Arama sonuçları: *

• Users: hellx6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Rx6700xt "Beklenmedik sistem arızası"

Selamlar, Sapphire pulse Rx6700xt kullanıyorum. Kendime göre fan ve gpu ayarı yapıyorum ve hiç hata almadan kullanıyorum bilgisayarı fakat bilgisayarı kapatıp yatıyorum zaman sabah kalkınca, beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi bu hatayı...
  2. H

Undervolt sonrası sıcaklık neden düşmez?

Merhaba Sapphire Pulse RX 6700 XT karta sahibim önceden de konusunu açtım birçok arkadaş servise gönderin dedi gönderdim ve servis bakıma ihtiyaçı yok kartın dedi. Sıcaklık stok ayarlar ile Max 80'e çıktı ve fanlar %42 %48 arasıydı bu, sıcaklıklarda bir şey olmayacağını, normal olduğunu...
  3. H

Sapphire Rx6700xt Pulse Bakımı ne zaman yapılmalı?

Selamlar 1 yıldır kart bende, hazır sistem olarak almıştım, şimdi ise sıcaklıklar 78 79 derecelerde %55 fanda ve benimde aklıma takılan kartın 1 yıl daha garantisi var ve servise gönderip 2 3 hafta beklemek istemiyorum şahsen evimde yaparım fakat garanti olduğu için içini açmak istemedim, seneye...
  4. H

Sapphire Pulse Rx 6700XT Ayarları Nasıl Olmalı?

Merhaba, ekran kartını alalı tam 1 yıl olacak bakımlarını daha yapmadım, 76- 80 dereceleri görüyor %100 kullanımda, fan eğrisi ayarı yaptım bende, fan en fazla %50 ile %55 olacak şekilde ayarladım, UV yaptım birazda sizce doğru olmuş mu ?
  5. H

Mouse imleci kasıyor

Selamlar, mouse imlecim masaüstündeyken donmaya ve kasmaya başlıyor biyere götürmeye çalışırken çok fazla kasıyor ve donuyor pc yi yeniden başlatınca düzeliyor fakat bu durum sinir bozucu neyden olabilir acaba? İ5 12400f Rx6700xt 32gb ram 1TB M2 SSD 500GB SATA SSD
  6. H

Bilgisayarın bütün USB portlarını kullanmak sorun açar mı?

Merhaba, 2 gamepad dongle 1 tane Wireless kulaklık dongle, mouse, klavye derken hepsi doldu USB portlarının ve bende bugün gamepad USB'sini çekince bilgisayar dondu ve görüntü gitti ama hala çalışmaya devam etti bu neden dolayı yapar?
  7. H

Fantech Shooter III Oyun Kolu Alınır mı?

Selamlar, 2.kol olarak almak istiyorum. Hali hazırda Ultimate C kullanıyorum, sizce alınır mı ? Link: Fantech Shooter III Oyun Kolu https://wraithesports.myshopify.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu
  8. H

MSI G274QPX 27 alınır mı ?

Msi'in bu monitörü alınır mı ? Arkadaşım soruyor VA panel istemiyor ve kavis olmasını istemiyor. QD Modelinden daha iyi diye duydum Link: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpx-27-1-ms-wqhd-g-sync-oyuncu-u-fiyati,312592332.html
  9. H

GtG 1ms olan bir monitörün değerleri nasıl olmalı?

Selamlar, bir arkadaşımın monitörü aşagıya ek olarak da ekledim, GtG 1ms olarak eklenmiş bir monitör. Monitör VA panel, MPRT değeri girilmemiş bu da benim kafamı karıştırdı. Size sormak istediğim GtG ve MPRT'nin ortalaması mı çıkarıyor bu sonuçları, yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi...
  10. H

samsung odyssey g65b 27" alınır mı?

