Arama sonuçları: *

• Users: erdsahin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Sistemde anakart EZ Debug CPU kırmızı, DRAM sarı yanıyor ve sistem açılmıyor.

Dostlar yeni sistem topladım daha doğrusu DDR4 sistemi DDR5'e yükselttim. 7500F, MSI A620 ve G.Skill flare 16 GB RAM ile değiştim parçaları ise 2. el aldım fakat montajdan sonra sistem açılmıyor, anakartta EZ Debug CPU ve DRAM ışıkları yanıyor, kırmızı ve turuncu renkte. Bunun çözümü nedir? Acil...
  2. E

2.el A54 alınır mı??

Merhaba arkadaşlar telefonum bozuldugu için yeni telefon arıyordum.2.el A54 buldum kfg var yurt içi ürünü herhangi bir sorunu yok fiyatı ise 7500TL sizce bu fiyata alınır mı? Bütçem 10000TL bu fiyata 0 veya 2. el fark etmez alınacak en iyi telefon hangisidir?
  3. E

700 TL'ye 2.El hyperx Alloy Brown switch

Merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir bu bütçeye klavye arıyordum. Sıfır olarak yurt içinde doğru düzgün klavye bulamadım ve 2.ele yöneleyim dedim ve bugün böyle bir klavye buldum sizce alınır mı? Fiyatına göre iyi midir? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler https://shbd.io/s/YyGXWuQu
  4. E

İ3 13100f rtx 3060 18.300 e alınır mı

Merhaba arkadaşlar bugün vatan bilgisayarda i3 13100f rtx 3060 12 GB 18.300₺ bir sistem buldum sizce değermi alınır mı bence fiyatına göre gayet sizinde görüşlerinizi aldıktan sonra sipariş vericegim görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Geri