Arama sonuçları: *

1. F

Yardım edin sinir oldum

arkadaşlar böyle kaldı acayip ayar oldum bileneniz yaşadığınız oldumu lütfen ya
  2. F

Burası neden gözükmüyor?

naptım ettim herşeyi denedim şu kısım hala açılmıyor neden arkadaşlar yardım edin
  3. F

Anakarta usb bluetooth öneri

arkadaşlar öncellikle selamlar sizden bi öneri istiyorum anakartım h610M H buna usb bluetooth aparatı alacagım yani diyor bluetooth 5.3 yok 5.0 bu farkediyomu farkediyosa yazın
  4. F

Massaka protein tozu güvenilir mi?

merhaba arkadaşlar ben natural mutasion diye bir siteden protein tozu aldım nedir neyin nesidir günlerdir değil hatta haftalardır gelmedi tamamlandı diyor ama yok piyasada bilen deniyen varsa yazabilirmi wpden yazcaktım numaları yoktu direk silmişler yani
  5. F

Heavy raine verceğim para değermi?

arkadaşlar bildiğiniz gibi oyun steamde baya sağlam indirime girmiş hikayesi spoiler vermeden anlatabilirmisiniz acaba gerçekten muhteşem duruyor değermi fiyatına
  6. F

Etkileyici oyun önerisi

arkadaşlar selam şöyle hikayesi baya sağlam sizide etkileyen oyun varsa yazabilirmisiniz mesela örnek vereyim geçmişte çocugu öldürülmüş onun intikamını almaya çalışıyo tarzında yada hikayenin sonu kötü biten tarzı oyun önerebilir misiniz? baya üzecek ağlatıcak tarzda
  7. F

Life is Strange Benzer

Selamlar ben bugun life is strange bitirdim ve şöyle beni baya etkiledi direk konuya girim Yani bitrk seçim tabanlı değilde birazcık life is strange benzeyen oyunlar varmı bilen arkadaşlar yazabilirmi
  8. F

Jak ayırıcının kalitesizligimi

benim bi kulaklıgım var jbl quantum 100 die onun mikrofonu çalışmamıştı jak ayırıcı felanda aldım olmadı neden olabilir jak ayırıcının kalitesizliğinden felanmı ses kartıda var anakartta mikrofon alcam çalışırmı
  9. F

Mikrofon alcam ses kartı lazımmı

merhaba arkadaşlar ben havit markalı bir mikrofon alacagım şimdi pc alalıda çok olmadı yani 1 yıl olmadı nerdeyse ses kartı gibi bişey ben takmadım nerden aldın pcyi diyosanız itopyadan onu geçtim şimdi ben mikrofon aldıgımda ses kartı isticekmi ben hiç anlamam böyle mikrofon işlerinden havit...
  10. F

Mikrofonlu kulaklık mikrofonu çalışmıyo

arkadaşlar selam ben bi 3 4 ay öncesinden jbl quantum 100 almıştım mikrofonu için jak ayırıcı söylendi bugun geldi bilgisayara doğru bi şekilde taktım amma mikrofon çalışmıyor sıkıntısı nedir jak ayırıcımı hatalı bilgisi olan varsa yazabilirmi
  11. F

F tuşları yok bioas f10 yapmaya çalışıyom

merhaba arkadaşlar benim 50 60 tuşlu bir klavyem var markası radiant k11 bakarsınız şimdi biosa bi türlü giriyom ama işte biosu kaydedemiyom f10 0 tuşunda yazılı ama onu nasıl açıcam
  12. F

Ramı takıyorum hala 8 gb gözüküyo

merhaba arkadaşlar benim 2 tane 8 gb ddr5 ramim var şimdi konu ben ilk aldıgımda o ramin kulakçıgımı denir ramı tutan çek elime geldi şimdi yuvaya giriyo ama 8 gözüküyo diğer yuvada sıkıntı yok ama 2 side tam oturuyo aslında ama diğeri tamda değilde dediğimin kısası napabilirim
  13. F

Klavyede rgb caps hariç hepsinde söndü

arkadaşlar selamlar benim klavyede bi sıkıntı çıktı şimdi nasıl desem nasıl bişey olduysa sadece rgb ışığı capste yanıyo diğer tuşlar söndü rgb sadece capste yanıyo yani marka derseniz rampage k11 küçük bi klavye driver yok bilgisi olan varsa yardım ederse çok iyi olur
  14. F

Televizyon pc yapıcam öneri

https://www.epey.com/televizyon/arcelik-a22-lw-5533.html Televizyon bu beyler hdmi 2 kablı öneriniz varmıdır
  15. F

Televizyonu monitör olmuyo

Merhaba arkadaşlar 2015 model bir televizyonum var Onun için USB aldım bilgisayarcıdan ama iki yönünü de takıyorum sorunsuz bir şekilde Ama televizyonu açıp HDMI 2 VEYA 1 sinyal yok gibi bir hata alıyorum acaba Sorun USB de mi yoksa benim Yanlış takmamda falan mı kasanın 2.0 desteği var zaten...
  16. F

2015 televizyona hdmı usb lazım

Beyler önerceğiniz hdmı 2.0 kablo varmı eski televizyona takıcam 1728122504 Pc için
  17. F

Monitör yardım lazım

Merhaba herkeze toplama pc aldım ddr5 şimdi 2015 model televizyonum var ben bunu nasi pc ye bağlıcam hdmı2 varda bu pc nin içinden çıkmıyomu kablo
  18. F

Ekipman öneriiiiiiiii

Beyler pc hazırda alacağım sizin önerceğiniz ekipman fp bi ürün varmı lazım diyebilceğiniz veya ihtiyaç gibi
  19. F

Hangi sistemde daha rahat ederim

Beyler sa yakın bi sürede pc alacağım en fp 2 sistem buldum hangisi daha iyi seçim sizde Ddr5 i5 : https://www.itopya.com/enis-sallow-intel-core-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr5-500gb-_h23798 Ddr4 4060 ti i3 ...
  20. F

Kutusuz Anakartla kutulunun arasi daki fark nedir

Arkadaslar pc alicagimda birinin icinde 610m var dsha ucuz kutusuz ama birindede 520m var ama fiyat farki azda olsa var ve kutulu olan sence fark varmi
Geri