Arama sonuçları: *

• Users: anon35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Toplanan PC RGB SORUNU

Merhaba, Bilen bilmeyen yardımcı olabilirse sevinirim. Elimdeki mevcut parçaları yazmaktayım sizlere. İstediğim, hem aynı anda hem de bağımsız şekilde kasada bulunan fanları ve bütün RGB'leri yazılım ve Hub kumandasından kontrol etmek istiyorum. Mümkünse tabii. Araştırma yaptım fakat biraz...
  2. A

ARGB + PWN FAN HUB Tavsiye

Arkadaşlar merhaba. Elimde MSI X870E Edge Ti Wi-Fi DDR5 anakart mevcut. ARGB'lerin ananakart üzerindeki senkronizasyonu için çıkışlar yeterli olur mu? Yoksa hub alayım mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Arctic Liquid Freezer III ARGB işlemci soğutucu var. Borularına ekstra ARGB aldım takacağım...
  3. A

Kasa için Fan Hub önerisi

Arkadaşlar merhaba Usb, Fan Hub arıyorum, Kasa Lian Li Lancool III argb, 3 tane ön, 1 tane egzoz, Sıvı soğutmanında 3 fanı mevcut. Kasa altına da 3 tane fan takabilirim. Ön ızgara fanlar 140' lık. Senkronize olması sebebi için. Yardımcı olabilirseniz bu konuda sevinirim.
  4. A

Bilgisayarı topluyorum eksi parçalar için yardım

Arkadaşlar merhaba, Bilgisayarı montaj için topluyorum yavaştan artık. Elimde olan ve olmayan parçalara istinaden sizlere de danışıp eksik kalan bir şey kaldıysa tamamlayıp kurma düşüncesindeyim. Ekran kartı ve anakart için Lian Li strimer ARGB bakıyorum bulamadım. Birkaç çeşidi var sanırsam...
  5. A

Lian Li Strimer Plus v2 Stokları Yok mu?

Arkadaşlar merhaba, Kasayı topluyorum Lian Li nin Strimer Plus v2 serinin Anakart 24 ve ekran kartına ürünleri bulamıyorum bir türlü. Stokları mı yok. Bir de Wireless serisi var fark nedir bilen yardımcı olursa acil çekeceğim ürünleri.
  6. A

2K monitör önerisi 27bin

Arkadaşlar merhaba, Kardeşime monitör alacağız, OLED bakalım dedik. Fakat uzun kullanımlarda yanma etme durumlarını göz ardı etmek istemedik. Bu yüzden 1 tane alacağıma 2 tane alayım diyor. Sizlerin de tecrübe ve deneyimlerine güvenerek tavsiye istiyoruz. Aşağıda yazmış olduğum monitörleri...
  7. A

30 Bin laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımızın oğluna laptop alacağız. 30 bin arası çok üst düzey bir şeye gerek yok ama oyun' da oynayabilsin. Bütçe kısıtlı olduğu için modeller arasında çözüm bulamadım. Alan eden tecrübe deneyim sahibi arkadaşlar varsa beklemekteyim. Teşekkürler
  8. A

Gigabit Router Önerisi

Arkadaşlar merhaba.... Fiber Hat geldi malum Cihaz değiştirmem gerekiyor. VDSL' de senelerce Keenetic Extra DSL cihaz kullandım. İşletim sistemi arayüz vs çok memnun kaldım. Router' a da tekrar Keenetic marka baktım fakat kararsız kaldım. Bir özellik varsa birisi yok, biri varsa biri yok...
  9. A

Hangi monitörü almalıyım sizce

g6 yı da önerenler var fakat curved sevmiyorum arkadaşlar. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q25g4sr-24-5-0-3-ms-2k-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1084049361.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g4zr-27-0-3-ms-2k-pivot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1084031278.html...
  10. A

Xiaomi 14T Pro vs Oppo Reno 13 Pro

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirtiğim gibi Xiaomi ve oppo arasında kalmış bulunmaktayım. Sizce hangi Telefonu almalıyım neden? Kullanan tecrübe sahibi dostlar varsa yardımlarınızı beklemekteyim teşekkürler
  11. A

