Arama sonuçları: *

1. O

Hangi marka daha iyi hizmet veriyor

aktif olarak Superonline kullanıyorum ve gına geldi bölgedeki teknik servis elemanı ile arkadaş oldum sürekli kesilme ve ms fazla oluyor. İSTANBUL BEYKOZ da oturmama rağmen VDSL bölgesindeyim fiber hala gelmedi alt katta kuzen Vodafone kullanıyor 3.kişi girince hızı baya yavaşlıyor bu imkan...
  2. O

Çözüldü✓ Evinde RJ45 PENSE OLAN Varmı

Herkese iyi akşamlar modem yer değişikliği yaparak wi-fi internet kablosunun başı koptu kablo sağlam yeni başlık da aldım ama rj45 pense olmadan olmaz diyorlar Superonline aradım 600 TL fiyat verdiler elektrikçiler 500 TL dedi çevremde elinde sahip olan biri de yok İstanbul Beykoz'da satan yer...
  3. O

EKİPMAN ÖNERİSİ

Öncelikle selamün aleyküm şuanda kullandığım tüm ekipmanlar kablolu ve aşırı rahatsız ediyor komple kablosuz ekipmana geçiş yapmak istiyorum bütçem 15k ama vade farksız taksit ile alabileceğim tutar bu baya ürün gördüm ama performans açısından hangisi daha iyi bilmiyorum. oynadığım oyunlar...
  4. O

Çözüldü✓ HANGİ SİSTEMİ ALMAM MANTIKLI?

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s5-amd-ryzen-5-7500f-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV00009JL7OV?ftid=j0es7eyw28pjhofg&magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influen...
  5. O

60K bütçe ile 2k sistem arıyorum

öncelikle hayırlı akşamlar 60 bin bütçe var ama KREDİ KARTINA TAKSİT ŞEKLİNDE geçen gün game garaj dan ELITE S7 alacaktım taksit ile ama yetişemedim işte olduğum için şimdi 63.5k olmuş 52 den başka indirim olacak mı bilmiyorum onun için konu açıyorum. 60k bütçe ile hem 2k veren bir kasa hemde...
  6. O

SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM?

Bütçem kredi kartına taksit ile yapacağım için maks 50-55k iki fikir arasında kaldım 1. PlayStation 5 çift kol + oyun için bir Televizyon almak 2. 2k görüntü verebilecek bir masaüstü+ ona göre de 2k bir monitör yada 1080p 240hz üstü monitör almak ekipmana çok ihtiyacım yok bu iki fikir...
  7. O

IPad e Geçiş yapmalı mıyım ???

Arkadaşlar geçen günlerde telefonu değiştirdim Xiaomi den ap15pro geçiş yaptım Tablet olarak da elimde SAMSUNG S10 ULTRA 12/512 modeli var 14 ay garantili herşeyi duruyor bunu apple marka bir tablet ile takas etmeli miyim+ edersem hangi modeller ile olmalı?
  8. O

15 Pro mu 16 plus mı? Önerileri bekliyorum

60k bütçe var aşma imkanı 0 bu para ile 15 pro mu alayım yoksa 16 plus mı? Hangi modeli neden almam gerektiğini açıklarsanız da teşekkür ederim
  9. O

SİZCE HANGİSİ ALINIR TELEFON

Hepinize hayırlı geceler abiler şimdi yeni telefon almayı düşünüyorum getmobilden vade farksız 6 taksit ile alcam belirli modeller arasında kaldım sizce hangisi alınır ve neden Modeller: Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB iPhone 14 pro veya pro max iPhone 15 veya 15 pro Bunlar arasından hangisi...
  10. O

Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1ms 240Hz FHD

https://www.amazon.com.tr/Samsung-Odyssey-LS25BG400EUXUF-G-Sync-Monit%C3%B6r/dp/B0BF7LGJ95#averageCustomerReviewsAnchor bu sabah 7700 TL idi Şimdi indirime girdi 7258 TL 3 gün önce 7150 oldu maalesef para yoktu şimdi siparişi verdim alacak olanlara hayırlı olsun
  11. O

