandığı bir sistem yeni sistem toplamaya da pek gücü yetmiyor. Cihaz için bir Ram güncellemesi yapmak istiyor ama hangi...
  3. 7

AMD Adrenalin Ayarlar

Herkese selamlar keyifli forumlar. Benimle beraber aynı soru işaretleri olan arkadaşlara da yardımcı olması adına forumda buna benzer bir başlık bulamadım. Yardımı olan herkese şimdiden teşekkürler. Şu an kullandığım ekran kartım rx6800 modeli. Asus tuf serisi monitörümün display bağlantısında...
  4. 7

27 inç 2k monitör tavsiyesi.

Herkese keyifli forumlar. Kurmuş olduğum sisteme bir adet monitör ihtiyacım oluştu. 27 inç 2k çözünürlük destekleyen 1ms veya altı minimum 144hz bir monitör arıyorum. Curved olmaması önceliğim biraz daha ileriye dönük olması açısından hoparlör, RGB gibi teknolojilerden ziyade daha kaliteli bir...
  5. 7

40-45k gaming laptop

Arkadaşlar selamlar. Masa üstü sistemimin yanında dışarda diğer işlerim ve gelen misafirlerimle oyun oynayabilmek için bi laptop arıyorum. Uzun süre bana sıkıntı çıkartmadan kullanabileceğim laptop önerileriniz varsa sevinirim. Hell let loose, cs2, Dota2 gibi oyunlar oynayacağım
  6. 7

RX 6700xt furmark değerleri

Arkadaşlar keyifli forumlar. 2. El bir 6700xt için bir satıcıyla anlaştım. Satıcı kartın sadece 1 ay kullanıldığını iddaa ediyor. 7000 TL gibi bir fiyatta anlaştık ama. Testin nasıl yapılması gerektiğini ve değerlerin nasıl olması gerektiği hakkında bir bilgim yok resim olarak eklediğim değerler...
  7. 7

F/P UZUN VADE SİSTEM

Öncelikle herkese selamlar. İyi akşamlar. Forumda yeniyim henüz ilk başlığım. Günün çok uzun zamanı masa başı ekran karşısında olduğum için evde hiç bir bilgisayar kullanmayı düşünmemiştim. Artık farklı bir şehirde ve yalnız yaşadığım için boşta kalan vakitlerimde arkadaşlarımla oyun oynamak...
Geri