Arama sonuçları: *

• Users: Scythe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Scythe

Çözüldü✓ 4070s veya 4070ti arıyorum

Merhaba arkadaşlar, internette aradım taradım bulamadım 4070s veya 4070ti lazım bütce max 27000tlye çıkabiliyor pny xlr8 asus dual msi gaming x trio modellerini arıyorum satan veya bulabilen varsa aranızda yardımınızı rica ediyorum Not: sıfıra yakın kartlara da bakabilirim sıfır olmak zorunda değil
  2. Scythe

Ryzen 7 7800x3d almayı düşünen ve soğutma kaygısı olan arkadaşların dikkatine

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz birkaç aydır ryzen 7 7800x3d almayı düşünüyordum ve kasamda 360mm aio desteği yok, internette bu cpuyu soğutmak için insanların neler kullandığını ve neler tavsiye ettiğini çok kapsamlı bir şekilde araştırdım, insanların çok büyük bir kısmı 360mm aio öneriyordu bir...
  3. Scythe

Çözüldü✓ 7800x3d anakart önerisi

R7 7800x3d, gskill trident z5 neo 6000mhz cl30, için anakart önerilerine ihtiyacım var arkadaşlar
  4. Scythe

Msi X670e Gaming plus wifi

bu anakartı kullanan bir insan evladı yok mu..
  5. Scythe

Hangi am5 anakartı tercih etmeliyim?

Arkadaşlar merhaba, ryzen 7 7800x3d, msi ventus 2x oc 4070 super, trident z5 neo rgb 6000mhz cl30 2x16, msi meg a750gl, bu parçalar için bir am5 anakarta ihtiyacım var, msi x670e gaming plus wifi ve msi b650 carbon wifi arasında kaldım, hangisini tercih etmeliyim? Veya farklı bir öneriniz var...
  6. Scythe

7800x3d için soğutucu önerisi

Ryzen 7 7800x3d cpu alacağım soğutucu önerisine ihtiyacım var, benzer diğer konulara baktım ancak net bir sonuca ulaşamadım arkadaşlar, kule tipi soğutucu daha çok içime siniyor ama 7800x3d için yetersiz olacağını düşünen çok fazla insan var ben de emin olmak istiyorum, kasamda 360mm desteği yok...
  7. Scythe

Arkadaşlar bir uyumsuzluk sorunu var mıdır?

merhaba arkadaşlar, aşağıda belirteceğim parçalardan psu ve kasaya sahibim diğerlerini ise 2 ay içinde parça parça alacağım, en endişeli olduğum kısım ramler çünkü bazı arkadaşlar forumlarda 6000mhzden yüksek frekanslı ram kullanılmaması gerektiğini söylüyor ancak sebebi hakkında bir fikrim yok...
  8. Scythe

240mm sıvı soğutma önerisi

Merhaba arkadaşlar, ryzen 5 5600 işlemciye sahibim ve sıvı soğutma alasım var oc yapmadım işlemci yük altında 51-53 derecelerde çalışıyor nadiren 60 dereceyi gördüğü oluyor, 1 yıl içerisinde am5e geçiş yapmayı düşünüyorum ve aklımdaki işlemci de r7 7800x3d, sıvı soğutmayı aldığımda belki mevcut...
  9. Scythe

Ekran kartı önerisi.

Merhaba arkadaşlar, şu anda ddr4 bir sisteme sahibim ve ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum, ancak bu öyle bir kart olmalı ki hem mevcut sistemimle darboğaz yapmayacak hem de ddr5 anakart işlemci ve ram aldığımda onlarla sırıtmayacak, ayrıca nvidia ekran kartı almaya daha sıcak bakıyorum, yine...
Geri