Arama sonuçları: *

1. Core 2 Quad

Opel vectra kullanıcıları acil

S.a arkadaslar vectra a kasa aracımdakı far düğmesinin altındaki bu ayarın ne işe yaradığını çözemedim bilen varsa yanıtlayabilir mi
  2. Core 2 Quad

Msi ventus 1660 süper cpu tavsiyesi

Selam arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 1660 süper gpu ya işlemci tavsiyesi istiyorum Şuanki sistemim İ7 3770 12 gb ddr3 ram 1600 fsb Ventus Gtx 1660s gpu Sizce bu gpu ya güzel yakışacak olan işlemci ne olur fiyat sıkıntı deil
  3. Core 2 Quad

My summer car takılma sorunu

Günaydın arkadaşlar Sistemimde my summer car oynamak istedim grafiği ultra yapsamda 30 35 fps en düşük yapsamda aynı çözümünu bilen yardım edebilir mi Sistem. 1660s Ventus oc. İ7 3770 12 gb ram
  4. Core 2 Quad

İ5 3470 Ekran kartı tavsiye

Hepinize iyi akşamlar gençler i5 3470 işlemci 12 gb 1600 ram var şimdiki gpu gtx 750 yetmiyo gibi ben bu işlemciye en iyi hangi gpu yu takmalıyım bütçe şimdilik belli deil tavsiyelerinize göre bırçeyi ayıracağım
  5. Core 2 Quad

500 tl Ekran kartı önerisi

Günaydın kankalarim abilerim benim 500 tl gibi bi bütçem var e8400 cpu ya uygun bi ekran kartı önerir misiniz?
  6. Core 2 Quad

Tavsiye ettiğiniz android emilatörü

Herkeze merhaba canlarr bana android emilatırü tavsiye edermisinz telefonumda napıyorsam aynısı yapmayı düşünüyorum tavsiyenizi beklerim 💎🌹
  7. Core 2 Quad

Windows script host hatasını nasıl çözebilirim

İyi akşamlar arkadaşlar bu hatayı nasıl yokedebilirim yardımcı olabilirmisiniz
  8. Core 2 Quad

Vücut temizliği için sabun tavsiyesi

Herkeze meraba arkadaşlar vicut temizliği için bi sabun önerilerinizi alabilirmiyim
  9. Core 2 Quad

İnstagram sesli arama butonu yok

Herkeze hayırlı sabahlar arkadaşlar Benim telefonda instagramı ne kadar güncellersem güncelleyeyim instagram dm de sesli arama tusu yok ama karşı taraf arayınca açıp konuşa biliyoruz ust tarafa sesli arama butonunu nasıl getirebilirim bunun bi çaresi varmıdır
  10. Core 2 Quad

Samsung Note 4 vs iphone 6s

Herkeze merhaba arkadaşlar kendi bütćeme uygun 2 tane telefon buldum sizce hangisini almalıyım
  11. Core 2 Quad

Note 3 için twrp bağlantısı

Herkeze merhaba arkadaşlar telefona twrp atnam lazm da bana samsung note 3 n9000q twrp indirme bağlantısı atarmısınız ben aradm da 2 tane indirdim ama onunmu bilemedim
  12. Core 2 Quad

diretcx hakkında soru

merhaba arkadaşlar dx12 oyunlarını dx11 de açabilirmiyim
  13. Core 2 Quad

Pci expres hakkında soru

Herkeze merhaba arkadaşlar pcı express 1.1 destekleyen bir anakarta 3.0 lık bir ekran kartı takarsam performans kaybı olur mu veya ne kadar olur
  14. Core 2 Quad

Bu monitor sorunu mu

Herkeze merhaba arkadaşlar benim monitörümde resimde olduğu gibi bi renk kayması var bu en çok hafif koyu yerlerde belirginleşiyor sizce bu ekran kartı sorunu mu ya da monitor sorunu mu herhangi bir çözümü varmı bana ufak bi bilgi verebilirmisiniz (inşallah ekran kartı deildir😖)
  15. Core 2 Quad

Ankara da bit pazarı hangi gün açık

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar ankara da yaşiyorum eskiden cumartesi ve pazar günü aćık olan bit pazarı artık kapalı ankarada yaşayan arkadaşlarımız varsa bana biraz bilgi verebilirmi hangi günler açık oluyor bit pazarları 1621623823 Başka şehirdeki arkadaşlar da yazabilirler hangi gün açık...
  16. Core 2 Quad

Elektrik devresini ne ile temizlenmesi lazm

Arkadaşlar pc nin anakartını ekran kartını vs hangi madde ile temizlemem gerekiyor Seliozik tiner plastikleri eritir diye duydum sizin görüşleriniz nelerdir sizce sentetik tiner ,selyozik tiner veya aseton ile temizleyebilirmiyim
  17. Core 2 Quad

Quad 8300 cpu 1.4 voldaj sağlıklı mı

Merhabalar arkadaşlar quad 8300 cpu yu 1.3 voldaj ile 3 ghz yapmıştım ama ben biraz daha zorlamak istiyorum 3.5 ghz için 1.4 voldaj versem iyi olur mu 1.4 voldaj bu cpu ićin zararlı mıdır Sistem şu anda 3 ghz de boşta 35 40° arası
  18. Core 2 Quad

Ankara içinde hi level ssd mi tamir ettirebileceğim yer varmı

Iyi akşamlar arkadaşlar hi level bir ssd var okuma ve yazma hızı bayaği azaldı ürünun garantisi devam etmekte ankara içinde hi level ssd yi garantisi ile tamir ettirebileceğim yer varmıdır veya garantiye nasıl yollayabilirim fikir verebilirmisiniz
  19. Core 2 Quad

Gt 240 overclock yardim

Herkeze merhaba arkadaşlar sadece format usb si ve flim izlemek ara sırada bi cs go oynamak ićin kullandığım sistemin ekran kartına nasıl overclock yapmalıyım ya da yapmazsam daha mı iyi olur Gpu = gt 240 gddr5 512 mb
  20. Core 2 Quad

Hengi windows daha performanslı

Arkadaşlar sizce hangi windows da diğer windowslara gore iyi performans alırım (sürümünu belirtirseniz mutlu olurum home mi pro mu vs.)
Geri