Bütcem 2500tl az mı cok mu bilmiyorum sanırım fiyat algımı kaybettim tek istediğim %75 sessiz mekanik ve kablosuz olması önerileriniz için teşekkür ediyorum
Tableti alalı 1 yıl 2 ay oldu ve ben tableti çok kullanmadığımdan ablama verdim kullanması için ve Onunda yaptığı tek şey ara sıra hayday oynamak yani anlayacağınız çok nadir kullandık cihazı sonrasında ablam ve ben tablete 3-4 hafta hiç dokunmadık sonrasında açmaya çalıştığımızda tuşun takılı...
tek kullanımlık hattı olduğunu ve 1 kere sim takınca başka bir operatöre gecemedigimiz icin ucuz olduğunu söylüyor ben cok anlamadığımdan sizlere sormak istedim yardöm eden herkese teşekkür ediyorum.
Eski hocamı ziyaret etmeyi düşünüyorum fakat tabii ki eli boş değil, kutu cikolata almayı düşünüyorum fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemedim bütcem 700 tl yardımcı olan herkese simdiden teşekkür ederim
Steam in ustune basınca hicbir tepki vermiyordu bende sildim geri yükledigimde bu steam hedef klasörü boş olmalıdır hatasını almaya başladım lütfen yardım edin
laptopun sarj aleti tr girisli değil bi yüzden kullanamıyorum (dönüştürücu alcam ) simdilik evdeki tek type c girisli aletim ps5 oldugu icin ona bağladım fakat ps5 usbc den maks kac watt cıkıyor bilemiyorum o yüzden danişmak istedim ve simdi yatcam ort. 6 saat kadar uyuyorum 6 saatte dolarmı ve...
dünyanın en güzel hissi zannediyordum ama öyle değilmiş ... mac in512gb ssd si yetmiyor bu yüzden harici bir hdd almak istiyorum ama bir cok kiside taşınılabilir ssd al diyor sizce ssr almaya gerek varmı hdd yetermi sunu demeye calışiyorum kısaca hdd ile ssd arasındaki hız farkı fiyat farkına...
Universite icin alicam fakat 1700 dolara değip degmeyeceğine karar veremiyorum bu laptop u secmemdeki en buyuk etki ise uzun ömurlu olmasıydı halen 4070 laptopları gorunce kafam cok karişiyor siz olsaydınız tercih edermiydiniz
Dün aldım kulaklıgi ve ilk günden bozuldu sanırım cunku ses bir gelip bir gidiuor 1 saniyr caliyo 1 saniye duruyor ve bunu ritmik bir sekilde yapıyor sarjı %50 gösteriyor fakat kulaklığı açinca battery medium diyor yardımcı olursaniz sevinirim
Oyun oynarken ekran kartım sapıtıyor bir anda 200den 40fps e düsuyordu bende adrenalin softwareden değerler baktığimda ekran kartının %2 islemcinin %20 calıştıgıni gordum bir anda %60 70 lere cıkıp bir anda iniyor yardımcı olursanız sevinirim
pc yeni topladım ve hersry başta güzelken cok fazla donmaya başladı bende afterburner indirip değerlere baktım ekran karti oyunda 30mhz çalıştığını fark ettim oyunlarda 10fps veriyor ne yapmalıyım