Arama sonuçları: *

• Users: Burakrocky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Burakrocky

yeni f/p beyaz klavye

arkadaşlar iyi akşamlar az once klavyeme ayran döküldü be tamamen bozukdu ,hiçbir tulu çalışmıyor işikları falanda gitti , sanırım tamir olmaz. trendyolda satılan T60 lık klavyelerden,bryaz olanlarından yeni klavye fikri vardı aklımda ayranda buna vesile oldu :) maks 2/3k bütçem var beyaz bi...
  2. Burakrocky

internet dağıtıcı taksam iş görür mü

arkadaşlar iyi gunlar benim internet modemim üst katta ,alt kata alamıyorum modemi bı yüzden alt kata bitane bundan taksam iş gorur mu vodafone 70mgpt alıyorum ortalama
  3. Burakrocky

dongle takınca MS artıyor

arkadaşlar iyi akşamlar ben laptop kullanıyorum cs2 oynarken genelde 10 ms alırım 8/9/10/11 gibidir MS değerlerim.dün mediamarktan Razer Blackshark V2 Pro aldım , şimdi cs2 oynuyorum ve kulaklığı kullanıyorum ,dongle ile kullanıyorum falat MS değerlerim 17 yi buluyor ne yapmam lazım ,ses...
  4. Burakrocky

blackshark v2 mi nova7 mi

şimdi mediamarktayım steelseries nova 7 almayı düşünüyordum lakin ordaki çalışan ağabey bana razer blackshark v2 pro’yu önerdi . sesi falan nova 7 ye gore daha iyi nova7 5.900 tl blackshar 7.300 tasarım benim için cok onemli nova 7 tasarımda daha iyi bana gore fakat blackshark v2 nin ses...
  5. Burakrocky

IOS telegram sorunu lütfen yardım edin

arkadaşlar telefonumda yer olmadıgı için yelegramı silmek zorunda kaldım sonra geri yükledim fakat” giriş yapma kodunu başka cihazdaki uygulamana göncerdik” dior.Eski kırık cihazıma gondermiş kodu herhalde yada ben hatırlamıyorum başka cihazdaki hesabımı ne yapmam lazım
  6. Burakrocky

Yardım 4060ti’mi 4070super mi

Selamlar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ben pc toplicam işlemcim ryzen7 7800x3D olacak ekran kartı olarakta 4070suoer 12 gb düşünüyordum taaki 4060 ti 16 gb’ı görene kadar.SORUN ŞU; 4070super 12gb mı yoksa 4060ti 16 gb mı.oyun odaklı olacak Arada 8 bin tl lik fark var ve bu fark benim için...
  7. Burakrocky

Yardım 4070super’e hangi anakart

4070super MSI almayı düşünüyorum ama hangi işlemciyi alacağımı bilemedim fiyat larfkrmans olarak ne almalıyım
  8. Burakrocky

Öneri Led kaynaklasam çalışır mı

Hocam selamlar 10 metre tek kablo serit led aldım ve odama kısa geldi ben birtane daha led alsam sonra başlıgından kesip kablolarını kaynaklasam lehim ile çalışır mı Fotodakinin aynısı usb bellek ile çalışıyor,usb nin ordan kessem birleştirsem çalışır mı Telefona bluetooth ile çalışıyor
  9. Burakrocky

Çözüldü✓ Yurt dışı ekran kartı alınır mı

1.5 ay sonra okul gezisiyle yunanistana gidicem inşallah , oradan ekran kartı ve işlemci alsam , daha doğrusu alabilir miyim , fiyat olarak daha ucuza gelir mi , günrükten vergi alıyorlar mı , alıyolarsa ne kadar , kısacası elim boş dönmek istemiyorum ne yapabilir önerileriniz nedir? İşlemci...
  10. Burakrocky

Yardım Steelseries arctis 1

Hem blootuthlu hem kablolu galiba gorunus olarak cok guzel fiyatıda makul geldi sizce alınır mı 40mm Sizce alınır mi kullananız var mı?
  11. Burakrocky

Steelseries arctis nova 1

Fiyatı uygun geldi nedense,kullanan var mı yada nasıldır yardımcı olur musunuz,birkaç tane videosunu izledim iyi gibi gözüküyor. Bana gore tek sıkıntısı kablolu olması ama en sağlamı kablo aslında. Rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde,baslı yuksek sesli müzikler dinlemeyi seviyorum Ses...
  12. Burakrocky

hazır sistem onerir misiniz

Selam,hayalimdeki pc yi toplayacgım sizin yardımınıza ihtiyacım var suan elimde bitane laptop var gtx1650ti ekran kartlı bunu 15 bin TL'ye satmayı dusunuyorum satabilirsem ustune para koyup sistem toplayacagım ortalama 20k koyarım herhalde yani maksımmum 40 k olsun aşşağıda birkaç madde belirttim...
Geri