Arama sonuçları: *

• Users: shadowzen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

internet bağlantı kopması

Merhabalar arkadaşlar Yeni bir sistem topladım şöyle bir sorunum var: Bilgisayarı açtığım zaman ne zaman oyuna girsem internetten düşüyorum bilgisayarda. Yalnız internete bağlı olan diğer tüm cihazlarda hiç bir sorun yok. İnternetten kaynaklı değil yani. Yardımınızı bekliyorum 1714209467...
  2. S

Klavye ve Mouse bağlantı kesilmesi

Selamlar herkese; Yeni bir sistem topladım kendime, bütün driverlarım güncel olmasına rağmen şöyle bir sorunum var; 1-Bazen bir saatte, bazen günde bir defa, bazen de art arda klavye ve mouse bağlantı kesiyor. Sanki klavye ve mouse usblerini çıkarıp takıyormuşum gibi oluyor. 2-Bu sorun çok ama...
  3. S

Custom klavye önerisi bütçe:3000

Selamlar arkadaşlar; Bütçem 3000 TL. Sessiz switchleri olan makro yapabileceğim,üzerinde volume ayarı olan ve numpad tuşları mevcut custom klavye önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden yorum yapan, tavsiye veren herkese teşekkürler.
  4. S

Makrolu Klavye Önerisi Bütçe:3000

Slmlar arkadaşlar; Genel olarak oyunlarda kullanmak için makrolu, makro tepkime süresi gayet iyi, mümkünse mekanik ama sessiz bir klavye arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, Şimdiden yorum yapan tavsiye veren herkese teşekkürler.
  5. S

i5 7.nesil 1050 ti fiyat

i5 7 Nesil işlemci 1050 ti Ekran kartı 12 Gb Ram 1 Tb Hdd 240 Gb Ssd 27 inç 1 ms Philips Monitör(kutulu sıfır ayarında) Hepsi toplamda ne kadar eder acaba arkadaşlar? Yeni pc topladığım için satacağımda.
  6. S

Arctic Liquid Freezer II 280 rgb bağlantı sorunu

Selamlar herkese, Yeni topladığım pcye aldığım sıvı soğutucunun bağlantısını yapamadım tam olarak. Anakart Kasa Sorunum şöyle arkadaşlar; Sıvı soğutucunun üzerinden 2 adet bağlantı kablosu çıktı. Tahminimce birisi fan diğeri ise rgb kontolü için. Fan bağlantısını anakartta "Pump fan 1" isimli...
  7. S

Sıvı soğutucu yer problemi

Slmlar arkadaşlar; Yeni pc topladım ama şöyle bir sorunum var. Kasa Sıvı Soğutucu Anakart ve ramleri montajladığımda sıvı soğutucu kasanın üst kısmına sığmıyor. Mecburen soğutucuyu kasanın önüne, öndeki 3 fanıda kasanın üst kısmına montaj yapacağım. Bu bir sorun teşkil eder mi? Şimdiden yorum...
  8. S

Ekran kartı siparişindeki kutu deformasyonu

Sipariş ettiğim Galax ekran kartı için Gaming.gen.tr beni arayıp, ürünün kutusunda sevkiyat sırasında deforme olduğunu ama ekran kartının hiç bir şekilde zarar görmediğini ve sıfır ürün olduğunu; İsterseniz ürünü bu şekilde alabilirsiniz veya siparişi iptal edebilirsiniz dediler. Bende mevcut...
  9. S

Ryzen 7 7800x3d + Msı pro m650 S için ekran kartı önerisi

Herkese selamlar; aşağıda topladığım sistem için 4080 süper ekran kartı almak istiyorum. Bu kartların fiyatı 44.500'den başlıyor ve böyle devam ediyor bildiğiniz gibi. Benim almaya niyetli olduğum kart ise Galax(link verildi).Yalnız hiçbir yerde stok yok. Stoklar konusunda bilgisi olan...
  10. S

Çözüldü✓ SteelSeries Arctis Nova 1 vs Razer Blackshark V2 X Kulaklık önerisi (2000-2500)

Merhabalar arkadaşlar; Genel olarak oyun için kullanıp, ses kasabileceğim ve arada sırada kaliteli bir ses ile müzikte dinleyebileceğim kulaklık arıyorum.Bu iki seçim arasında kaldım.Sizler hangisini önerirsniz? +ları -leri nelerdir? SteelSeries Arctis Nova 1 Razer Blackshark V2 X
  11. S

Sıfırdan bilgisayar diziyorum ddr5 4080s Bütçe:70.000+

AMD Ryzen 7 7800X3D 5.00 Ghz 8 Çekirdek 104MB AM5 5nm İşlemci MSI PRO B650-S WIFI 7200(OC) DDR5 Soket AM5 USB 3.2 M.2 HDMI DP ATX Anakart PNY GeForce RTX 4080 Super VERTO Overclocked 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6400MHz CL32 1.40V RGB PC Ram Crucial...
  12. S

Yeni toplayacağım Pc sistemine tavsiye Bütçe:70.000

İşlemci AMD Ryzen 7 7800X3D 5.00 Ghz 8 Çekirdek 104MB AM5 5nm İşlemci Anakart Asus Prime B650M-K 6400mhz(OC) RGB M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart Bellek G.Skill 32GB(2x16) TZ5 Neo RGB EXPO 6400mhz CL32 DDR5 Ram (F5-6400J3239G16GX2-TZ5NR) Ekran Kartı Gainward GeForce RTX 4070 Ti Super Phoenix 16GB...
Geri