Arama sonuçları: *

• Users: Gwen04
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

MSI Alpha 17 C7VG ikinci el olarak satmak istiyorum

MSI Alpha 17 C7VG laptop'ım var üniversiteye giderken kullandım 2 seneye yakındır bende düzenli olarak servise yolladım ve şuan masaüstü bir pc ye geçmek istiyorum. Bunun için laptop'ı satmam lazım fiyat önerisi sunabilecek arkadaşlar varsa fikirleri için şimdiden teşekkür ederim...
  2. G

Çözüldü✓ Laptop power tuşu çalışıyor ama açılmıyor

MSI Alpha 17 C7VG laptop'ım power tuşuna basıyorum beyaz ışık yanıyor fan sesi de var ama pc açılmıyor. Caps lock tuşuna basıyorum ama ışığı yanmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Sebebi ne olabilir ? (Laptop dün çalışıyordu ve hiç bir darbe almadı tek olan şey akşam çalışıyor sabah açmaya...
  3. G

Laptop mavi ekran ve klavye geç algılaması

2 kere mavi ekran verdi ama 4 tane kare kodlu mavi ekranı 1 ekranın içinde yan yana verdi. Bugünde ilk defa klavye sorun çıkarttı. Oyun oynarken klavye geç yazı yazıyor yön tuşlarına basıyorum geç algılıyor bırakmama rağmen karakterim koşmaya devam etti ama farede böyle bir sorun yaşamadım ...
  4. G

Çözüldü✓ Norton 360 performans düzeltiyor nasıl çözebilirim ?

MSI Alpha 17 C7VG laptopım var. Güvenlik ve koruma için Norton 360 satın aldım. 3 gündür Norton 360 u açtığımda performans düzeltiliyor yazısında kalıyorum. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabiilecek var mı ?
  5. G

Laptop ilk aldığımdaki performansı şu anki performansı aynı değil

MSI Alpha 17 C7vg modelini satın aldım. İlk kullandığım sıralar Boost fanı açınca BF5, CS2, RDR2 vs oyunlarda problem yaşamıyordum. Şu anda oyunlarda 2, 3 dk sonra 10 FPS'e düşüyor FN komutları çalışmıyor bilgisayar kasmaya başlıyor bilgisayarı kapatıp açıp whisper mode ile 60 FPS sabitleyince...
  6. G

Whisper mode 2.0 fps sorunu

Msi alpha 17c7vg laptop ım var . Whisper mode 2.0 açıkken cs2 girdiğimde 60 fps sabit alıyorum olması gereken o evet sıkıntı yok ama whisper mode 2.0 kapatıp açtığımda cs2 de belli bi süre fps i yüksek alıyorum, belli bi süre sonra oyun içi fps 15 , 9 , 20 ,8 vs bu şekilde düşüyor. alt tab...
Geri