Arama sonuçları: *

• Users: Mehmet123.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mehmet123.

Klavye arıyorum bütcem 2500 lira

Bütcem 2500tl az mı cok mu bilmiyorum sanırım fiyat algımı kaybettim tek istediğim %75 sessiz mekanik ve kablosuz olması önerileriniz için teşekkür ediyorum
  2. Mehmet123.

Yardım İPad’in tuşu kendi kendine takılı kaldı

Tableti alalı 1 yıl 2 ay oldu ve ben tableti çok kullanmadığımdan ablama verdim kullanması için ve Onunda yaptığı tek şey ara sıra hayday oynamak yani anlayacağınız çok nadir kullandık cihazı sonrasında ablam ve ben tablete 3-4 hafta hiç dokunmadık sonrasında açmaya çalıştığımızda tuşun takılı...
  3. Mehmet123.

Sizce bu sayfa dolandırıcı mı?

tek kullanımlık hattı olduğunu ve 1 kere sim takınca başka bir operatöre gecemedigimiz icin ucuz olduğunu söylüyor ben cok anlamadığımdan sizlere sormak istedim yardöm eden herkese teşekkür ediyorum.
  4. Mehmet123.

Paket cikolata önerisi

Eski hocamı ziyaret etmeyi düşünüyorum fakat tabii ki eli boş değil, kutu cikolata almayı düşünüyorum fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemedim bütcem 700 tl yardımcı olan herkese simdiden teşekkür ederim
  5. Mehmet123.

Steam hedef klasoru boş olmalıdır hatası

Steam e girerken bu hatayı veriyor ne yapmam lazım
  6. Mehmet123.

Steam hedef klasör boş olmalıdır hatası

Steam in ustune basınca hicbir tepki vermiyordu bende sildim geri yükledigimde bu steam hedef klasörü boş olmalıdır hatasını almaya başladım lütfen yardım edin
  7. Mehmet123.

Bir beze 800 verilirmi

Macbook ekranı cok kolay leke tuttuğundan Ekranı temizlemek icin bezbakıyorumda kendi sitesinde 800tl oldugunu görünce diger bezlere.baktım onlardada cizme sikayeti gordüm 800vermek istemiyorum bez öneriniz varmı
  8. Mehmet123.

Laptop u ps5 üzerinden sarj edebilirmiyim

laptopun sarj aleti tr girisli değil bi yüzden kullanamıyorum (dönüştürücu alcam ) simdilik evdeki tek type c girisli aletim ps5 oldugu icin ona bağladım fakat ps5 usbc den maks kac watt cıkıyor bilemiyorum o yüzden danişmak istedim ve simdi yatcam ort. 6 saat kadar uyuyorum 6 saatte dolarmı ve...
  9. Mehmet123.

Ssd-hdd hangisi alınır danişmak istiyorum

dünyanın en güzel hissi zannediyordum ama öyle değilmiş ... mac in512gb ssd si yetmiyor bu yüzden harici bir hdd almak istiyorum ama bir cok kiside taşınılabilir ssd al diyor sizce ssr almaya gerek varmı hdd yetermi sunu demeye calışiyorum kısaca hdd ile ssd arasındaki hız farkı fiyat farkına...
  10. Mehmet123.

macbook pro alinır mı (m3 pro 14gpu)

Universite icin alicam fakat 1700 dolara değip degmeyeceğine karar veremiyorum bu laptop u secmemdeki en buyuk etki ise uzun ömurlu olmasıydı halen 4070 laptopları gorunce kafam cok karişiyor siz olsaydınız tercih edermiydiniz
  11. Mehmet123.

Msi rx6600 5400e sattın fiyatı iyi midir?

Sizcr 5400 e rx6600 satılır mı?
  12. Mehmet123.

Ekran kartıni cıkaramıyorum yardım lazım

Ekran kartımi cikartamiyorum yarisi cikti ama centiklu kısım cıkmiyor anakart asus tuf a520m mplus ekran kartı rx6600 o centikli kısmı cıkmıyor
  13. Mehmet123.

Bisiklet önerisi lazım

10k bütcem var. bisikletlerden 0 anliyorum desem yeridir bu yüzden bilenlere danişmak istiyorum sadece mahallede surmek icin alıyorum .
  14. Mehmet123.

Sistem yükseltme önerisi

Elimdeki mevcut kasamda Rx6600 msi R5 5600 4x8 ram 500gb legend700 m2ssf Phanteks p360a drgb 6xfan Ag400bk argb cpu cooler Msi b550bn Asus tuf a520m plus 1 Parcalar var Haziranın sonunda calısmaya amerikaya gideceğim ve sistemimi ddr5 bir sisteme yükselteyim diyorum totalde 20k ayırdım birde bu...
  15. Mehmet123.

Razer legendary bundle 2600tl

2600tl ye düşmüş sizce alınır mı...
  16. Mehmet123.

Soundcare q10 i bozuk mu?

Dün aldım kulaklıgi ve ilk günden bozuldu sanırım cunku ses bir gelip bir gidiuor 1 saniyr caliyo 1 saniye duruyor ve bunu ritmik bir sekilde yapıyor sarjı %50 gösteriyor fakat kulaklığı açinca battery medium diyor yardımcı olursaniz sevinirim
  17. Mehmet123.

Masa tenisi raketi önerebilecek varmı?

Masa tenisi raketi aramaktayım önceliğim spin ve hız bütcem 800tl pongori hariç herşeye okeyim
  18. Mehmet123.

Rx6600 2740mhz de calışmasi normal mi

oyun oynarken değerlere bakmak icin amd software adrenaline uygulamasına girdim ve orda gpu saat hızının 2740mhzde gezindigıni gordüm normal mi
  19. Mehmet123.

Rx6600 fps problemi yaşıyorum

Oyun oynarken ekran kartım sapıtıyor bir anda 200den 40fps e düsuyordu bende adrenalin softwareden değerler baktığimda ekran kartının %2 islemcinin %20 calıştıgıni gordum bir anda %60 70 lere cıkıp bir anda iniyor yardımcı olursanız sevinirim
  20. Mehmet123.

Ekran kartı 10mhz de calışıyor

pc yeni topladım ve hersry başta güzelken cok fazla donmaya başladı bende afterburner indirip değerlere baktım ekran karti oyunda 30mhz çalıştığını fark ettim oyunlarda 10fps veriyor ne yapmalıyım
Geri