Arama sonuçları: *

• Users: emirrumus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Oyunlarda yüksek CPU Sıcaklığı

Merhaba işlemci boşta 54 derece RDR 2 (korsan)oynarken işlemci Sıcaklığı 96 dereceyi buluyor 2k ultra,yüksek,orta grafikte oynuyorum Stok soğutucu kullanıyorum Oda sıcaklığı 35 derece Neden kaynaklanıyor olabilir şimdiden teşekkürler.(Termal macunu 8 9 ay önce değiştirdim)Sistem bilgileri...
  2. E

Bu motoru nasıl çalıştırabilirim?

Buzdolabından çıkardım.Mini vantilatör olarak kullanmak istiyorum.Nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum direk 250w bağlasam yanarmı.İşi bilen biri yardımcı olursa sevinirim
  3. E

Oyunlarda grafik kalitem düştü

PC yi toplayalı 3 ay falan oldu ilk zamanlar böyle bir sorun yoktu.1080p ultra ayarlarda grafikler kötü gözüküyor kaplama kalitesi çok kötü tüm oyunlarda böyle 1710231114 Sistem rtx 4060 eagle oc 8gb ryzen 5 5600 16 GB ram 500w PSU
  4. E

Çözüldü✓ Windows update ile ilgili

Şu an Windows 10 pro kullanıyorum ve etkin değil bunu indirirsem Windows 11olurmu PC? Teşekkürler şimdiden.
  5. E

Çözüldü✓ nvidia experience sürücü tekrar kur seçeneği?

Yeni beta nvidia experience kurduktan sonra sürücü kısmında tekrar kur diye bir seçenek çıktı tekrar kurmalımıyım?
  6. E

C diski dolu gözüküyor

222gb lik ssd diskte sadece Windows 10 pro ve pubg Steam yüklü 60gb Windows desek 38 GB pubg en az 120 GB alan olması gerekirken 72 GB alan var. Neden olabilir?
  7. E

Mi11t hyoeros güncellemesi indirirsem IMEI gedermi

2 senedir yurtdışı mi11t kullanıyorum daha hiç IMEI attırmadım IMEI gitmiyor.Bu güncellemeyi indirisem IMEI gidermi?
  8. E

Gta5 vsync açınca 72 fps de kalıyor

Monitör 144 Hz GTA 5te vsync açınca 72 fps ye sabitliyor neden olabilir?
  9. E

İşlemci MHz oyunlarda düşük

İşlemcim ryzen 5 5600 3.5 GHz Oyunlarda kullanım değerli resimde görüldüğü şekilde.3.5 GHz kullanmak için overclock falanmı yapmalıyım?
  10. E

Çözüldü✓ 144hz 1080p 32inç monitör piksel sorunu

Ekran çok pikselli gözüküyor oyunlarda fxaa msaa full yapsam bile nesneler tırtıklı gözüküyor bir çözümü varmıdır?Şimdiden teşekkürler
  11. E

Fitgirl repack dosyasını silersem oyun bozulurmu?

Oyunu torrent üzerinden indirdim indirdiğim dosyayı silsem oyun bozulurmu? Oyun games klasörüne kurulu.
  12. E

Windows 10 pro ya Windows 11 güncellemesi geldi

Windows 10 pro sürümünü kullanıyorum Windows update ekranına geldiğimde Windows 11 indir yükle seçeneği gelmiş.Bunu yüklersem Windows 11 e geçmişmi oluyorum? Ve PC yavaşlarmı
  13. E

Gigabayt rtx 4060 oc eagle 8gb ryzen 5 5600 düşük fps sorunu

Sistemim; .Ryzen 5 5600 3.5 GHz .Gigabayt rtx 4060 oc eagle 8gb. .Anakart b450m k11 .PSU 500w .Ram 8x2 2666mhz (Stok soğutucu) Açıklama:Arkadaşlar öncesinde halı hazırda bir sistemim vardı ekran kartı işlemci ve anakart aldım yükseltmek için bu sistemi topladım.Ekran kartını takmadan önce eski...
Geri