Arama sonuçları: *

• Users: umutgnd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. umutgnd

Çözüldü✓ Kali linuxu kuramıyorum

beyler ben kali linux indiriyordum yanlış indiriyomuşum direk açmaya çalıştım açılmadı bende yanlışlıkla pycharmdan açmışım silip yeniden dogru şekilde indirdim dogru şekilde kurdum tam açaktım pycharmla açılıyor ve bunu düzeltemiyorum napıcam ?
  2. umutgnd

Çözüldü✓ 2k monitör mü yoksa 1080p mi almalıyım

bütçem oldugu için 240hzlik bir 2k monitör buldum ama 1080p alıp 360hz alsam diye düşünüyorum sizce hangisini yapmam lazım (fps oyunları oynuyorum ve anime izliyorum)
  3. umutgnd

sizce hangi telefonu almalıyım

samsung s24+ iphone 13 arasında kaldım her gün 1 saat oyun geri kalan saatlerde ise birşeyler izliyorum yani kısaca bataryası önemli sizce hangisini almalıyım
  4. umutgnd

bana hangi telofonu önerirsiniz

oyun ve videoya bakıyorum pili ve şarj hızı benim için önemli ve fotograf konusunda iddalı olmalı
  5. umutgnd

hangi telefon daha mantıklı

12,24 ay taksitli telefon alacagım şuan aklımda 2 tane telefon var : xiaomi 14,iphone 14 bunlardan veya sizin önereceginiz telefon hangisi olur (oyun ve kamera perfonması benim için önemli)
  6. umutgnd

sizce bu telefonu almalımıyım

vodafoneda ip 13 pro max 2.el var sizce alınır mı?
  7. umutgnd

apple 12 taksit nerden alabilirim

başlıktada dedigim gibi nerden alabirim
  8. umutgnd

apple telefondan hangisini almalıyım

ikici el 35kya iphone 14 pro mu yenilenmiş 13 mü yada biraz daha araştırıp ikinci el 15 mi almalıyım
  9. umutgnd

Telefonuma nolumuş olabilir

Bi gün şarjın hemen azaldıgını fark ettim normaldir dedim faka şu 4 gündür şarjım hep 10 1 arası en fazla 20 oluyor gece takıyorum doluyo gosteriyor ama 1 arada bi kapanıyor en son olan kapanmada şarja takılıydı şarjım 9du açtıgımda 3 dü bi 5 dk sonra 1 düşmüştü bunlar olurken telefonum...
  10. umutgnd

Apple telefonlardan hangisini almalıyım

Şuan 45 hz telefon kullanıyorum bir sınava giricem kazanırsam bir sene sonrasında ailem ikinci el apple telefon alıcak 15 veya 14 pro almayı düşünüyorum ama bir sene sonra alıcagım için 16 da bunun içine giricek peki hangisini almalıyım
  11. umutgnd

Çözüldü✓ Bu kulaklök ve mouse böyle çalısiyormu

Logitech G733 Kablosuz RGB Mavi Gaming Kulaklık Logitech G305 Lightspeed Beyaz Kablosuz Gaming Mouse Bu ikisinde usb ile pc baglanıyor demi
  12. umutgnd

Bu kulaklıkta mikrofon varmı

Logitech G435 Lightspeed Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık bunu bir siteden alcam asaya linki bırakıom bi bakabilirmisiniz https://www.sinerji.gen.tr/logitech-g435-lightspeed-kablosuz-beyaz-gaming-kulaklik-p-47485
  13. umutgnd

25-30k pc önerisi verebilir misiniz

Ben pc alcam maks 33k pc toplaybilirmisizin
  14. umutgnd

4060 ti mı yoksa radeon 7800 xt mi

Bu ikisinden hangisini alıyım islemcim ise amd ryzen 7 7500 (ikiside vramı 16 gb)
  15. umutgnd

Hangi kulaklıgı almalıyım

SteelSeries Arctis Nova 1 Hi-Fi Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı ASUS TUF GAMING H3 Gun 7.1 Surround Gaming Kulaklık Sizce hangisini almalıyım?
  16. umutgnd

Çözüldü✓ Arkadaslar anakarta wifi destegi yoksa ethernet kablosu ne oluyor demi

Arkadaslar anakarta wifi destegi yoksa ethernet kablosu oluyor demi
  17. umutgnd

43k çevre birimleri dahil hazır sisten önerisi son gün

Anakarta lütfeb wifi olsun
  18. umutgnd

Çözüldü✓ MSI B550M PRO-VDH WiFi 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart Bu ankartı aldıgmda pcyi hazir olarak gelicek

Pc aldihimda win 11 kurduktan sonra wifi kullanabilicek miyim yok adaptör falan almam lazım mı
  19. umutgnd

Sorum su bu adaptör wifi iyi cekebiliyormu

Asus USB-BT400 Bluetooth 4.0 USB Adaptörü bunu pc ye takinca wifi baglana bilirmiyim
  20. umutgnd

Ddr5 43 42k monitor klavye mouse kulaklik dahil bir sistem onerirmisiniz

Islemci amd ekran karti ise nvida olursa sevinirim
Geri