Arama sonuçları: *

• Users: EREN PC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Universite içim leptop acil

selamlar bi arkadaşım universiteye başlıcak acilinden leptop lazım taksit yapcak aylık 7 bin ödeye bilir toplam 40 k küsür olabilir ben baya baktım ama mümkünse faiz binmesin yada olabildiğince az binsin bide okulda kulancağı için sesiz olursa tasarım vb uygulamalar kulancak
  2. E

Dışarda muzik dinlemek için kulaklık

1000 tl en fazla 1500tl bluetooth
  3. E

Gerçekten red mi yedim

selamın aleyküm bu konuyla rahatsızlık verdiğim için pardon ama nabalım benim anlamadığım konuda bu işte 4 gündür sabah 6 lara kadar bi kızla oyun oynuyoruz ve gayet samimi şekilde oluyo ara bulsun sohbet dönsün diyede bi ablam sayılabilcek kız var yanımızda ben bu konularda pek iyi değilim...
  4. E

Içindeki psu iyi midir?

https://www.incehesap.com/segotep-radiant-siyah-750w-80-bronze-midi-tower-gaming-kasa-fiyati-78277/ bu kasa olan bi hazır sistem alıyoruz arkadaşa psu nasıldır
  5. E

50 k ya hazır sistem öneri lazım

sa pc arkadaşa pc bakıyom 50 k bütçe var normalde toplarım ama arkadaş bana biraz uzak hazır sistemleri inceledim ama belki gözümden kaçan fırsat vardır la 50 k da olmak zorunda değil 40 küsür 50 küsürde olabilir işlemci amd ekrankartı nvdıa olcak şekilde
  6. E

🔥İndirim Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad 670TL

https://www.klassegear.com/?gad_source=1&gad_campaignid=22360468262&gclid=CjwKCAjw4efDBhATEiwAaDBpbh1KBEsMD0gKFKzNLOdsFw83FKdsxMpfFQUVmdBCUS_zJtJV-149rRoC3u8QAvD_BwE siteye grip kırmızı olana bakarsanız normal fiyatı 1000 TL ben bitane kaptım renginde çok güzel CEEN kodunu kulanmayıda unutmayın...
  7. E

Ilk spor sonrası kas ağrısı

17 yaşımdayım dün ilk defa spora başladım ve biraz kendimi zorladım ama dünden beri acayip omuz ve kol ahrısı var ilk defa yaptım diye normal ama uyudum sıcak duş aldım bi türlü geçmedi bi taktik falan varmı bide pazar gününe sizce iyileşirmiyim spor ve işim var
  8. E

ATK Blazing Sky F1 hala dongle geliyomu

arkadaşlar şimdi iyizico ile aldım 1000 tl de iade verdi ama sanki dongle yazısı kalkmış hala veriyolarmı fotorafı var ama hediye yazısıı göremedim yada hep böylemiydi yanlışmı hatırlıyorum...
  9. E

Iyizico ve parolapara ile bu mouse kaça gelcek

wraıthden F1 Pro Max alcam ne kadara gelcek sadece yüzde on yokmuş wraıth de kaç tl iade gelcek bide tek seferde mesela burdan mouse ayrı olarak bide 1200 tl pad alsam ikisi kaça gelir
  10. E

Android Telefonum çalındı YARDIM

telefonum kayboldu dürşürdüğüm yeri buldum ama almışlar int açık olsa gogle cihazını buldan bulucam ama int kapalı nabıcam nasıl bula bilirim
  11. E

10000mah power bank lazım

pc den ne kadar anlasamda tel işi bende çok yok bana 10000 mah bitane power bank lazım bide hızlı şarz desteklesin yeterlidir çokta pahalı olmasa 1745603842 hop
  12. E

DEEP COOL kasamı özelleşirmek için bu plastiklerden istiyorum

selamlar ch 560 kasam için bu plastiklerden istiyororum PIXEL 10 türkiyede herhangi bi satıcı bulamadım yürt dışındanda sadece ürün 1000 tl kim bilir ne kadar gümrük çıkcak fotoraf eklicem çok güzel tasarımlar var b rada orjinal ürün olmak zorunda değil bi satıcı varsada alabilirim uyumlu...
  13. E

Pc masası önelirmisiniz

Okadar pc parçası önerdik bulduk bi masa bulamadık Düz masa istiyorum raf falan olmasın siyağ olsun bana ayrılan yerde kolon olduğu için max 115 cm olmalı tabi bulamaya biliriz 110 da olur 110/70 önerceniz bi masa varsa gerçekten teşekürler
  14. E

5070 güç kablosu oturmuşmu

Baya bi itirdim 3 mere çıkar tak yaptım baya itirdim ama çıt sesi duymadım boşluk kalmışmı
  15. E

Aydıt durduruldu bluetooth hata 43

Arkadaşlar kuzenimin pc bluetooth bağlanmıyo aygıt yöneticisine girince 43 hatası veriyo günceleme falan yaptım anakartı driverlerini yükledim ama olmadı yardım edebilirmisiniz 1740829184 yardımcı olurmusunuz
  16. E

Aygıtı durdulurdu win hata 43

kuzenim bu sıkıntıyı yaşıyo ve bluetooth bağlanamıyo yonga seti yazılı yükledim ama yok günceleştirdim yok
  17. E

Masa öneri siyağ ..

siyağ salam bi masa düz teşekülerr
  18. E

MASA ÖNERİSİ YAPARMISINIZ

SELAMLAR eski masam küçük ve salandığı için yeni masa bakıyorum istediklerim siyağ olcak 4 ayak olcak o iki ayaklar hiç hoşuma gitmiyo 100 cm yada 110 cm olabilir
  19. E

🔥İndirim VXE R1 SE+ 1,299.00TL

stok bitmişti burada dağa ucuz https://ulugames.com.tr/products/vxe-r1-serisi
  20. E

Ryzen 7 7700 curve optimizer undervolt

arkadaşlar ryzen 7 7700 işlemcim var msı b650 tomahawk ana kartım var aslında ısı değerlerim iyi oyunlarda 58 derece cinebenc 88 bence bu fazla işlemcim dağa az ısınsın işlemcimdağa verimli kulanim diye ryzen master curve optimizer yaptım ve mükemel sonuç aldım işlemci oyunlarda 43 derece stres...
Geri