Arama sonuçları: *

1. Oxgenopinion

2.000 TL Boks Ekipmanları İçin Tavsiye

Merhabalar, evde kendi başıma boks yapmak istiyorum ve doğal olarak boks ekipmanları satın almam lazım önerileriniz nedir? Neler almam gerekiyor? Bütçem: 2.000 TL Ayrıca aklımda şu ürünler var; 1. Boks Torbası |...
  2. Oxgenopinion

Amerikan Kültür My Kelime Tüm Konular Ve Konu Başlıkları

Herkese merhaba, aşağıda verdiğim fotoğraftaki görsellere sadece amerikan kültür dil kurslarında eğitim gören öğrenciler ulaşıyor. Bu görsellerde ingilizce öğrenmek için tüm öğrenmeniz gereken konular yer alıyor. Bu konuları öğrenir iseniz ve yanındada kelime öğrenirseniz ingilizceyi öğrenmiş...
  3. Oxgenopinion

Hyperx VS Corsair Kulaklık Hangisi Daha İyi?

Merhabalar arkadaşlar öneriler üzerine aşağıdaki bağlantıya bıraktığım iki kulaklıktan birini almak istiyorum ve arada kaldım, sizce hangisini almalıyım? (Mikrofon ve ses benim için çok önemli.) 1. Kulaklık ( Hyperx ) 2. Kulaklık ( Corsair )
  4. Oxgenopinion

HyperX Cloud III Rakibi Var mı?

Bağlantıya bıraktığım ürün HyperX Cloud III'ü Almak istiyorum ama daha iyisi var mıdır diye de merak ediyorum. Bu kulaklıktan daha iyisi var mıdır acaba? Bağlantı
  5. Oxgenopinion

Maksimum 4.000 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Selamlar, 4000 TL bütçe için kablosuz oyuncu kulaklığı satın almak istiyorum. 2 beklentim var ses kalitesi ve mikrofon kalitesi, Özellikle mikrofon kalitesi benim için çok önemli. 4000 TL bandında bir kulaklık olmak zorunda değil bu fiyatın altında da F/P oyuncu kulaklıkları varsa önerilerinize...
  6. Oxgenopinion

İmkan Var Fakat Ne Yapacağımı Bilmiyorum

17 yaşında bir genç olarak çoğu yaşıtlarımın sahip olmadığı donanımlara ve imkanlara sahibim ayrıca oldukça girişimciliğe düşkün biriyim. Fakat boşluk hissi beni bitiriyor, ne yapacağımı bilmiyorum ne işi yapmak istediğimi bilmiyorum. İmkanın olmadığı yerde insan bir şeyler için pek kafa yormaz...
Geri