Arama sonuçları: *

• Users: yag?z
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yag?z

Lga 775 pin için en iyi ucuz işlemci

merhabalar başlıkta belirtmiş olduğum gibi lga bir anakartımız var ve valorant açmak istiyoruz ekran kartıda lazım sistemin şuanki hali şöyle işlemci: pentium e6500 ekran kartı: hd 6350 anakart: asrock 775 pin psu bilmiyorum ayrıca 4gb ram e sahip ne yapabiliriz tercihimiz anakart değiştirmemek
  2. yag?z

Yardım RTX 4070 Super Overclock Yardımı

selam arkadaşlar rtx 4070 super ekran kartım var galax ın overclock atmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
  3. yag?z

Çözüldü✓ RX580 2048SP kart a Rx 590 Biosu atılırmı?

Selam arkadaşlar elimde RX580 2048SP kart var ve bu kart a RX590 biosu atmak istiyorum 470 kart a atıyolar bu karta neden atılmasın
  4. yag?z

Valorant HWID Ban Süresi Uzarmı?

merhaba arkadaşım valorantta hile kullanımından HWID ban yedi açılmasına 2 ay süre kalmışken beraber HWID ban a sahip anakartlı sistemden giridik van 152 hatası aldık farklı bir hdd ye kurmuştuk windows gene aynıydı sizce valorant HWID ban süresi uzamışmıdır?
  5. yag?z

Yardım Acil yardım edin h100m d anakart pin sorunu

Beyler bu anakartın front panel pinleri yanlış takılmıştı internetten bir kaç video izleyip yapmaya çalıştım dedikleri gibi yaptım taktım açılmadı anakartın kullanım kılavuzuda yok bakamıyorum yardım edin ne yapacağım kasa hiç bir şekilde start almıyor
  6. yag?z

Exper h110m d pin hatası

Beyler pinler yanlış takılmıştı reset tuşu falan takılmıyordu ama start alıyordu internetten gösterdikleri gibi baka baka taktım ama şimdi kasa start almıyor ne yapacağım
  7. yag?z

9500 tl ye işlemci ve anakart önerisi tercih am4

arkadaşlar merhaba benim ramazan ve bayramda topladığım para bu ve işlemci ve anakart almak istiyorum ama işlemciden ve anakarttan fazla anlamam ekran kartım var. AMD RX 580 8 gb lik ekran kartını rahat besleyebilcek işlemci lazım. anakartta m2 ssd girişi falan olmasını istiyorum işlemci en az 6...
  8. yag?z

rx 580 için uygun bir işlemci

beyler merhaba ben işlemci almak istiyorum ama pek bir bilgim yok hangi işlemcinin rx580 ni besleyeceğini bilmiyorum r5 3600 mü r5 5600 mü ilerde ekran kartını değiştirebilirim aralarında pek fazla fark yok gibi trendyoldan alacağım
Geri