Arama sonuçları: *

• Users: lordGY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Laptop şarj olmuyor.

Hocam pcye format attım ve bir anda şarj olmamaya başladı. Ardından Windows düzgün yüklenmemiş gibi duruyor diye bir hata çıktı. Nasıl yapacağım yardım edin
  2. L

Barkod okuyucu uygulama

Merhaba arkadaşlae dükkandaki malzemelerin fiyatlarını öğrenmek için kullanacağım ürünlerin fiyatlarını gösteren bi uygulama varmıdır ?
  3. L

Disney plus VS netflix

Merhaba arkadaşlar okul açıldığında zaman geçirmek için hangisini kullansam emin olamadım. Netflix deki çoğu içeriği izledim. Sizin tavsiyeniz nedir ? Lütfen illegal siteleri söyleyip konuyu kirletmeyin. Netflixe yeni gelen içerikleri ve Disney plus taki içerikleri bilmediğim için konuyu...
  4. L

25K oyun için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar oyun ağırlıklı kullanacağım. Laptoplardan pek anlamadığım için yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca taksit seçenekleride olsa iyi olur. Şimididen teşekkürler.
  5. L

Bu sistem alınır mı? ?

Beyler sizce bu sistem nasıl ? Bu fiyata değermi ?
  6. L

Laptop arka kapağını nasıl açacağım?

Merhaba arkadaşlar temizlik yapmak için laptopun arkasını açacağım fakat hangi tornavidayla denesemde açılmadı. Bu vidaları nasıl açacağım ?
  7. L

FPS oyunları için monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar ilerde FPS oyunları konusunda iyi yerlere gelmek istiyorum. Çok fazla hikayeli oyun oynamam. Genelde geceleri FPS oyunları oynamayı severim. Yani illa IPS panel önermenize gerek yok bu bütçedeki İPSler VA panellerle aynı rengi veriyor. Ben hız istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. L

Laptop klavyesi çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar pcye format attım ve sonra Windows güncelleştirmelerini denetlerken PC soyak ekran geldi sonra bilgisayar bir anda kapandı. Açtığımda laptopu kendi klavyesi çalışmıyordu. Harici bir klavye taktım fakat oda çalışmıyor. Harici klavyenin çalıştığından eminim. Ne yapmalıyım ...
  9. L

Bursluluk parasıyla bilgisayar almaya değermi ?

Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar alacaktım fakat annem dün gelip bilgisayarı bursluluk paranlamı alacaksın dedi. Bende evet dedim oda oğlum istersen alma dedi anneannemlere gittiğimizde orda harcarsın dedi. Anneannemlere temmuzun ilk haftası gidip ağustosun ilk haftası döneceğiz. Baban...
  10. L

Ağustos ayında bilgisayar alınır mı? ?

Merhaba arkadaşlar bugün yeni PC alacaktım ama annem bursluluk paramla alacağım için almama olumlu bakmıyor. İstediğin zaman harcayabileceğin bir parayı neden 12 ay boyunca çöp edeceksin diyor 3 hafta sonra tatile gideceğiz. Ağustosta döneceğiz. Annemde 1 ay boyunca biz evde olmadığımız için...
  11. L

Sizce Rx 580 alınır mı? ?

Merhaba arkadaşlar yeni bir PC alacağım ve babamla her konuştuğumda geçiştiriyor. Enmalum yazın işler pek iyi değil. Galiba vazgeçmemi fln bekliyor. Fakat tek hayalim PC almak ve babamada yük olmak istemiyorum. Valorant CS2 tarzı younlar oynayacağım ağırlıklı. Bazen kafa dağıtmalık dying light...
  12. L

25.000 TL hazır sistem önerisi

Merhabalar arkadaşlar bugün akşam babamla konuşacağım acilinden bir sistem lazım bütçem yukarda bıraktım. Ağırlıklı FPS oyunları oynayacağım. Eğer attığınız sistemde yükseltme yapmam gerekiyorsa söyleyebilirsiniz. Bütçe biraz artabilir. Aklımdaki sistem bu sistemde yükseltme tavsiyeniz varsa...
  13. L

RTX 4060 hazır sistem alınır mı? ?

Merhaba arkadaşlar yeni sistem alacagım sizce bu sistem nasıl ? Genellikle FPS oyunları oynayacağım. Anakart ram SSD ve soğutucu yükseltmeleriyle 23 bin TL'ye alacağım sizce nasıl alınır mı? ? https://www.gamegaraj.com/urun/lander-5a-rtx4060-ti/
  14. L

Zaman geçirmelik oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar birkaç gün sonra yeni bilgisayar alacağım ama o zamana kadar oynayacak oyun lazım. Malum yaz tatiline girdik ve akşama kadar evdeyim. Beni birkaç gün kendine bağlayacak bir oyun arıyorum. Benim yadigar çok iyi değil. Çok yüksek sistem isteyen oyun olmasın. Çok düşükte olmasın...
  15. L

Donanım arşivinin yeni attığı video

Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar alacağım fakat bugün donanım arşivi'nin yeni attığı videoyu gördüm. 20.000 TL altına DDR 5 sistemler alacağız önümüzdeki haftalarda diyor. Sizce bu “ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALAR" Ortalama ne kadar ? Beklemelimiyim sizce ?
  16. L

20.000 TL'ye bu sistem alınır mı? ?

merhaba arkadaşlar sistem bu : https://www.gamegaraj.com/urun/matrix-5a/ anakart , ssd , ram ve soğutucu takviyesi ile alacağım. sizce nasıl ?
  17. L

Vatan mağazasından hazır sistem alınır mı? ?

Merhaba arkadaşlar bugün babamla yeni PC hakkında konuştuk ve oda birkaç gün beklememi söyledi bende uzun zamandır PC istiyorum ve babamın ertelemesi üzerine moralim bozuldu. Ayrıca birde 1 hafta pcnin gelmesi desek 2 hafta gidiyor. Sonrada tatile gideceğiz 1 ay orada kalacağız vs benim bütün...
  18. L

Darboğaz çok sıkıntı çıkarırmı ?

Merhaba arkadaşlar yeni PC alacağım ama i313100f + rx6600 sistemle i5 3600 + RTX 3060ti sistem arasında kalmıştım bende 3060lı olanı seçtim. Ama biraz darboğaz okur diyorlar. Çok bir sıkıntı çıkarır mı eğer ufak farklar olacaksa 3060lı olanı alacağım. Sizce ne yapmalıyım ?
  19. L

Hangi sistem daha iyi ?

Merhaba arkadaşlar hangi sistem daha iyidir ?genellikle FPS oyunları oynayacağım. Bazende hikayeli oyunlar oynayacağım sistemler bunlar: 1 :https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...win-x2-8gb-rtx3060ti-oyun-bilgisayari-p-51435 2 ...
  20. L

3060ti sistem alınır mı? ?

Merhaba arkadaşlar yarın yeni bir sistem alacağım ama babamın durumu şu aralar pek iyi değil. Bende sinerjiden bu sistemi gördüm taksitle aylık 1500 TL'ye satılıyor. Bende 1500 TL bursluluk paramla alacağım. Monitör klavye ve mouse babama aldıracağım onlarda toplamda 5-6 bin TL tutuyor. Sizce bu...
Geri