Arama sonuçları: *

1. A

Fiyat bilgisi istiyorum.

Merhabalar, öncelikle konuyu telefondan açtığımı bildirip eğer ki yanlış başlık altında açıyorsam özür dilediğimi bildirmek istiyorum. Evim de oyun ve internette gezmek için kullandığım kişisel bilgisayarım ve çevre ekipmanlarımı tamamen satmak istiyorum. Ortalama ne fiyat çıkar Antalya da...
  2. A

Bilgisayar'da Oyun Önerisi

Selamlar şuan da sistemim de yüklü olan oyunlar bunlar, fakat artık hiç biri zevk vermemeye başladı. Öneriniz var mıdır? Ne oynanabilir
  3. A

FPS Oyunu oynamak için monitör

Selamlar herkese hayırlı akşamlar. CS2 Oynamak için monitör arıyorum. Aktif olarak kullandığım monitör 315FHD-G 240Hz 1 ms ( bence 10 ms ) 32" kavisli Casper ( casper marka alınmaz kesinlikle tecrübe ile sabitlendi.. ) monitör. Hikayeli oyunlar için zaten kullandığım 32" Monitörü kullanmaya...
  4. A

İşlemci frekansı düşüyor

Selamlar iyi forumlar. İ5 12600KF ile 360L Core ARGB sıvı soğutma kullanıcısıyım. Ve mx4 macun uyguladım. Aşağıda ki görselde de görebileceğiniz üzere bazı çekirdeklerimin hızları 3.5 Ghz'e kadar düşüyor yük altında. Normal olanı bumudur ? Yoksa herhangi bir çözümü vs var mıdır. Bilenler cevap...
  5. A

Gece yemek yeme alışkanlığı

Selamlar herkese iyi forumlar, hayırlı geceler dilerim öncelikle. 2001 Kasım doğumlu bir bireyim. Fazla arkadaşım yok genel itibari ile evde takılan, iş-ev arasında gidip gelen birisiyim sürekli olarak. Askerliğimi de yaptım. Sabah kahvaltısı yapmıyorum, öğlen yemeği, akşam yemeği, akşam yemeği...
  6. A

Gece yemek yeme alışkanlığı

Selamlar herkese iyi forumlar, hayırlı geceler dilerim öncelikle. 2001 Kasım doğumlu bir bireyim. Fazla arkadaşım yok genel itibari ile evde takılan, iş-ev arasında gidip gelen birisiyim sürekli olarak. Askerliğimi de yaptım. Sabah kahvaltısı yapmıyorum, öğlen yemeği, akşam yemeği, akşam yemeği...
  7. A

Kasa önerisi lütfen ?

Selamlar, iyi akşamlar iyi forumlar dilerim öncelikle. 5 Haziran günü sipariş vermek üzere kasa almak istiyorum. Bütçem normal de 3500 tl, eğer ki kendimi çok zorlarsam 4500 TL'ye çıkıp biraz da cebime ayıracağım harçlıktan kısıp 5000 TL'yi çıkartabilirim. Kullanmakta olduğum sıvı soğutmam...
  8. A

Windows 11 24h2 indirme linki

Çok basit bir soru, windows 11 24h2 için iso indirme linki nerede mevcut ya da olan varsa cevapla kısmına yazabilir mi lütfen :)
  9. A

Sistemim drop yiyor ?

Herkese selamlar, hayırlı günler diliyorum. İntel Core İ5 12600KF + 32 GB DDR4 3200 Mhz Ram + 3070 Gaming X Trio 8G kullanıcısıyım. Sistemim de şuan da windows 11 pro var. Oyunları ultra da açıyorum fakat her oyunda küçük küçük droplar yiyorum 2 dakika'da bir yapıyor tahminimce. Fikri olan var...
  10. A

Anakart RGB Pin Kırıldı

Dostlar selamın aleyküm , Msi PRO B760M-E DDR4 LGA 1700 anakart kullanıcısıyım. Anakart üzerinde 1 adet 12Volt 4 Pin RGB Çıkışım mevcut fakat yanlışlıkla RED yazısına denk gelen pini kırdım. Yani bildiğiniz argb çıkışı gibi oldu fakat işin gerçeği o pin 12 volt 4 pin rgb çıkışı :) Bu pin...
  11. A

Windows 11'e geçilmeli mi ?

Selamlar soru başlıkta ki gibi gayet açık ve basit, Bu sistem için windows 11'e geçilmeli mi, geçilmesi ise hangi sürümü kurulmasını önerirsiniz ? Aktif olarak 10 Pro kullanıyorum.
  12. A

CS2 İçin monitör önerisi

Herkese selamlar sabah 8 akşam 4 çalışan birisiyim akşamları eve gelmem 19:00 civarını buluyor. Her akşam 3 saatten fazla kadar süre counter strike 2 oynuyorum. Şuan da aktif olarak kullandığım monitörüm: Casper Excalibur M.E315FHD-G Hem 32" Hem 1080P Hem'de 1 ms ( mprt ) yazmasına rağmen...
  13. A

Cooler Master Pompa Mekanik Sesi

Arkadaşlar herkese selamlar, hayırlı günler öncelikle. 5 Şubat 2024 tarihinde vatanbilgisayar mağazasından bir kaç malzeme aldım. Malzemeleri kredi kartına taksit yaptırdım. İntel Core İ5 12600KF Cooler Master MasterLiquid 360L Core Argb 360mm Sıvı Soğutma Msi Pro B760M-E DDR4 Anakart Rampage...
Geri