Araba için Bluetooth radyo tavsiye

2006 model seat Cordoba arabamız var Bluetooth lu radyo kullanmak istiyorum önerebileceğiniz düzgün bir teyp var mı. Ekrana gerek yok Bluetooth ve aux olsun yeter.
  12. O

Çözüldü✓ 8000TL bütçe 1080P 24' yüksek hz mönitör önerisi

Bütçem 8000 tl 24 inç yüksek hz 200 üstü ortalama sıfır alcam istanbul içi mağzalara da gidip test etmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Yarın gidip teslim almayı düşünüyorum.
  13. O

YURTDIŞINDA HANGİ KREDİ KARTINI KULLANMALIYIM

18 yaşıma girdiğim için kendim adına hesap açıp banka kartı kullanmak istiyorum 2 tane bankadan almayı düşünüyorum öğrenci olduğum için kampanyalar avantajları çok önemli. Hangi banka para kartı için yıllık ne kadar ücret alıyor bilmiyorum. Hangi kartı tavsiye edersiniz+ müşteri hizmetleri...
  14. O

En hızlı nasıl satarım bu laptopu ?

İNTEL i7-12700H Nvidia RTX3060 6GB (1x8GB) DDR4 RAM 512GB SAMSUNG M.2 SSD EKRANIN SOL ALTINDA GÖRÜLMESİ ZOR BİR ÇİZİK VAR (ÖLÜ PİXEL DEĞİL) 144HZ EKRAN MEVCUT NAKİT ÖNCELİKLİDİR TAKASLAR DEĞERLENDİRİLİR (TAKAS FİYATI FARKLIDIR) YURT DIŞI KLAVYEDİR!(TÜRKÇE Q KLAVYEYLE KULLANILABİLİR...
  15. O

36K Hazır sistem tavsiyesi

Cümleten hayırlı geceler kuzenim sistem almak istiyor sistemde yapacağı 2 şey var 1.valorant oynamak 2.Grafik tasarım yapacak Sıfır ürün almak istiyor parasal açıdan sıkıntısı yok 36 bin bütçe ayırmış bu fiyata en iyi ne alınır? Benim aklımda da 2.elden 4070-ryz7600 kombinasyonlu bir sistem...
  16. O

Platform hatası fc24 ACİL YARDIM

bu sorunu nasıl çözebiliriz arkadaşım laptop dan oynuyor ben Xbox one x de 1740645289 Daha önceden beraber oynuyorduk bir sıkıntı çıkmıyordu
  17. O

AKTİF 20K TELEVİZYON ÖNERİSİ

ÖNCELİKLE HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR TV DE ARADIĞIM ÖZELLİKLER ŞUNLAR 4K OLSUN BÜYÜK OLSUN İMKAN VEREN MODEL VARSA 60HZ ÜSTÜ OLSUN KALİTELİ PANEL VE HOPARLÖR OLSUN İNTERNETE GİRİŞ OLSUN bildiğiniz modeller varsa tavsiye beklerim nakit kredi kartı fark etmez tekrardan iyi akşamlar
  18. O

5000-10000TL FOTOĞRAF MAKİNASI TAVSİYE

10k bütçem var kredi kartı nakit fark etmez çok bir bilgim yok hobi olarak yapmak istiyorum ama kaliteli bir makina ile yapmak istiyorum kameralar hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız teşekkür ederim
  19. O

20-25K TELEFON ÖNERİSİ

2 TANE MARKA SAMSUNG VE APPLE IN HANGİ MODELLERİ OLURSA OLSUN 2.EL SIFIR FARK ETMEZ BÜTÇEM BU KADAR TEVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM LİNK DE ATARSANIZ MİNNETTAR OLURUM İYİ GECELER CÜMLETEN
  20. O

Çözüldü✓ klavyem bozuldu alt tab yapmıyor

eva 7 kullanıyorum alt tab yaptığımda Windows tab yapıyor ikisi tam tersi oldu fn ile f7 f8 basarken şimdi basamıyorum 1725911679 nasıl düzeltebilirim ?
Geri