Ekran Kartı kararsızlığı

Arkadaşlar merhaba. 4 adet ekran kartı söz konusu; Rx7900XTX 24 GB Rx 9070XT 16 GB 5060 Tİ 16 GB 5070 Tİ 16 GB Gönlüm 7900XTX ten yana ama FSR 3 beni caydırıyor. Bir yandan öbürlerinin GB ları niye 16 diye sorguluyor insan vermişken ver işte 24 ne diye 16 da bekletmişler. Sizce Hangi kart...
  12. A

3 Parça DDR5 Sistem için yardım

Arkadaşlar merhaba. 3 parça Anakart, İşlemci(Amd istiyorum) ve Ram(48gb veya 64gb olursa iyi olur) aramaktayım. Ekran kartı, PSU vs. sormayın elimde mevcuttur. Sadece 3 parça için tavsiye sistem bekliyorum sizlerden
  13. A

2k İPS Pivot Vesa Monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba. Belirttiğim üzere 2k monitör arayışındayım fakat. Şöyle Minimum 240 Hz olsun istiyorum. Ama malum fiyatlar baya yüksek... Önerebileceğiniz; atmış olduğum monitörler arasından veya sizlerin kullanıp benim bakmadığım monitör var ise tecrübe ve tavsiyelerinizi beklemekteyim...
  14. A

Ekran kartı Tavsiye ve karşılaştırma

Arkadaşlar Merhaba. Yeni bir sistem topluyoruz. Son parçamız Ekran Kartı kalmıştı. Sapphire Rx 7900 XTX kart düşünüyorduk. Fakat yeni kartlar çıktı malum sizlere de sorma gereği duydum. Alıp kullanan arkadaşlarımız varsa Tercihen hangi kartları almalıyız. Yoksa 7900 XTX e o parayı vermelimiyiz ?
  15. A

Strimer Plus V2 24 + 8+8+8 GPU Set Yeni Versiyon

Arkadaşlar merhaba. Anakart Ekran Kartı ve Cpu için streamer uzatma kablo alacağım. Kullanan deneyim sahibi arkadaşlar var ise dönüş yaparsa sevinirim. Artı eksi yönleri varmıdır ? ARGB görüntü açısından tercihen buna yöneldim.
  16. A

Lian Li ve benzeri streamer ARGB uzatma kablosu

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Lian Li Strimer plus ve farklı markalar ARGB ışıklı uzatma kablosu kullanan deneyim sahibi arkadaşlar var mı? yeni kasa için görsellik yapacağız. Teşekkürler şimdiden
  17. A

Tavsiye 3 parça için yardım

Arkadaşlar merhaba. Elde Ddr3 bir sistem mevcut " anakart işlemci ve ram olarak 3. nesil." Ekran kartı vs iyi. Bunu ddr4 yükseltmek mi mantıklı yoksa ddr5 için 3 parça almak mı ? yardımlarınızı bekliyorum. Anakart işlemci ve ram olarak. Usb bol olan bir anakart olursa iyi olur. Teşekkür ediyorum...
  18. A

Ekran koruyucu devreye girdikten sonra internet kesiliyor

arkadaşlar ekran koruyucusu devreye girdikten sonra otomatik kablolu internet kesiliyor. Reset atana kadar hiç bir şekilde tekrar gelmiyor. Başına gelen varmı daha önce? mavi ekrana düşmeye başladık : driver power state failure hata bu ekran koruyucu devreye girdikten sonra internet diye bir...
  19. A

1200w PSU önerisi tavsiye

Arkadaşlar merhaba. Daha öncesinde Thermaltake PSU kullandım fakat fiyatı nerdeyse 2 ye katlanmış. NZXT önerenler var. Artı eksi yanları neler tecrübe sahibi kişiler yardımcı olursa sevinirim.
  20. A

ACİL TOPLANACAK SİSTEM İÇİN YARDIM

Arkadaşlar Merhaba aşağıda belirttiğim üzere bir sistem topladık. İyi midir? daha iyi şekilde öneriniz var ise bekliyorum. Sistem acil şekilde toplanacak. Fiyat Aşağı yukarı oynayabilir. Teşekkürler. Kasa ...
Geri