Arama sonuçları: *

• Users: Nedo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Çözüldü✓ Windows 11 uyumluluğa rağmen kuramıyorum.

Bilgisayarım Windows 11'e uyumlu olduğu hâlde Windows Update kısmında minimum sistem gereksinimlerini karşılamadığını söylüyor. Ne yapmam gerekiyor?
  2. N

GTA 5 FPS DÜŞÜŞÜ

RTX 2060 ekran kartım var ve GTA 5'te sürekli fps düşüşü yaşıyorum, RTX 2060 ekran kartı kullanan varsa ayarlarını bana da söyleyebilir mi? Bu fps düşüşünün sebebi nedir?
  3. N

RTX2060 OVERCLOCK

RTX2060 bir ekran kartım var, ne kadar overclock yaparsam sıcaklıkta devasa bir artış olmaz ve güzel bir fps artışı yaşarım?
  4. N

G-Sync Monitör

Arkadaşlar 1-2 aydır sürekli G-Sync monitör araştırıyorum fakat adam gibi bilgi veren hiçbir alışveriş sitesi yok. Monitör buluyorum G-Sync teknolojisi var yazıyor, kendi markasının sitesine giriyorum G-Sync ile alakalı tek kelime etmiyor. Bu monitörde G-Sync özelliği var mıdır? Bildiğim...
  5. N

RTX 2060 MONITOR ONERI

RTX 2060 ekran kartım var ve sıra sıra bilgisayarımı yükseltiyorum, monitör önerilerinizi alabilir miyim? Not : Fiyatı önemli değil, sadece 2000₺'yi aşmasın
  6. N

İşlemci Soğutucu Önerisi

Sıvı soğutma almayı düşünüyorum fakat işlemci soğutucusu konusunda pek bir bilgim yok. Sizce hangi soğutucuyu almalıyım? Not : Ryzen 5 3600x işlemcisini overclock ile kullanacağım. Bütçe : En fazla ₺600
  7. N

Masaüstü dosya taşıma

Bir süredir bilgisayarımda düzenleme yapıyorum fakat dosya taşımaya çalıştığımda taşımak yerine bağlantı oluşturuyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?
  8. N

Dual Channel vs Quad Channel

Param biriktikçe yeni bilgisayar parçaları alıyorum fakat ram olarak quad channel mı yoksa dual channel mı yapmalıyım emin değilim. Öneriniz var mı? (Bütçe bakımından değil performans bakımından cevap veriniz)
Geri