Arama sonuçları: *

1. EmirhanKarahanli

PC ALMAK İSTİYORUM NE ZAMAN ALMAYILIYIM

Elimde i511400f rx6500xt li sistem var bunu 13 14 k ya satıp 30 35 bin e beyaz sistem dizmek istiyorum kasım indirimlerini duydum beklemeli miyim birde 35 k ya alacagım sistem 2 k oynatırmı Nvida düsünüyorum ekran kartı tesekkurler
  2. EmirhanKarahanli

PC ALMAK İSTİYORUM NE ZAMAN ALMAYILIYIM

Elimde i511400f rx6500xt li sistem var bunu 13 14 k ya satıp 30 35 bin e beyaz sistem dizmek istiyorum kasım indirimlerini duydum beklemeli miyim birde 35 k ya alacagım sistem 2 k oynatırmı Nvida düsünüyorum ekran kartı tesekkurler
  3. EmirhanKarahanli

Windows 11 yeşil ekran sorununu çözemiyorum

Yesil ekran veriyo önceden de konu acmıstım ama cozum bulamadım napmam lazım bu gece acmam lazım pcyi format atamam içinde birsürü resimvar
  4. EmirhanKarahanli

Windows 11 yeşil ekran veriyor acil yardım

Win11 pc acılısta yesil erkan veriyor sonra onarım yapmaya calısıyor basarısız oluyor döngü halinde böyle ramleri cıkardım taktım degismedi bide sfc scnnow yaptım biseye yaramadı
  5. EmirhanKarahanli

Modem degismek istiyorum önerir misiniz?

Evde türk telekomun kendi verdigi modem ile ev interneti kullanıyoruz oda üst katta alt kata zor cekiyo güzel bir modem önerirseniz fp alacagım ama cekim gücü yüksek olsun teşekkürler☺️
  6. EmirhanKarahanli

Telegram grubunda arkadasımı kötü sekilde paylasmıslar yardım

Konuyu nereye nasıl accagımı bilemedim özür dilerim fakat kız arkadasımın profil fotoğrafını telegramın pis sapık bir grubunda paylasıldıgını öğrendik sadece profil resmi kullanıp altına pis pis seyler yazıyolar ve galiba tek benim kız arkadaşımın degil bircok kisininkini yapmıslar nasıl...
  7. EmirhanKarahanli

Bu mousela ilgili bir sorum var

Bunu alınca kendi dongle ile 2k Hz kullanabilecek miyim teşekkürler
  8. EmirhanKarahanli

Bu monitör nasıl alınır mı???

Bu monitör nasıldır bilen varmi teşekkür ederim simdiden LİNK BUDA İNCELEME VİDEOSU Bi kaç gün önce monitör konusu açmıştım ordan devammi etsem diye düşündüm ama bu şekilde daha faydalı olur dedim
  9. EmirhanKarahanli

Havit Gamenote MS974WB mouse alınır mı???

Fiyatı uygun gibi kullanan varmı acaba LİNK 1.5 a kadar onerilere açığım hafif kablosuz mouse ariyorum teşekkürler
  10. EmirhanKarahanli

Alıyorum artık bunu yapcak bisiyok

Artık almaya karar verdim biraz pahalı ama ayakları küçük ve pivot var bu yüzden alicagim sadece siyah erkanda ışık sızması var diye duydum ne kadar var acaba bilen varmı - LİNK - He bide mouse da alacağım bugün onun içinde ayrı konu mu açmam lazım
  11. EmirhanKarahanli

Monitor önerisi teşekkürler

Masam kocaman şuan küçük klasik 60 hz monitör var kaç inç bilmiyom çok kucuk geliyor 24-24,5 inç 1080 p ips monitör arıyorum pivotlu olması şart her türlü hareketi yapabilmeli birde ayakları küçük olursa sevinirim.Monitörü yakın kullanıyorum mouse çarpıyor büyük olunca ayakları. FPS oyunları...
  12. EmirhanKarahanli

EV İNTERNETİ ÖNERİSİ

Şuan türk Telekom ev interneti kullanıyoruz ve paket bitmek üzere onerebileceginiz 100 mbps bir internet sağlayıcı varmı hızlı kesintisiz teşekkürler
  13. EmirhanKarahanli

HARİCİ HARDDİSK ONERİSİ

Merhaba Harici harddisk ariyorum uzun yıllar gitmeli 10 15 sene boyu içinde saklı kalacak fotoğraflar videolar olacak sağlam bişey lazım 500 GB yada 1 TB farketmez tesekkur ediyorum
  14. EmirhanKarahanli

Bu monitör alınır mı?

Masam küçük, küçük ayaklı pivotlu 24 inç 1080 p IPS en iyi bu alınır degilmi abilerim almak istiyorum önerilere açığım. LİNK.
  15. EmirhanKarahanli

TAPU KADASTRO TEKNİSYENİ NE İS YAPAR

ATANDIM BURAYA TEKNİSYEN OLARAK NE İS YAPARİM BİLGİSİ OLAN VARMİ
  16. EmirhanKarahanli

TURKCELL SALLA KAZAN YAPTIM HEDİYEYİ VERMEDİ

SALLA KAZAN YAPTİM 1 HAFTALİK 10 GB SOSYAL MEDYA GELDİ AMA HEDİYE GOZUKMUYOR SS DE ALMİSTİM
  17. EmirhanKarahanli

TEMU AJAX 159 ALMAK İSTİYORUM

Arkadaşlar başlıktaki mouseu 1000 liraya almak istiyorum kupon kodu nerden bulabilirim temu uygulamasında birsuru bişey veriyo hiçbirini kullanamiyom ruhum yaslandi bide birsuru o mousedan var hangisi he bide sepet tutarını ne kadar aşsamda aşmadin diyo bugda mi ney
  18. EmirhanKarahanli

MİNECRAFT NERDEN İNDİREBİLİRİM

Pcye Minecraft indirmek istiyorum ücretsiz nerden indirebilirim güvenilir , arkadaşlarla bed wars atacamda teşekkürler iyi forumlar :)
  19. EmirhanKarahanli

Alınır mı? bu fiyata varmı daha iyisi

Link sata ssd alacagimda 500 gblik bu fiyata daha iyisi varmıdır
  20. EmirhanKarahanli

Trendyol indirim kuponu nerden bulabilirim?

Kulaklık alacagimda indirim kuponu bulabilir miyim yada yılbaşını mı bekleyeyim tam gelirmi kupon vs
Geri