Arama sonuçları: *

• Users: 0AGONY0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 0

HP VİCTUS 16 YÜKSEK SICAKLIK UYARISI

Merhabalar victus 16 ryzen 7840hs 4070 laptopumda yüksek sıcaklıkdan dolayı performans kısıldı uyarısı alıyorum fakat sıcaklıklar cpu da 75 i gpu da 70,72 yi geçmiyor sizce sorun ne olabilir alalı 1.5 hafta oldu
  2. 0

LOL düşük fps sorunu

Merhabalar ryzen7 7840hs 4070 li bir laptopum var lol hariç bütün oyunları sıkıntısız oynuyorum uncharted 4 ultrada 144fps sabit oynuyorum rdr2 de de fps sıkıntım yok ama lol de fps yerlerde 80 e kadar düşüyor sebebi ne olabilir işlemci tabanlı bir oyun. Valoranta giriyorum 300 350 fps ler lolde...
  3. 0

Hp Victus 16 Rtx4070

Merhaba laptop almayı düşünüyorum uzun zamandır bakıyorum normalde victus düşünmüyordum ama 4070 38k ya gelince aklımı çeldi sizce alınır mı bu fiyata
  4. 0

35 k gaming laptop önerisi

35k bütçem var gaming laptop arıyorum. Bir tane buldum ama victuslarda limit varmış galiba,bu fiyatlarada böyle özellikli başka laptop bulamadım. Önerileriniz varsa alabilirim
  5. 0

Hp victus 16 Alınır mı

Bu laptop sizce bu fiyata mantıklı mı? Başka önerileriniz varsa bekliyorum.
  6. 0

Yeni Monsterlar alınır mı

Son model monster laptoplarda sorun var mı alınır mı? 35 k ya önebileceğiniz laptoplar neler
  7. 0

Laptoplara 2024 Hazirana kadar zam gelir mi

2024 Haziran gibi Gaming Laptop almayı planlıyorum çok yüksek zamlar gelir mi sizce?
Geri