Merhabalar, bu monitöru CS2 gibi fps oyunları için hemde hikaye tabanlı oyunlar icin alacağım, bu fiyata daha iyisi yok gibi. VA olduğu için şüpheciyim eski monitörüm IPS Olduğu için, hisseder miyim sizce aradaki farkı? Ghosting yokmuş sanırım bu modelde ne diyorsunuz alayimmi? Link...
  11. H

Philips Evnia 27M2N5500/00 vs AOC Q27G4X

Selamlar 2K monitör almayı planlıyorum arada 1K fiyat farkı var, bana göre Philips daha iyi gibi geldi hem F/P olması açısından hem de özelliklerden dolayı siz hangisini tercih edersiniz? Epey vs linki: https://www.epey.com/monitor/karsilastir/933476-947031/aoc-q27g4x_philips-evnia-27m2n5500-00/
  12. H

MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz 8.600 TL'ye Alınır mı?

Selamlar, 8600 TL ye bu monitör alınır mı ? Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CR9ZS4ZK/ref=asc_df_B0CR9ZS4ZK1726611960000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CR9ZS4ZK&linkCode=asn&psc=1
  13. H

Xg2431 video izlerken bir anda çizgiler oluştu

Selamlar 23 Mart tarihinde almış olduğum xg2431 240hz cihazım dün video izlerken bir anda çizgiler çıkmaya başladı fortnite'a geçince daha çok farkettim ve resmen şuan çok kötü halde, bir çok kişinin önerisiyle aldım ve uzun süredir sorunsuz kullandığım ve sevdiğim bir monitör xg2431 fakat...
  14. H

Sapphire Pulse Rx6700xt sol fanından tıkırtı sesi geliyor

Selamlar 2 gün önce yaşandı bu durum fanından tıkırtı sesi geliyordu bende bilgisayarı kapatıp fanı biraz içeri doğru ittim düzeldi fakat şimdi tekrardan başladı sizce ne yapayım, garantisi hala var versem kaç günde gelir?
  15. H

Bu DS4 Orjinal midir?

Selamlar bu DS4 Orjinal midir ? Vodafane'da satılıyor Link: https://www.cimri.com/oyun-konsollari/en-ucuz-sony-dualshock-4-v2-yeni-nesil-ps4-ile-uyumlu-kablosuz-vr-destekli-siyah-gamepad-fiyatlari,2355823294
  16. H

Rx 6700xt undervolt konusunda yardım

Selamlar Sapphire Pulse RX 6700 XT kartıma UV uygulayacağım elimde birkaç ayar var bir yerden gördüğüm size bunların iyi mi kötümü veya zararlı olur mu gibi sorular soracağım. Görseller: Sizce bu ayarlar bilgisayara bir zarar verir mi? Güç limitini neden +15 yaptı ve VRAM ayarı neden 2150 de...
  17. H

UB500 Bluetooth 5.0 mini alınır mı ?

Oyun müzik ve genel kullanım için nasıldır gecikme değeri nasıldır ? 80 TL kupon ile alacağım. Link burada; https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B098K3H92Z/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  18. H

Ekran kartı fanının ömrünün bittiği nasıl anlaşılır?

Selamlar ekran kartı fanının ömrünün bittiği nasıl anlaşılır ve değiştirebilir mi Sapphire pulse bir modele sahibim çift fanlı Max fan hızı 3850rpm benim kendi yaptığım fan ayarı ile tam yükte 2250rpm de çalışıyor bu da %65 fan hızı oluyor sanırım. Asıl sorum bu hızlar fanın ömrünü etkiler mi ...
  19. H

Ekran kartı yaz ayinda kaç derece olmalı ?

Selamlar yaz ayının gelmesiyle ekran kartının dereceler baya bir uçtu ve bir sorum olacaktı normalde fan ayarı ve undervolt yapıp kullanıyordum undervolt yapinca siyah ekran vermesi hosuma gitmiyordu o yüzden varsayılan ayarlara çevireceğim 80 derece görebilirim sanırım. Günde 4 5 saat bakıyorum...
  20. H

Sıcaklarin gelmesi ile ekran kartı sıcaklığı yükseldi

Selamlar sıcaklıkların baya yükselmesinden dolayı ekran kartım ve işlemcimde ısı yükselmesi oldu Adana'da yaşıyorum 40 45 bugün 50 dereceden bahsediyorlardı :D ve ekran kartım fan ayarı ve undervolt ile tam kullanımda 73 dereceleri görüyordu şuan ise %80 kullanımda bile 73 75 dereceleri görüyor...
Geri