Arama sonuçları: *

• Users: Scorpius
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Oyun ekibi kuruyorum (+18)

Agalar selamın aleyküm, çok uzatmanın bi' manası yok direkt konuya gireceğim. Kendimize bi' oyun ekibi kuruyoruz. Akıla gelebilecek her oyunu oynuyoruz. GTA V, PUBG, Last Train Outta' WormTown, RV There Yet? CS2, Burglin' Gnomes, Scam Line, Phasmophobia, Devour, Lethal Company, Escape the...
  2. S

GTA playlist için arkadaş arıyorum

SA hergün olmasada haftanın 4 günü falan playlist giriyoruz gelmek isteyen olursa microsoft teams kullanıyoruz discord değil e-postanızı yazarak sizleri ekleye bilirim
  3. S

Oyun Arkadaşı Aranıyor! (GTA vb.)

Arkadaşlar muhabbeti uzatmadan konuya gireyim, oynadığımız oyunlar: gta 5, dale dawson, escape the backrooms, ets 2, 7 days to die, devour, gang beast, the forest, lethal company, ranch sim, minecraft, rdr2, fragpunk. Amacımız goygoy makara muhabbet +18 yaş üstüdür DİPNOT: Discord...
  4. S

Oyun ekibi kuruyorum

sa oyun ekibi kuruyorum çıtırdan bir kaç kişiyiz gta vb şeyler oynuyoruz (discord değil revolt kullanıyoruz) gelmek isteyen revolt üzerinden beni Scorpius#6245 eğlenmesini goygoyunu bilenler ve 18 yaş altı kişiler gelmesin
  5. S

Oyun ekibim için arkadaş topluyorum (gta online vb...)

Sa lafı uzatmaya gerek yok gta online için ve diğer oyunlar için ekip topluyorum gelmek isteyen yazabilir amacımız goygoy sohbet muhabbet 18 yaşından küçükler mümkünse yazmasın. discord: fckngscorpius
  6. S

Oyun ekibim için arkadaş topluyorum

Ekibim için arkadaş arıyorum Sa arkadaşlar 30 küsür kişilik oyuncu ekibim var aktif olarak her oyunu oynuyoruz amacımız goygoy geyik saygılı bi şekilde sohbet muhabbet gelmek isterseniz discord nickinizi salın buraya baba mikrofon şart 18 yaş altı yasak
  7. S

Oyun ekibi topluyorum (GTA Online)

Oyun ekibi topluyorum CS2, backrooms, GTA Online, 7Days, Feign, Friday 13th the Game, Gang Beasts, Devour, PUBG vs. gibi gibi daha birçok Online oyunu oynuyoruz. Şu anda 9-10 kişiyiz yaş 16 ve 20 arası makbuldür. 16'dan düşükleri almıyoruz. Bazı bazı sebeplerden ötürü hafta içi akşamları ve...
  8. S

GTA Online ve Diğer oyunlar için ekip topluyorum

SA GTA Online (Playlist & Heist) ve diğer multiplayer oyunlar için ekip topluyorum çıtırdan bi 10 kişiyiz yaş 16 ve 20 arası makbuldür 16'dan düşükleri almıyoruz Bazı bazı sebeplerden ötürü hafta içi akşamları ve hafta sonları ise full aktifiz Amacımız eğlence goygoy discorddan konuşuyoruz...
  9. S

GTA Online için ekip topluyorum

SA GTA Online için ekip topluyorum hem playlist hemde heist oynuyoruz çıtırdan bi 6-7 kişiyiz yaş 16 ve 20 arası makbuldür 16'dan düşükleri almıyoruz Bazı bazı sebeplerden ötürü hafta içi akşamları ve hafta sonları ise full aktifiz Amacımız eğlence goygoy discorddan konuşuyoruz bunun için...
Geri