Arama sonuçları: *

• Users: mwlig
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Peşin Fiyatına Taksitli Sistem Tavsiyeleri

Arkadaşlar sistem alacağım. Tek kriterim var Garanti Bankası'na 3 veya daha fazla taksit yapılması peşin fiyatına. He derseniz biraz arttırıyor ama bu sistemi yine daha ucuza geliyor ona okeyim herkese şimdiden önerisi için teşekkürler. Ben bulduğum bir sistemi atayım, yorumlayın isterseniz veya...
  2. M

İşlemcime Overclock yaptım PC açılmıyor sebebi nedir

İşlemci R5 3600 neden açılmadıgını nerede hata yaptığımı söylerseniz sevinirim az sonra bios pili reset atıcam sıkıntısız devam ederim ama abartı oc ne yaptım onu anlamadım soğutucum iyi ama ocda direk açılmadı PC ısı ile ilgili olmadığını düşünüyorum belki 1 2 ayar fazla oc olmuştur onlar...
  3. M

SSN Mass Gainer güvenilir mi? ?

https://www.ssnsports.com.tr/ssn-mass-refuel-5000-gr Arkadaşlar konu bu bu adamlar güvenilir mi? yani protein miktarına bakınca üzerine bir de bu fiyat şaşırtıyor ki yeni bir ürün çıkarmışlar daha pahalı ve onda bile 100 gramında 10 grama yakın bir protein var bana çok gerçekçi gelmedi ama...
  4. M

İki PSU arasında kaldım Cougar GEX1050 ve Highpower 1050 spgd+

Başlıktan gördüğünüz gibi: 1-Cougar GEX1050 2-High Power Super GD+ 1050 Kapasitörler ikiside japon. İkisininde serfitikalar aynı. Pcı-e vs. bilgisi bulamadım. Bu yüzden de sizlere danışmak istedim. Hangisini önerirsiniz ve neden. Açıklayarak yazarsanız bende bilgilenmek isterim.
  5. M

165hz ve monitör hoparlörü çalışmıyor

Arkadaşlar orjinal kablom malesef yıprandı ve 6-8 ay önce değiştim lakin değiştiğimde hoparlör çalışmadı bunun sebebi kablomu yoksa başka bir şey mi ? Şu an DVI girişi kullanıyorum ama kalitesiz olabiliceğini düşünüyorum ve şöyle bir şey var 165hz'e alınca pixelleşme oluyor ekranda isteyene...
Geri