Arama sonuçları: *

• Users: emirhanglr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ Pc için gamepad önerisi

MErhabalar gamepad önerisi bekliyorum çok pahalı olmasın ama kalitesizde olmasın elimde monster pusat clutch gamepad var ve artık deli etti beni zaten sol analog hafiften bozuk güzel ölübölhgesi olmayan sağlam oyun oynarken rahat hissettirecek kol arıyorum 3000 TL'ye çıkabilirim max
  2. E

PC xmp veya expo açınca donuyor

Merhabalar xmp veya expo açıınca sistem arada donuyor ve kendini yeniden başlatıyor hiç bir hatada vermiyor bunu farketmemin sebebi xmp kapalı 1 gün boyunca full oyun açıkken denemem ve bir sorunla karşılaşmamış olmam Anakart msı pro a620m e ve evet bios güncel
  3. E

Modem icin repeter arıyorum

merhabalar modem icin repeter arıyorum ethernet kablosu ile bağlantı sağlamadan wifi üzerinden arka odalara internet taşıması lazım kablo kullanmadan bunun icin ucuz bir şey olsa olur zaten 50 mbps internet var repeterla 20lere kadar düşmesi problem değil sadece internet bağlantısı kesilmesin...
  4. E

Aldığım sistemimi nasıl toplarım ?

hocam yardım edermisiniz neredeyse tüm parçalar geldi sadece işlemci sogutucu kaldı ki o da 1 2 saate gelir dağıtımda @jombo @K1dot bizi etiketle demiştiniz hocam yardımlarınızı bekliyorum mobilden hangi vidalar anakart montajına diğerleri nedir gösterirseniz sevinirim altta resim mevcut
  5. E

Sistem önerisi en fazla 35 k

selamlar 35k en fazla olacak şekilde sistem toplarmısınız şöyle olacak rtx 506i ti 16 gb olan versiyonu alacağım https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gainward-rtx-5060-ti-python-iii-ne7506t019t1-gb2061t-128-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1019604149.html bu buna uygun parçalar toplamanızı...
  6. E

1000 ila 1400 arası klavye önerisi

1000 ila 1400 arası klavye bakıyorum kendime laptop için kullanacağım tuşlar yavaştan ömrünü doldurdu 2 yılda çok sert kullanıldı ara sıra basmıyor oyunlarda çok sıkıntı değil ama elime para geçti alayım dedim 1000 tl olursa yanında mouse padde alacağım ya da laptop havada dursun diye stand ya...
  7. E

Yardım Telefon iade Hakkında

telefon iade edeceğim bozuk gelmişti yenilenmiş telefondu full orjinal diye iade hakkımı kullanmadım teknosadan almıştım iade talebi oluşturdum ama şimdi ben aldığımda a72yi 7800dü bugün fiyata baktığımda 9000 küsür internette görmüştüm bu iade sürecinde ben bu mağduruyetimi biraz irdelersem...
  8. E

steam paylasimli hesabi olan var mi

persona 3 oynamak istiyorum varımdır paylaşımlı hesabı olan tadına bakalım şu oyunun
  9. E

A70 Sm-a705fn orjinal ya da yakın ekran önerisi

Merhabalar a70 cihazımın ekranı kırıldı ekran alıp değiştirmek istiyorum orjinal ya da orjinale yakın dokunmatiği sıkıntı çıkartmayacak ekran istiyorum alıp değiştirip kullanan varsa veya bu iyidir bunu al dediğiniz varsa alıp değiştireceğim yardımlarınızı bekliyrum
  10. E

ilk defa pc toplayacağım danışmak istiyorum

merhabalar yakin zamanda en gec 2 aya ise gireceğim ve sizden yardım istiyorum hemen şimdi toplayalım değilde ne yapmalıyım neleri eklenmelidir cpu gpu uyumu psu tercihi anakart tercihleri ssd okuma yazma hızları ssd için bildiğim kadarıyla oyunlarda pek bir fark yok okuma yazma ile ilgili...
Geri