Arama sonuçları: *

• Users: ijack
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ijack

Valorant aşırı az gpu kullanımı

Youtube'da insanların benchmarklarına baktım ve 1080P low ayarlarda genel kullanım 30-45 arası fakakat benmim RTX 3060 8GB'da %20'leri bile genelde görmüyor 13-16 arası oluyor bunu nasıl düzeltirim.
  2. ijack

Cinebench sıcaklık vs nasıl?

240mm sıvı soğutması var
  3. ijack

RTX 3060 Furmark sonucu nasıl?

10 Dakikalık test sonucu max 77 gördü bu değerler normal mi? Kart: [H3 id='Asus+RTX+3060+Dual+OC+Edition+DUAL-RTX3060-O8G+128+Bit+GDDR6+8+GB+Ekran+Kart']Asus RTX 3060 Dual OC Edition DUAL-RTX3060-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı[/H3]
  4. ijack

Ryzen 5 5500 test sonuçları normal mi?

9 dakikalık blend (all of the above) sonuçları bu şekilde sıvı soğutmam var.( [H3 id='SIZE3XIGMATEK+NEON+AQUA+240+SYAH+1800RPM+ARGB+AM5LGA1700+240mm+CP+SIVI+SOUTMASIZE']XIGMATEK NEON AQUA 240 SİYAH 1800RPM ARGB AM5/LGA1700 240mm CP SIVI SOĞUTMA)[/H3]
  5. ijack

Ryzen 5 5500 stress testi normal mi

Oda sicakligim 30 derece klima vs yok boşta 45 derece prime95 ile 10 dk test sonucu 90 dereceyi gördü 240lik sıvı soğutma var
  6. ijack

Sıvı sogutmanim vidaları geçmiyor

Termal macunu yenilemek için soktum yeniledim ama vidalari takamiyorum uçları yok resmen
  7. ijack

20-24 k arası laptop önerisi

Oyun olarak genelde rekabetçi valo vs kol gibi oyunlar oynuyorum birazda edit işleri
  8. ijack

Valo oynayamiyorum yoksa yaşlandım mı?

Merhaba 2016-2018 yılları arasında (18 yaşlarında) cs oynuyordum ve nerdeyse antreman yapmama rağmen kartala rahatca çıkmıştım genelde top fragger olarak bitirirdim uzun yıllar ara verdim FPS oyunlarina ve valorantla geri dönüş yapınca farkettim ki plattan çıkamıyorum antreman yapmama rağmen...
  9. ijack

İşten çıkarıldım 10 k bütçeyle 2.el valorant 144 hz sistem

Merhaba 10 bine 2.el sistem toplicam hangi parçaları almalıyım 144 ++ alsa yeterli
  10. ijack

En uyguna 7700xt 7800x3d sistem

Mümkün olan en ucu fiyata 7700xt ekran kartlı 7800x3d ve 32 gb ramli sistem toplar mısınız daha sonra 64 GB a yükseltme imkanım olsun yeterli Teşekkür ederim
  11. ijack

MSI monitör değişim problemi

Arkadaşlar merhaba Nisan ayında betaplus üzerinden MSI marka bir monitör aldım ve 1 ay kadar önce monitörde görüntü bozukluğu oldu garantiye yolladım ve ardından değişim/iade raporu gönderildi kendilerine mesaj attım raporu ellerinde aynı ürünün kalmadığını sadece para iadesi yapabileceklerini...
  12. ijack

Youtube'da eskiden yeniye nasıl sıralarız

Filtreleme bölümünde sadece yükleme tarihi seçiliyor oda yeniden eskiye gidiyor yüzbinlerce video olduğu için en eski videolara ulaşmak çok zor buna bir çözüm var mı?
  13. ijack

Monitör darbeli gibi gözüküyor ne yapmalıyım

Merhabalar ekranım YouTube'da video izlerken aniden böyle oldu, daha öncede olmuştu kendiliginden düzeldi ancak bu sefer düzelmiyor. https://hizliresim.com/ogdledj
  14. ijack

Ekran darbe yemiş gibi gözüküyor

https://hizliresim.com/5q8wajg Arkadaşlar ekranım böyle oldu ansızın sebebini bilen var mı herhangi bi darbe vs yok bı kez daha opmustu
  15. ijack

Termal macunu nereye süreceğim?

Casper Nirvana laptopta altını soktum ancak termal macunu surebilecegim bir yer bulamadım yardımcı olur musunuz. https://prnt.sc/rcKCNjqAT8FQ
  16. ijack

PSU'suz Kasa önerisi (Max 1750 TL)

Sadece kasa istiyorum PSU'm var olabildiğince uygun olursa sevinirim(Mümkünse RGB olmasın): Ryzen 5 5600 GTX 1080 Asrock b550 anakart 120 mm hava soğutucu 750 PSU
  17. ijack

Temiz windows10 iso önerisi?

Arkadaşlar temiz windows 10 isosu lazım windowsun beraberinde getirdiği gereksiz uygulamaların olmadığı vs güvenilir link var mı?
  18. ijack

İAC uyumlu fare sorunu

Merhabalar razer deathadder essential mouse kullanıyorum sistemi yeni kurdum ancak aygıt yöneticisine baktığımda iac uyumlu fare olarak gözüküyor Razer synapse'ı indirdim oda fareyi tanımlamıyor ne yapabilirim?
  19. ijack

HDD Raw olmuştu yanlış komut girdim nasıl geri getiririm.

Merhaba eski bir hdd raw olmuştu bende nasıl geri getireceğimi araştırırken yanlış bir videoya denk geldim yorumları okumadığım için cmd'den komutları girdim ve dosyalar sıfırlandı hdd geldi ancak dosyalar yok geri nasıl alırım?
  20. ijack

Eski oyunlarda CPU nasıl senkronize edilir?

Merhaba Silkroad oynuyorum ancak işlemci tabanlı bir oyun olmasına rağmen eski bir oyun olduğu için CPU'yu tamamen kullanmıyor tüm işlemcileri kullanması için herhangi bir program vs var mı?
Geri