Arama sonuçları: *

1. ÇEKİÇ HAMZA

Glorious model o yazılım device is disconnected hatası

Glorious model o aldım ama yazılımı indirdiğimde device is disconected hatası alıyorum. İzlediğim videolarda winrardan software olanı kurduğunda direkt yazılım açılıyor. Birkaç video izledim virus koruma ayarlarından gerçek zamanlı korumayı kapatıp yaptırıyor, Denedim onuda oda olmadı. Nasıl...
  2. ÇEKİÇ HAMZA

50k Bütçem var kasam yandı kasa almak istiyorum

Dediğim gibi 50 bütçem var itopyadan almak istiyorum parça parça veyahut hazır sistem. Ekran kartı intel işlemci amd tercihim. Ana monitör msı g273qf 2560 x 1440 çözünürlükte kullanıyorum yan monitörler samsung od g3. Tavsiye verir misiniz.
  3. ÇEKİÇ HAMZA

Bu markayı daha önce gören oldumu

Babam yıllar önce fransada yaşadı ordan almış olabilir, geçenlerde sandıkları karıştırırken bu saati buldum hiçbiyerde pierre martin diye bişey bulamadım. Bilen varmı.
  4. ÇEKİÇ HAMZA

Outlook giriş too many request hatası

Pcde ne googlede nede app üzerinde mail hesabıma giremiyorum. internet üzerinde denediğimde too many request hatası alıyorum, App üzerinde denediğimdede hata kodu alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  5. ÇEKİÇ HAMZA

Ps4 fifa 24 online nasıl oynayacağım yardım edin

Benim takımda adını dahi bilmediğim 18 yaşında futbolcular kartları 55-70 arası. KARŞI GELEN KADROYA BAK ESKİ RONALDO BİLE VAR. Bu fifa 2024ü yanyana santra oynar gibi adil bir şekilde online oynayabiliyor muyuz?
  6. ÇEKİÇ HAMZA

Bedelli askerlik yerleri açıklandı !!

Erzincan 59. topçu eğitim tugay komutanlığı :D DİPNOT: Size nereler çıktı ?
  7. ÇEKİÇ HAMZA

Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum

Dostlar yardim edin evde rahat 100klık hotwheels koleksiyonum oldu bu işin ucu bucağı yok nası durduracağım kendimi
  8. ÇEKİÇ HAMZA

Ps4 fat kablosuz kol bağlama yok mu ?

evde kardeşimde 4 pro var psyi açtığımızda kolları açtığımızda kabloya bağlamadan psyi kullanabiliyoruz ama bende ps4 fat var kabloyu kola bağlamadan ps ile kolu bağlayamıyorum bu ps4 pro özelliğimi ?
  9. ÇEKİÇ HAMZA

Yurt dışı iphone nasıl açarım

2 ocak oldu telefon hala açılmadı. Sim kartını takıp icloud bağladığım iphone 7'min ve benim dayanacak takatimiz kalmadı. 1-7 gün içerisinde hepsi açılır, bazıları 2-3 gün önce açılmış diyorlar şans işiymiş. Bazılarıda BTK'yı arayıp konuş falan diyor, İphone 7'im son zamanlarını yaşıyor bunu...
  10. ÇEKİÇ HAMZA

Playstation plus fifa hakkında

ps4 aldım ama kararsızım cd'mi alsam yoksa ps plus hesabı alıp ücretsize düşmesinimi beklesem. fifa 24 yada 25 farketmez. Şuan ücretli olduğunu biliyorum 24'ün tekrardan ücretsiz olurmu bi tahmininiz var mı ?
  11. ÇEKİÇ HAMZA

Ps4 pro - slim kararsızım

Hikayeli oyunları pcden oynuyorum sadece odaya bi ps köşesi yapıp agalarla fifa oynayacağım maximum oynayacağım oyunlar fifa-wwe-f1 tarzı oyunlar ps4 pro mu almalıyım düz ps4 yeterli olur mu ?
  12. ÇEKİÇ HAMZA

Diorama garaj yapımı için 3d yazıcı önerisi

(3d yazıcı kategorisini bulamadım uygun kategoriye modlar taşıyabilir) Altta bıraktığım resimdeki gibi diorama garaj yapmak istiyorum ve 3d yazıcı ile yaptığını belirtmiş. 1/64 ölçek için yapacağım 3d yazıcının model yapma boyutları var mı bilmiyorum. Duvar, kapı, pencere, mobilya ve küçük...
  13. ÇEKİÇ HAMZA

Diorama araç garajı yapımı veya alışverişi.

