Arama sonuçları: *

• Users: MUSA54
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Kaza yaptım yardımcı olur musunuz

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar, Trendyol kuryesiyim mesaideyken tali yoldan caddeye giriş yapmak için araç geçişini bekliyordum sola dönmek için, o sırada soldan hafif süratli bir şekilde ticari taksi geldi tır döndürür gibi genişten aldı sonrasında direk bana vurdu fırlattı beni motorumla...
  2. M

Ofis için laptop yardım

Arkadaşlar 30k bütçem var ofis için dayanıklı bir laptop almak istiyorum ofis için kullanacağım ama arada counter oynarım o kadar, bu dogrultuda bana bir laptop önerir misiniz rica etsem
  3. M

27.099 alınır mı? Ofis için

https://ty.gl/pfnuobc97g2yl Arkadaşlar bu fiyata alınır mı sizce ofiste kullancam hem tablet hem laptop olarak 27.099
  4. M

Lenovo IdeaPad flex 5 vs ideapad 5

Selam arkadaşlar iki laptop arasında kaldım IdeaPad flex 5 vs düz IdeaPad İkiside hem tablet hem laptop olarak kullanılıyo ama Flex olayı nedir bilmiyorum Birde karar verdigim laptop için sizce alınır mı tavsiyeleriniz ve tecrübelerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim yeni önerilere de açığım...
  5. M

3 TV arasında kaldım lütfen yardım

Merhaba arkadaşlar çok ikilemde kaldım sizce Samsung 65QN90F TCL 65 C855 TCL 65 Q7 ( Bunun hakkında çok fikrim yok c855 mi bu mu daha iyi tam emin değilim) Bu TV lerden hangisini almalıyım sizce, Samsung doğal hızı 165 mi tcl 144 diyor, birde nit değeri Samsung da yazmıyor, bit derinliğini...
  6. M

TCL 55T7BG Kanal Sorunu

Merhaba ben TCL 55T7BG bu tv yi aldım apartmanın uydusunu kullanıyorum herkes trt1 beyaz tv ve bi kaç kanal daha izlerken bende göstermiyor defalarca arama yaptım ama nafile bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı, bi yerde duymuştum bunu dosya halinde usbye indirip tvye atınca...
  7. M

Gassal İzlemek İstiyorum Lakin İndiremiyorum Yardımcı Olur musunuz

Merhabalar arkadaşlar gassalı izlemek istiyoruz lakin tabii yi televizyonumuz eski olduğu için desteklemiyor bu sebepten dolayı indirip tv de öyle izlemek istiyorum dizipal3 sitesinde gassal var lakin reklam da idm etkinleşiyor indirme linki direk sağ üstte çıkıyor ama dizi açılınca link...
  8. M

Mutfak batarya sorunu...

Merhabalar arkadaşlar yeni bir mutfak bataryası aldım (Artema Marin S) eski bataryam çok damlatıyor yenisini aldıgımın uzerınden 1 ay geçmesine ragmen bir türlü birini bulup taktıramadım youtube dan video izleyerek takmaya çalııştım lakin eski bataryam ile yeni aldığım bataryam arasında ufak da...
  9. M

Usbdeki kaydı hızlandırmak yardım lütfen...

Arkadaşlar merhaba benim bir türlü çözemediğim bir sorunum var yardımcı olursanız cok sevinirim ; Youtubedan video indirip usbye mp4 şeklinde atmak istiyorum lakin bu bir sohbet ben bu videoyu youtube dan 1.25e alıp dinliyordum arabamda da dinlemek istiyorum usbye atıp ama usbye attıgımda...
  10. M

Samsung S24 FE 24.900 TL....

https://m.n11.com/urun/samsung-galaxy-s24-fe-8-gb-128-gb-samsung-turkiye-garantili-61186758?magaza=cephaneteknoloji&renk=gri&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  11. M

