Arama sonuçları: *

• Users: ByHummer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

ADATA 240GB SU630 uyumlu mu?

Herkese iyi forumlar. Bilgisayarımda adata 240gb ssd mevcut. Bilgisayar açılırken ssdyi bazen görüyor bazen ise görmüyor sebebini bir türlü bulamadım ( bazen 10 kez yeniden başlatıyorum ancak öyle görüyor). İlk işim sata kablomu değiştirmek oldu çünkü eskiydi fakat yine aynı durum mevcut...
  2. B

MAX 500tl İKİNCİ EL EKRAN KARTI TAVSİYESİ

Bu sistem için maximum 500 tl ekran kartı alabilecek bütçem var. Malum stoklar yüzünden ikinci el piyasası uçtu. Güncelde 500tl ye alabileceğim ekran kartı tavsiyesi verebilir misiniz? Oynayacağım oyunlar valorant, gta5 vs. Valorantta 100 fps üzeri görebileceğim bir ekran kartı arıyorum...
  3. B

GTX 950 2.EL TAVSİYE

Acil ekran kartına ihtiyacım vardı bu kartı gtx 750ti dan daha iyi olarak gördüm fps teslerinde. Forumlarda da sevilen bir kart. İkinci el piyasası bilindiği üzere stoktan dolayı arttı ekran kartlarında. Bu kartı makul temizlikte buldum ve pazarlık vs 530 tl ye alacağım. Almadan önce fiyat...
  4. B

Xeon x3440 İşlemci için 800TL Bütçe ile 2.el Ekran kartı tavsiyesi

Max 800 tl bütçem var ikinci el ekran kartı tavsiye edebilir misiniz bu sistem için; gigabyte h55m s2 v1.3 Xeon x3440 (3.4 ghz) 2x4gb ddr3 1333mhz kingston ram 240gb ssd Xiagmatek 500w psu
  5. B

Yardım RX 470 mining edition görüntü gelmiyor bios

Merhabalar. Elimde rx 470 mining ekran kartı var. Arkadaşımdan almıştım. Oyun oynamak için bilgisayarcıya yazılım attırmış ve rahatlıkla oyun oynuyordu lakin kartı ben alıp anakartıma taktığımda oyunlara girince görüntü kare kare olup kapatıyordu kendini görüntü gelmiyordu. İnternetten...
  6. B

Rx 470 mining edition görüntü vermiyor

Elimde rx470 mining ekran kartı var yanlış bios attım ve görüntü gelmiyor. Kurtarabilmem için elimde bir ekran kartı daha var görüntü veren ama anakart tek ekran kartı slotu var. Başka türlü nasıl eski biosunu atabilirim karta?
  7. B

RX 470 Mining Edition Bios Yükleme

Asus Rx 470 4gb mining edition ekran kartı var elimde. Oyunlara girdiğimde ekranda beyaz kareler çıkıyor ve kapanıyor ekran. Format attığımda windows rx 570 driverı yüklemişti sorun bundan kaynaklı diye rx470 driverı kurdum ama sorun hala devam etti. Bios atmam gerektiğini öğrendim oyun...
  8. B

Gigabyte h55m s2 1.3v

Merhaba arkadaşlar. Elimde gigabyte h55m s2 anakart bulunuyor. bu karta ram almak istiyorum fakat şöyle bir sorunum var. gigabyte sitesinde bu kartın max 8gb desteklediği yazıyor fakat bazı alışveriş sitelerinde aynı anakart 16gb ve bazı kullanıcılar tek slota 8gb takarak çalıştırmışlar yani...
  9. B

RX 470 ekran kartı için GÜÇ KAYNAĞI

Şuan elimde bulunan AeroCool VX PLUS 400W güç kaynağı Rx 470 alsam besler mi ? bir de bu güç kaynağında 6 pin çıkış var ama ekran kartı 8 pin istiyor 6 pin to 8 pin dönüştürücü alsam sıkıntı yaşar mıyım?
  10. B

Xeon x3440 için kule tipi soğutucu

Başlıkta da belirttiğim gibi x3440 işlemcimi 3.6 ya da 3.8 gibi değerlere çıkarabileceğim ucuz yollu bir soğutucu arıyorum. Bütçem çok değil 100-200 arası.
  11. B

350-400tl 2.el ekran kartı tavsiyesi

Arkadaşlar çoğumuz Abdullah abinin xeon x3440 işlemcili videosunu izlemişizdir.Bende şuan gigabyte h55m- s2 anakart var ve elimdede x3440. Max 450 tl ye 2. el ekran kartı tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Geri