Haddinden fazla model araç bağımlısıyım. Duvarda asacak yer kalmadığı için kendime bi diorama garaj yapmak istiyorum ve zamanla geliştirmek istiyorum. garaj için diorama parçalarını kendim yapmak istesem nasıl yaparım veya internette her parçayı tek tek seçip özelleştirip yapabileceğim bi yer...
  14. ÇEKİÇ HAMZA

Hava temizleyici önerisi

Odada pc başında çok sigara içiyorum, camı açmıyorum klima açıyorum. Bu yüzden sabaha kadar havasız odada uyuyorum ciğerlere vurmaya başladı. Önerebileceğiniz işe yarayan hava temizleyici var mı ? bütçe 4-7 arası
  15. ÇEKİÇ HAMZA

2. icloud giriş yaptım numaralar gitti.

15 pro yd kullanıyordum kapanmıştı icloudumu iphone 7ye girdim ama rehberi aktaramadım bir türlü. ip 15te kişilere baktığımda 1200 kişiyi outlook'a keydetmişim 156 kişiyi iclouda kaydetmişim. Bu outlooka kayıt ettiğim kişileri iphone 7ye nasıl aktarabilirim ?
  16. ÇEKİÇ HAMZA

Saramonic yaka mikrofonu hakkında yardım

Çekim yaptıktan sonra videoları pcye attığım zaman ses o kadar az ve boğuk geliyorki anlamadım sebebini. Resimleri alta bıraktım alıcı üzerindeki tuşlardan 2 tane arttırabildiğim kısım var ama arttırdığımda ses yine aynı şekilde boğuk ve az geliyor. Yardımcı olacak biri varsa çok iyi olur gerçekten.
  17. ÇEKİÇ HAMZA

Yeni evcil hayvanım alvin 🐿️

Dün yolda gelirken yol kenarında hareketsiz duruyodu yürüyemiyodu eve getirdim fındık fıstık badem süt aldım biberonla emzirdim suan aslan gibi oldu kafamdan inmiyor ahhshwhwjsdel
  18. ÇEKİÇ HAMZA

İşletmemin sosyal medya düzenlemesi nasıl olmuş ?

Merhaba işletmemin bütün sosyal medyasıyla ben ilgileniyorum diğer ofisler sosyal medya uzmanı v.b tutup onlara yaptırıyorlar. Bende denedim ama onların yaptığını beğenmedim kendim ilgilenmeyi tercih ettim. Dışardan baktığınızda şu olmamış, şunu şöyle yapabilirsin diyeceğiniz şeyler var mı ...
  19. ÇEKİÇ HAMZA

HOTWHEELS serileri toptan nasıl alabilirim

Bu shell marketler, toys shop vb işletmeler sipariş verdiklerinde atıyorum porsche 1-6 setini 1 tane veriyor fast&furious setinden 1 tane veriyor bu siparişleri verdikleri yerden bende kutuyla sipariş etmek istiyorum ama bi türlü toptancılarını bulamadım nasıl bulabilirim.
  20. ÇEKİÇ HAMZA

Google işletme yorumunu silmem lazım.

Merhaba remax ofisi kurucularından biriyim. Yaptığımız bir satış sonrası daireyi alan aile %2 +kdv komisyon ödemeyi hazmedemedikleri için işletmemin google yorumlarına inanılmaz yorumlar yapmış. Bu yorumları remax türkiye iç denetim merkezi inceledi ve asılsız olduğunu onayladı ancak o yorumlar...
Geri