Arama sonuçları: *

• Users: BeratZer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BeratZer

Yardım 10K Oyuncu Koltuğu Önerisi!!!

Merhaba 10 bin tl bütçem var ve oyuncu koltuğu alacağım. Bu fiyatlarda özellikleri bakımından en f/p olan ve uzun süre kullanabileceğim dayanıklı, rahat ve terletmeyen oyuncu koltuğu arıyorum. İşim gereği uzun saatler pc başındayım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. ek olarak...
  2. BeratZer

Öneri Kardeşim için Anakart Önerisi!

Merhaba arkadaşlar kardeşimin bilgisayarına anakart alacağım.12th İntel core i7 12700KF 3.60GHz işlemci var. 16 x2 32gb ddr4 ram var. Bana maks 10 bin tlyi geçmeyecek, sistemle uyumlu fiyat performans anakart önerir misiniz??
  3. BeratZer

Öneri F/P VDSL Modem Önerisi !

Arkadaşlar Turknet kullanıyorum altyapım 69 Mbps hız ve 15 Mbps upload a kadar destekliyor. Eski modem bozuldu yeni modem alacağım ama pek anlamıyorum. Bana 1500 tlyi geçmeyecek uzun süre götürecek modem önerir misiniz?
  4. BeratZer

Çözüldü✓ 2k Bütçe Kulaklık Önerisi

2k bütçeye Oyun,müzik için mikrofonuda fena olmayan kulaklık arıyorum. kablolu kablosuz farketmez. Duruma göre bütçe 500 oynayabilir en mantıklısı hangisi? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-siyah-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2003901967.html...
  5. BeratZer

Çözüldü✓ 1.5k Red Switch Klavye Önerisi

Bütçe 1.5 k duruma göre az çıkabilirim. Sessiz kronik sorun olmayan klavye arıyorum.
  6. BeratZer

Öneri Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

Arkadaşlar 7800x3d ve 4070ti lı sisteme hangi monitörü önerirsiniz ve hangisi mantıklı Bu fiyatlara daha iyi varmı? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,315470941.html...
  7. BeratZer

63k Hazır Sistem Tavsiyesi Ryzen 7 7800X3D i7 14700KF Hangi İşlemci?

Selam hazır sistem alacağım yardımcı olur musunuz? Bütçe 63.5k isteğime göre 3 tane sistemde kararsız kaldım, özelleştimelerden değişiklik yaptım ama parçalar birbirine uyumlu mu?, herhangi bir sıkıntı olurmu bilmiyorum ve hangi parçalar daha mantıklı olur sizce? Bunda işlemci tray diğer ikisi...
Geri