Arama sonuçları: *

• Users: wt atlas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wt atlas

80k bütçem var bana öneriniz nedir

beyler 80k bütçem var nvidia olması şartıyla bana sistem önerir misiniz? rica etsem
  2. wt atlas

Sistemimin ederi ne kadar

1.5 yıl önce vatandan almıştım kullanmaya vaktim olmadığı için satmak istiyorum sizce ne kadara satabilirim sistemimi işlemci Ryzen 5 5600 ekran kartı RX6600 anakart A520M-A PRO 16gb ram 3000mhz bide 180HZ Aoc momitör var 1080P
  3. wt atlas

Askerlik için tavsiyeleriniz

bu cuma günü yola çıkacağım balıkesir merkezde acemiliğimi yapacağım hem acemilik hemde usta birliği için tavsiyelerinizi merak ediyorum dikkat etmem gereken şeyler veya gittiğim ilk gün ne yapmam gerekiyor 1 gün erken gidiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. wt atlas

Pc bi anda kasmaya başlıyor

bilgisayarı kullanmaya başladıktan tam 40 dakika sonra kasmaya başlıyor mouse imleci donarak ilerliyor video izliyorum drop yiyor sürekli sıcaklık değerleri gayet normal ısınma falan yok kullanım değerleride yerinde pcyi kapatıp açınca düzeliyor ryzen 5 7500f 4070 super ikilisi var ana kart...
  5. wt atlas

20-27K arası sistem arıyorum

20-27K arası bütcem var daha fazla arttıramam 1080P için hem fps hem hikaye oyunları oynatacak render tarzı şeylerle alakam yok sadece oyun istiyorum nvidia amd fark etmez yeterki parasının hakkını versin sadece kasa için bu bütçe
  6. wt atlas

Ekran kartı garantisi

4070 super kartımı rx7900xt takası yapacağım adam ürün garantisi soruyorda bu garantiye nerden bakılıyor hic anlamıyorum kusura bakmayin cahilimde biraz
  7. wt atlas

Pc bazen kasıyor drop yiyor

4070 super r5 7500f kullanicisiyim ve bazen pc açtığım zaman pc sürekli drop yiyor mouse çevirdiğim zaman donarak gidiyor video izliyorum sürekli drop yiyor nadiren oluyor kapat aç yapmam gerekiyor sizce neden oluyor bu biostar b 650mpe pro ana kartım var ve güncel değil belki bundan dolayı...
  8. wt atlas

Akvaryum tipi kasa önerisi

selamlar biostar b650 mp pro ana karta sahibim 360mm sıvı soğutma destekleyecek bir kasa arıyorum akvaryum tarzı kasalar hoşuma gidiyor ana kart uyumlu oluyormu olmuyormu hiç bilgim yok o yüzden sormuştum böyle heybetli duran bir kasa önerir misiniz? bütcem max 5.000/7.000₺
  9. wt atlas

Biostar b650 mp e ana kart

ana kartım sanırım kötü bir kart ilk windows kurduğumuzda pcci abi ana kartını sakın güncelleme demişti biosunu ve sistemde bazı sorunlar oluyor bunun biosla alakası varmidir sizce güncellemelimiyim biosu
  10. wt atlas

144hz monitör fiyat performans

selamlar arkadaşım pc aldığı için ona monitör hediye edecem çok pahalı olmazsa sevinirim böyle fiyat performans bandında 3500-4000₺ arasında önerileriniz varsa atarmisiniz?
  11. wt atlas

Vatan pc alınırmï 18.000₺ye

Vatandan pc alacak olan arkadaşım var bir tane sistem bulduk sizce fiyatına değermi alınabilirmi yazarsanız güzel olur https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rx-6600-8gb-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html
  12. wt atlas

10-17K arası sistem tavsiyesi

arkadaşıma 10-17K arası biraz aşabilir sistem almak istiyoruz bütcesi bu kadar sadece kasa olacak valorant cs bide bannerlord oynamak istiyor orta düşük grafikte oynatsada olur sistem tavsiyelerinizi bekliyorum 2. el bulabilirseniz linkini atabilirmisiniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz
  13. wt atlas

Windows 11mi 10mu? kullanmalıyım

sadece oyun oynuyorum sizce fps ve kullanış yönünden hangisi daha mantıklı olur windows 11 kullanıyorum bi süredir pek alışamadım sizce napmalıyım?
  14. wt atlas

pc alacağim hemen şimdi

2K için sistem topluyorum parayi bir araya getirdim bütçeyi arttırma şansım yok sizce bu sistemi almalımıyım değişiklik öneriniz varmı fiyat 45.700 tutuyor
  15. wt atlas

50K sistem önerisi 2K

45-50K arası bir pc bakıyorum 2K oyun oynayacağım nvidia takıntımda var görsel olarak hoş durmasından ziyade performans odaklı olursa daha güzel olur altta özelleştirmiştim bi sistemi sizce almamda bir sakınca varmı?
  16. wt atlas

46K pc topladım sizce nasıl?

tüm ayarlamaları yaptım forumlarda gezdim araştırdım şu sistemi kurma kararı aldım nvidia takıntım var bide 2Kda oynamak istiyorum simdiden belirtmek istedim sizce nasıl?
  17. wt atlas

40-45K sistem önerisi

1080P yada 2K için sistem arıyorum bütçem max 45K çıkıyor render tarzı işlerim yok attığım sistem sizce olurmu daha güzeli varsa atar mısınız?
  18. wt atlas

Sizce bu hazır sistem nasıl

Ay sonunda bu pcden alacağım 1080P hem fps hem hikaye oyunlar oynayacağım render fln öyle şeylerle işim yok bi kez alıp uzun süreli kullanmak istiyorum 2-3 ayda bir parçada değiştirebilirim sistem özellikleri vereceğim paraya değermi?
Geri