Arama sonuçları: *

• Users: Fidel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fidel

HP Victus 20 iş günü geçen servis süresi sonrası değişim talebi oluşturma.

HP Victus 16 S00 bilgisayarımı kronik hall sensörü nedeniyle servise verdim. Bu hafta 20 iş gününü geçmiş olacak. 2 güne yakın bir süre kaldı ve hala kontrol ettiğimde yurt dışından parça beklendiği yazıyor. İade kesinlikle isteyecek değilim, bunun için değişim istemeyi düşünüyorum. Model hala...
  2. Fidel

Victus 16 Hall Effect Sorunu Ve Teknik Servis

Bu video ile tam sorunumu anlayabilirsiniz. Bu bir kronik sorun ve kullanıcıların hatası değil. Bu sabah HP destek ile görüşüp sorunumu ilettim. Video kaydı aldım, kaydı alırken laptop bayağı bir sıkıntı da yaşadı ekran gelmedi. Daha sonra ilgilenen arkadaş Windows kurma ve BIOS Update yapılması...
  3. Fidel

Xbox Game Pass ile yüklenen oyun açılmıyor, Steam'den yükleyince açılıyor?

Evet. 3-4 gündür uğraşıyorum bu sorun ile. Modern Warfare 3 oynarken birden bu sorun çıkmıştı. Her şeyi denedim, destek ekibi de 100 kere bir şeyler denettirdi olmadı. Steam'den yükledim ( tabii ki Modern Warfare 3E erişemiyorum orada) bu sefer sorunsuz açılıyor ama oradan oynayamam ki? Şöyle...
  4. Fidel

Modern Warfare 3 Bir Türlü Bağlanmıyor.

Arkadaşlar sorun birden çıktı modemi resetledim. Kendi internetimle denedim windows defender ayarlarını falan sıfırlayıp bir de dosya doğrulama yaptım ama gene aynı. Windows 11 kullanıyorum ne yapmam lazım? Xbox uygulaması ile yükledim. Game pass ile oynuyordum. Aboneliğim de sağlam.
  5. Fidel

Oyun İçin Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Elimde 2 mouse vardı idare ediyordum şimdi ise 0 tane kaldı. Fotoğraftaki siyah mouse'u tam 8 yıldır kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam. 2 PC 4 laptop görmüş bir mouse :D . Kendisini defalarca sinirlenip masaya çarpmış olsam da çalışmaya devam etmişti daha sonra geçen...
  6. Fidel

Oyun için minimum SSD hızı ne olmalıdır?

Arkadaşlar laptopumdaki SSD 7000 ms okuma hızına sahip. Yeni bir SSD alıp 1 TB depolamayı 4 TB yapmak istiyorum. Hızı yükseldikçe fiyatlar uçuyor. 3500-4000 arasında dosya paylaşımı vs. harici oyunlarda yüklemelerde bir fark oluyor mu? Şahsen 10 saniyede açılan oyunu yeni SSD 20 saniyede...
  7. Fidel

İşlemci pinleri bi tık eğilmiş, kurtarılabilir mi?

Arkadaşlar merak ediyorum kopardıklarımı yok sayarsak geri bükülürse kurtulur mu?
  8. Fidel

Laptop için SSD hangisini almalıyım ve elimdeki SSD'yi nerede satabilirim?

Arkadaşlar merhaba. Laptopum Hp Victus 16 Ryzen modeli. İkinci SSD slotu yok. Elimdeki SSD'yi satıp yerine 4 veya 2 TB almak istiyorum. Tam modeli SAMSUNG MZVL21T0HDLU-00BH1 : 1024,2 GB birçok SSD sağlık uygulamasında %100 olarak gözüküyor. Bu SSD tam olarak ne kadar eder? (3-4 aylık...
  9. Fidel

Battlefield 5 RTX ekran kartını kullanmıyor (%0)

Arkadaşlar laptopum Hp Victus 16. BF5'i indirimden aldım yükledim oyuna başladım akıcı gibiydi ama takılma vardı MSI Afterburner desteği de yokmuş oyunun o yüzden NVIDIA uygulamasıyla baktım ekran kartı kullanımı yok. Windows ayarlardan RTX 4060 seçeneğini de seçtim tekrar girdim olmadı...
  10. Fidel

Yurt Dışından Telefon Nasıl Alınır?

