Arama sonuçları: *

• Users: Us(z)man
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Us(z)man

MTA sürekli çöküyor.

Mta sürekli cöküyor ve fps sorunum var (sistem iyi olmasına ragmen) ne yapabilirim gta:sa silip tekrar mı kurayım ?
  2. Us(z)man

MTA Sürekli çöküyor.

Farklı farklı hatalar verip cöküyor 10 dakika duramıyorum oyunda bunun sebebi nedir ?
  3. Us(z)man

Yardım Nvidia düzgün kayıt almıyor.

Monitörümü 2560x1440 cözünürlükte kullanıyorum oynadıgım oyunda 1920x1080 secili ve pc ayarlarından da 1920x1080 hale getiriyorum fakat nvidiadan kayıt aldıgımda monitörümün cözünürlügünde kayıt alıyor oyun penceresi kücük kalıyor.
  4. Us(z)man

Youtubede tam ekranda video izlerken ekran yanıp sönüyor

Ne yapmam lazım neden olmuş olabilir ?
  5. Us(z)man

Youtubede video izlerken tam ekrana alınca ekran yanıp sönmeye başlıyor.

Önceden böyle bir şey yoktu ne yapmam lazım ? neden olmuş olabilir ?
  6. Us(z)man

Hava soğutucu kasanın hava akışını bozar mı ?

İ5 12400F İçin sıvı soğutma düşünüyordum fakat sıvı soğutma yerine hava soğutma daha iyi olur dediler bütçe açısından. Ne yapmalıyım.
  7. Us(z)man

Monitör kasa açılırken sorun çıkarıyor

Kasayı açıyorum ekrana gelmesi biraz sürüyor sol üstte displayport vs. yazıyor değişip duruyor ve sonra geliyor ekran
  8. Us(z)man

Öneri Sata ssd mi HDD mi ?

H610M Kullanıyorum m2 ssd takılı oyun yüklemek için Sata ya da HDD düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
  9. Us(z)man

Anakart ve İşlemci önerisi

Anakart olarak asusu tercih ediyorum fakat işlemci olarak amd daha iyi geliyor. Öneriniz var mı ? Şu an H610M kullanıyorum.
  10. Us(z)man

Sistem yükseltme önerisi

Şu an H610M Var. İleride anakartı değiştirip ne gibi değişiklikler yapabilirim ? Anakart ve işlemci önerileriniz var mı ?
  11. Us(z)man

Corsair CW-9060053-WW H100 Rgb 240 mm Alınır mı ?

H610M anakartım var bağlantıları uyar mı ? ya da başka bir öneriniz var mı.
  12. Us(z)man

Discord destek talebine ne zaman bakar ?

28 Şubatta ban yedim kimlik attım 3 martta geri döndüler fakat yanlış fotoğraf olduğunu söylediler,3 martta tekrardan açtım ve 5 gün oldu.
  13. Us(z)man

ID-Cooling Frostflow x 240 Lite 4pin Pwm 240MM Alınır mı ?

İ5 12400F Kullanıyorum yaz için almayı düşünüyorum şu an stok fan var ve sorun çıkartmıyor fakat yaz ayı için stok fanın yetersiz kalacağını biliyorum. Yorum yaparsanız sevinirim.
Geri