Arama sonuçları: *

• Users: Ghosty
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ghosty

Beyaz kasa fan argb önerisi

Renkleri ayarlanabilir beyaz kasa fanı arıyorum. 4 tane alacağım f/p olmasını istiyorum . Soğutma performansı ve sessiz olması önemli tabii ki . Önerilerinizi bekliyorum .
  2. Ghosty

Ekran kartımı garantiye gönderdim

Merhaba palit dual 4070 super ekran kartımı garantiye yolladım . Sebebi özellikle pubg de sürekli takılmalar yaşamamdı . Diğer oyunlarda pubg kadar sık takılma olmuyor ama yine de ara ara yokluyor . izlediğim incelemelerde benim kart veya muadilleri ile takılma sorunu yaşanmıyor. Bilgisayarın...
  3. Ghosty

9070xt vs 5070ti hangisi?

Birkaç ay sonra ikisinden birini alacağım . İzlediğim testlerde fps değerleri aynı olsa da %1 fpslerde bariz 9070xt önde . Ama bazı kişiler 9070xt için sorunlu vb diyor bazılarında sorun yok. Bu yüzden şüpelerim var yoksa 9070xt yi çoktan seçtim . Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
  4. Ghosty

Sizce monitör değiştirmeye değer mi

Şuan 280 hz dell fullhd monitör kullanıyorum. Genelde cs pubg fifa falan oynuyorum . Sizce 280 hz den şu monitöre geçmeye değer mi Sistem: 7800x3d 4070s b650 tomahawk 32gb ram 750w gold psu...
  5. Ghosty

Ramlerde sorun mu var

Merhaba sistemde thull marka ramler var expo ayarları yapılı ama latency testi şu şekilde . Oyunlarda ara ara %1 fps dropları yiyorum sebebi bu ramler olabilir mi? Eğer öyleyse bu durumdan kurtulabileceğim ramler de önerirseniz sevinirim.
  6. Ghosty

Asus rog XG27ACMG almaya değer mi

Merhaba güncel olarak dell g2524h 1080p monitör kullanıyorum. Sistemim 7800x3d ve 4070 super tabanlı bu yüzden 2k oyunlarda daha çok keyif vereceğeni düşünüyorum . Sizce güncel monitörümü 8bin civarı fiyata 2. El satıp 18bin tl ye [H3...
  7. Ghosty

9070 xt kronik sorunu var mı

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi özellikle güncel kullananlar varsa cevaplarsa sevinirim . 9070xt de takılma ,donma ,çökme , micro stutter vb sorunlar yaşayan var mı? 2 yıl önce 6700xt kullanmış biri olarak sürekli takılma sorunlarıyla boğuşuyordum satıp kurtulmuştum . Benzer durumla...
  8. Ghosty

7800x3d 4070 super pubg fps drop

Merhaba , pubg oynarken %1 fps değelerim ani sağa sola dönüşlerde çatışmada vb sinir bozucu şekilde düşüyor . Benzer durumu yaşayan var mı veya bu durum normal mi? Sistem özellikleri: 7800x3d 4070 super b650 tomahawk Thull Vortex 32GB Kıts (2X16GB) 6400MHZ CL32 ram Msi a750gl gold psu kingston...
  9. Ghosty

A620m darboğaz yapar mı

msi a620m anakart 7800x3d ve 4070s ile uyumsuzluk yapar mı? pubg oynarken anlık takılmalar yaşıyorum . Cs2 de yüksek fps olmasına ragmen oyunda yavaşlık ve kasma hissiyatı yaşıyorum . power ram veya ssd de sorun olmadığına eminim . Anakart bu parçalara göre zayıf kalıyor olabilir mi?
  10. Ghosty

Kablosuz kulaklık Micro stuttering sorunu

sistem: 7800x3d rtx 4070 super 2x16 6400mhz ram msi a620m anakart 512 gb ssd 750w gold psu msi Cs2 oynarken razer barracuda x kablosuz kulaklığımı kullanırken mouse çevirirken bariz şekilde yavaşlıyor lag veya fps drop yiyormuşum hissi oluyor ama fps 500 400 vb. Kulaklığı kablo ile kullanırken...
  11. Ghosty

Msi ventus 2x 4070s vs zotac

Başlıkta belirttiğim gibi zotac 4070s mi msi ventus 2x 4070s mi almalıyım? Fiyatlar aynı.
  12. Ghosty

25k fiyata en fp ekran kartı

Genelde cs2 ve pubg oynuyorum başlıkta bahsettiğim gibi 25k max bütçe olarak alabileceğim en iyi ekran kartı nedir? İşlemcim 7800x3d
  13. Ghosty

60k en iyi donanımlı laptop önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi 60bin tl ye alabileceğim en iyi laptop nedir
  14. Ghosty

Kablosuz hafif ve gecikmesiz kulaklık

Başlıktaki özellikleri sağlayan logitech g435 model kulaklık buldum . Alternatifi var mıdır önerebileceğiniz? Gecikme olmaması ve hafif olması ilk aradığım özellikler . Cs valorant pubg gibi oyunlarda kullanacağım.
  15. Ghosty

Msi a620m 7800x3d uyumlu çalışır mı?

Güncel olarak msi a620m , ryzen 5 7600 , rtx 3070 kullanıyorum . 7800x3d işlemci aldım anakart işlemciyi sorunsuz çalıştırabilir mi? 5 6 ay sonra yeni anakarta geçeceğim düşük olduğunun farkındayım ama performans kaybı ya da işlemciyi kaldırmama gibi bir durum olabilir mi?
  16. Ghosty

Msi a620m soğutucu ram uyumu

Msi a620m anakarta id cooling se 214 soğutucu taktım bi ram slotunun ucuna geldi takılmayacak kadar yakın . Benzer durumu yaşayan var mı?
  17. Ghosty

Sistem uyumlu çalışır mı?

Merhabalar ddr5 sistem geçtiğim için anakart , ram, işlemciyi değiştirdim. Sistemin son hali şu şekilde; İşlemci: ryzen 7600 ( id cooling 214 kule tipi soğutucu) Ekran kartı: 6700xt asus dual Ram: Apacer 5200 mhz 1x16 cl40 ram ( bütcem buna yetti ilerde muhtemelen değiştireceğim ilk parça...
Geri