Arkadaşlar kuzenim pilot sürekli yurt dışında kendisinden isteyecektim fakat ailem bana getirirken yine vergi ödenmesi gerektiğini söyledi. Ben anlamadım şimdi 650 dolarlık bir telefonu yurt dışından almaya çalışırsam içeri sokmaya ayrı telefonu açtırmaya ayrı mı para ödeyeceğim ?
  11. Fidel

Forza 4 İnternet Sorunu

Kafayı yemek üzereyim arkadaşlar. DNS ayarı değiştirdim olmadı, ondan sonra CMD ile teredo mudur ne ise onu deniyorum olmadı. İlk başta oturum buluyordu, daha sonra katılamıyor diye hata veriyordu. DNS ayarlarını geri aldım. Öyle de olmadı. İnternetteki ayarları CMD ile yapmaya çalıştım olmadı...
  12. Fidel

Günlük kullanım + ağır oyun için uzun süre götürecek telefon önerisi

Arkadaşlar yazın çalışıp telefon almayı düşünüyorum. Henüz bütçe belirlemedim ama iPhone 15 gibi uçuk fiyatlı telefonlar da istemiyorum. İstediğim telefonun özellikleri uzun süre götürebilecek olması, arena breakout gibi ağır bir oyunu ısınmadan 90 veya 120 FPS oynatması, kamerası mikrofonu vs...
  13. Fidel

Minecraft %50 indirimde. Fakat son tarihi ne zaman?

Minecraft'ın bütün sürümleri oyunları vs. indirime girmiş. Fakat son tarihi göremiyoruz. Bilen birisi var mı ? Almayı düşünüyorum kaçırmayayım.
  14. Fidel

Oda Tasarlamak İçin Program Önerisi

Arkadaşlar her şey istediğim gibi yolunda giderse taşındıktan sonra kendi odamı istediğim gibi tasarlayabilmek. Şimdiden tasarlamak istiyorum ki 1-2 yıla değiştirerek tam olarak istediğim şekilde yapayım. Odanın küçük replikasını yapıp içindekileri hareket ettirebileceğim, boyutunu...
  15. Fidel

HP Victus 16 Oyunda Düşük FPS Veriyor

Dying Light 1 oynarken ilk oyuna başladığımda sabit 144 alıyordum. Sonra dışarı çıkma falan geldi ilk başta o da 144 veriyordu sonra düşmeye başladı. Daha da sonrasında özellikle çatıya çıkarken falan FPS 40'lara kadar düşmeye başladı. HP Victus 16 kullanıyorum. 4060 8 GB ,16 GB RAM Ryzen 7...
  16. Fidel

Ucuz Oyun Nereden Alınır?

Arkadaşlar ben bilgisayarımı daha yeni aldım sayılır. Almadan önce hiç alabileceğimi düşünmüyordum o yüzden enayi gibi Steam dolara geçmeden önce veya büyük indirimlerde vs. param varken sonrayı düşünmeden hareket edip neredeyse hiçbir şey almadım. Şimdi de param yok :d. Geçen var olan...
  17. Fidel

Ubisoft Kütüphanemdeki Oyunun Eklentilerini Göremiyorum

Arkadaşlar Epic Games ile aldığım AC oyununda eklentileri vs. Ubisoft Connect'ten baktığımda görebiliyorum fakat Ubisoft Store'dan uzun süre önce ücretsiz aldığım AC Origins eklentilerini hiç göremiyorum. Ayrıca kendisi de sanırım başka platformdan alınma olmadığı için anahtar olarak gözükmüyor...
  18. Fidel

HPnin eve gelen teknik servis hizmeti kullanılmalı mı?

Daha önce açtığım konuda da belirttiğim gibi Victus bilgisyarımın kasasında çatlak vardı. Bunu bir şekilde konuşarak kendileriyle hallettim sayılır. Bu gibi durumlarda garantiye girmezmiş fakat bilgisayarı zaten etkileyen bir durum değilmiş. 1800 TL'ye üst kasayı komple değiştirebileceklerini...
  19. Fidel

Hp Victus 16 Hoparlörde Çatlak ve Şişlik

Şimdi farkettim şişkinliği. Araştırıyordum burda bir kişinin daha bu konu hakkında konu açmış olduğunu gördüm. Bilgisayarı alalım 1 ay oldu olmadı. Zaten zorlayan oyun oynamadım çok. Daha bilgisayarı çok kullanmadım bile oynadığım 3 oyunda da 70i geçmedi işlemci. Gece kapatınca ekranı...
  20. Fidel

Bilgisayar için gamepad veya kol önerisi

Arkadaşlar gamepad ile konsolun tam farkını bilmiyorum önerirken farkını da söylerseniz iyi olur. Ben FIFA'da, MK11, hikayeli diğer oyunlarda veya veya nadiren FPS oyunlarında da kullanmalık kol istiyorum. PS kafede oynadığımda PS5 konsolu falan çok iyi idi. Direkt PS5 konsolu alsam bilgisayara...
Geri