Arama sonuçları: *

• Users: alpersy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Win 11 aniden donma sorunu

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 haftadır bilgisayarda ara ara donma oluyor mecbur reset düğmesine basmak zorunda kalıyorum. sıklığı yavaştan artmaya başladı. bunun sebebi ne olabilir ? NOT: Özellikle pencere kapatırken oluyor
  2. A

Yardım Xcode apple developer hatası çözemiyorum

öncelikle herkese iyi forumlar. ben Flutter ile uygulamalar geliştiriyorum yakın zamanda macbook aldım iş amaçlı. Vs code' de ios emülatör kullanırken şu hatayı alıyorum. Chatgpt ile vs çok uğraştık çözemedik bu yüzden ios emülator çalışmıyor. ama android de sıkıntı yok. Hatayı bilenler yardımcı...
  3. A

Öneri AMD ekran kartı önerisi

bütçe 16000 tl . kesinlikle üstüne çıkamam öneriniz var mıdır ? RX 7700 XT buldum ama
  4. A

hdd silinen verileri kurtarma önerisi

ücretsiz olacak şekilde öneriniz var mıdır
  5. A

ryzen 5 5600 için ekran kartı önerisi

elimdeki anakart tuf gaming b450m plus. ekran kartım tuş 3 rx5600 ve bunu satıp yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. bütçe 10.000 TL. Duruma göre 1-2k zor artar. ekran kartı öneriniz ne olur.
  6. A

FC 24 tek pc 4 kol oynanabilir mi

böyle bir imkan var mıdır. yardımcı olursanız sevinirim
  7. A

Yardım Telegram cüzdan dan notcoin çekme

Merhaba, telegram cüzdanimda bir miktar notcoin var. Bunu binance ye atmak istiyorum fakat atarken kesilecek olan 0.1 toncoin yetersiz diyor. Toncoin yüklerken de ödeme başarısız hatası alıyorum. Bu notcoin binanceye nasıl çekerim bilgisi olan var mıdır
  8. A

bf2042 oynarken son hareketin takılı kalması

öncelikle merhabalar . mesela yürüyorum bazen o takılı kalıyor başka hiçbir şey yapamıyorum sadece yürüyor karakter. yaklaşık 10 saniye sonra düzeliyor ve sıkı çatışmalarda sürekli oluyor sebebi nedir
  9. A

flutter build gradle hatası

Arkadaşlar merhaba 2 yıldır flutter ile uygulamalar geliştiriyorum. şu an aktif olarak geliştirdiğim proje de dün apk oluştururken hata aldım. hata ise kotlin versiyonları uyuşmamazlığı. biraz uğraştım yapamadım yapay zeka ile denedim daha da karıştı . en son verdiği hata da kısaca bana " yeni...
  10. A

Öneri M2 Air 15 inç vs mac pro M1 13

Aralarında 10 bin TL fark var bu farkı vermeye değer mi? Yani evet M2 nin ekranı daha büyük M2 almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
  11. A

Öneri Hangi macbook'u alacağıma karar veremedim

Öncelikle merhabalar. Mobil programlama ağırlıklı olarak yazılım yapıyorum. 4 farklı seçenek arasında kaldım . M2 8/512 Macbook Air 15 inç 46k M2 16/256 veya 8/256 Air 15 inç 47 k ya 42 k M3 mac pro 16 512 14 inç 55 k Evet biliyorum M3 mac pro daha mantıklı ama o bütçeye çıkıp o parayı...
  12. A

PCI 3 anakarta pci4 SSD

Başlıktaki gibi işlem yaparsam ne kadar hız kaybederim. asus tuf gaming b450m-plus 4400mhz(oc) ddr4 soket am4 rgb m.2 hdmi dvi matx Samsung 980 pro SSD sini örnek vereyim
  13. A

Yardım eu 4 tr yama olmaması hk

merhaba. bene microsoft store edition eu 4 var. bunahiçbir türlü tr yama yapmıyorum. launcher de 4 dil var ama türkçe dili gelmiyor
  14. A

Yardım rockstar hesabımla gta 5 e giremiyorum

merhaba. ben farklı hesaptan gta 5 yükledim ve şu an kendi hesabımda gta 5 e girmeye çalıştığımda fotoğraftaki hatayı alıyorum sebebi nedir? ( iki hesapta da zaten gta 5 var ve ban vs yok ikisinde de ) 1710735231 daha önceden sorunsuz giriyordu rockstar hesabım doğru bu arada eminim o konuda ...
  15. A

Öneri Msi gc20 V2 vs pusat arasında kaldım

Sizce hangisini almalıyım. Kullananlar yorum yapabilir mi? Msi kablolu maalesef
  16. A

Öneri Joystick önerisi lazım

Merhaba, 1500 TL yi aşmayacak şekilde kol arıyorum. Pusat clutch Gamepad dikkatimi çekti. Başka önerisi olan veya Kullanan kişiler yorum yapabilir mi
  17. A

Yardım Bf2042 tüm sunucular boş

Merhaba, dediğim gibi hiç dolu sunucu bulamıyor sürekli yeni sunucu açıyor anlık oyuncu sayısı fazla sebebi nedir?
  18. A

BF2042 işlemci değişikliği sonrası fps drop

merhaba, ryzen 5 3600 den 5600 e geçtim. eski işlemci de yüksek ayarlarda drop girmeden akıcı oynayabiliyordum. yeni işlemci de 10 fps ve sürekli drop yiyorum sebebi nedir ?
  19. A

Kırmızı ışık cezası hakkında

Merhaba, uzun zamandır araba kullanırım kurallara uyarım fakat bugün ilk defa başıma böyle bir olay vardı. Önümdeki araba ile 3-4 metre takip mesafesi vardı ve hızım 70-80 arası isi, gökteki ilk yeşil ışığa yanaştık sarı kırmızı oldu hemen frene bastım ama ilk ışığı geçip ortada kaldım göbeğin...
  20. A

Yardım R5 5600 üretim yılı hk

Bu işlemciyi yeni aldım fakat işlemcinin üzerinde 2020 AMD ibaresi var. Bu normal midir? Araştırmam sonucu 2022 de çıktığını gördüm çoğu kaynakta
Geri