Usb ye aktarım hızı çok yavaş

Arkadaşlar herkese iyi forumlar kingston kc3000 ssd im var 2tb lakin bilgisayardan bir dosya 2 veya 3gb lık film oluyor genelde usbye attığımda sanıyede 4.50 - 5.00 - 3,50 mb gibi çok düşük hızlarda aktarım sağlıyor bunun nedeni nedir acaba bu kadar para veriyorum ssd ye lakin bu hızlar çok can...
  12. M

Yardım Steelserıes Apex Pro Ekrana Isı koyma

Merhaba arkadaşlar 1 aydır steelserıes apex pro kullanıyorum memnunum lakin ekran hep boş ekran kartı ve gpu ısısını gormek ıcın arada devamlı masaustune iniyorum klavye de ekran var boyle bır ozellık var madem kullanayım dıyorum lakın bir türlü beceremiyorum aranızda bu klavyeden kullanan varsa...
  13. M

Modding IDM nasıl kayıt olabilirim crack yapanlar lütfen yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar merhaba IDM programını kullanamıyorum video film vs indirmek için en kolay stabil program bunu bulmuştum lakin deneme süresi bitti ve artık kullanamıyorum bazı arkadaşlar crack yaptık düzeliyor felan demiş nasıl yapıldığını söyleyebilecek olan var mı lütfen bu konuda biraz müzdaribim
  14. M

Yardım 8gb ramı 16gb yapmalımıyım?

selamünaleyküm arkadaşlar lenovo loq 4050 6gb ram laptopum var ramim 8 gb arkadaş mutlaka onu 16gb yap diyor https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-16gb-1x16gb-ddr5-5200mhz-cl42-16gbit-notebook-ram.html Bana bu linki attı al tak bunu diyor hatta 2 tane al diyor elindekini iptal et çıkart...
  15. M

Yardım Steelseries nova7 kulaklık ayarları lütfen yardımmm

selamlar beyler steelserıes nova7 kulaklığı aldım 2 hafta olacak kullanıyorum lakin gerçekten aşırı detaylı karmaşık bir ayarı var hazır ayar bir türlü bulamadım, öyle dereceye geldim ki iade etmeyi düşünüyorum sırf ayar yapamadığım için lakin ayar yapıp çok iyi felan diye yorum yapanlarda var...
  16. M

Çözüldü✓ Bilgisayarda şöyle çizgiler çıktı bilen var mı?

bilgisayarda takılıyordum internette lakin birden ekranda böyle birsey çıktı ve restart attı oyun vs de oynamıyordum bilen var mı play nedir yeni topladım bilgisayarı
  17. M

LG GR83QB Monitorden ses gelmiyor

selamunaleykum, monitorden ses gelmiyor yeni aldım sitede hoparlör var yazıyor masaüstünde ses ayarlarında gözüküyorda lakin ses gelmiyor bir ayarı var ise bilen biri yardımcı olabilir mi teşekkür ederim
  18. M

Çözüldü✓ lutfen yardim anakart soket yamuldu

Arkadaşlar nzxt h6 flow rgbli kasa aldım hersey tamam di toplama aşamasında lakin son evre de rgb kablosunu takarken ciplerden birini arkadaş yamulttu kopmadı yamuldu biraz, düzeltmeye çalıştım lakin çok sert kırmaktan korkuyorum, başka takabileceğim yeri var mı anakart üzerinde ? msi b650...
  19. M

Yardım Bu mouse a bu kadar para verneye gerek var mı.

selamlar herkese razer deathadder v3 pro alacağım lakin indirime bir türlü girmiyor minimum 4bin tl bu kadar para vermek koymuyor demeyeyimde ne bileyim daha iyisi var mı diye de merak ediyorum buna bu kadar para vermeye değmez bu da işini görür diyeceğiniz bir marka model varsa paslarsanız çok...
  20. M

Çözüldü✓ LG GR83QB bit ve hertz ayarlayamıyorum

monitörü yeni aldım lakin hertz 64 hz olarak gösteriyor ayarlardan ne yaptım ettim diğer hertzler gözükmüyor 240 hz normalde monitör, display port ile bağladım kasaya, bit değerini de değiştiremiyorum i bit gösteriyor nasıl 10 bit yaparım beyler
Geri