Arama sonuçları: *

• Users: Sycl1299
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Oled monitör tavsiyesi

Merhaba oled monitör konusunda fikirlerinize ihtiyacım var G8 Oled kullanıyordum ancak iade ettim bu sefer glossy almak istiyorum ASUS 26,5" ROG STRIX XG27AQWMG alacaktım ancak stok yok fiyatı stoksuz 30 bin İkinci model olarak aklımda ROG XG27AQDMGR var fiyatı 27 bin sizce almalı mıyım yada...
  2. S

Yardım Vatandan outlet monitör alınır mı ?

Merhaba vatanda satılan outlet oled monitörler nasıldır alınır mı ? Daha önce alıp kullanan yada iade eden oldu mu ? paneli değişmiş yada değişmemiş olanlar var 1 yıl garanti veriliyor.
  3. S

Oled Monitör Önerisi

Merhaba oled monitör hakkında öneriye ihtiyacım var, QD-Oled mi Woled mi almalıyım önereceğiniz bir monitör var mı ? ASUS Rog 27AQDM ve PG27AQDM modellerini inceledim ancak genelinin paneli değişmiş kronik sorunlu modeller mi ? Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.
  4. S

Çözüldü✓ Monitör Önerisi Msi Mag 275 CQRF QD E2

Herkese merhaba başlıkta belirttiğim monitör alınır mı ? Fiyatı şu an 9 bin civarı QD olduğu için renklerin çok canlı olduğu hakkında yorumlara denk geldim ama net bir incelemesini bulamadım neredeyse tamamen hikayeli oyunlar oynuyorum bu monitörü almalı mıyım yoksa 27 inç 2K başka öneriniz var mı ?
  5. S

Suvı soğutma Rgb ışıkları gitti

Merhaba bir sorunum var, yeni sistem topladım tüm parçaları tek tek taktım her şey olması gerektiği çalışıyordu sistemi açıp bios güncelledim ve windows yükledim yeniden başlattığımda sıvı soğutmanın pompasının ışıkları açılmadı ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olur musunuz anakart msi b650m...
Geri