Arama sonuçları: *

• Users: mraccan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

35K-45K arası sistem önerisi

Başlıktaki gibi ne alcağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim, oyun için istiyorum
  2. M

30K 40k bütçe hangi televizyonu alabilirim

30k 40k bir televizyon ariyorum büyük olması (32 inçten büyük) 4k olan ve icinde google tv olmasını istiyorum, oled olsa cok iyi olur, buna uygun televizyon önerileriniz nelerdir 1732206507 50 k ya cikabilirsiniz gercekten cok fark ediyorsa
  3. M

Samsung Galaxy A9 (2018) telefonum için şarj kablosu önerisi

Samsung Galaxy A9 (2018) telefonum için type c bir kablo istiyorum ama orjinali bozuldu ve yenisini bulmam imkansıza yakın bu telefon için hangi kabloyu almalıyım?
  4. M

Öneri Gameline Elısa-mesh 4x Rainbow Fan Atx Usb 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası Alınırmi

https://ty.gl/jpby6bae8lhgj link burda bütçem bu civarlarda bunu almalımıyım yoksa önerinizi söyleyebilirsiniz
  5. M

Bilgisayarimi satacağım kaç paraya satacağımı bilmiyorum yardim edebilirmisiniz

Bilgisayarımı satıp üstüne para ekleyip yeni bilgisayar alacağım kaç liraya satmalıyım onu soracağım sistem özeliklerim: Asus GT620 1GB 64 Bit DDR3 Dvı/Hdmı 16X Intel i5-9400F altı çekirdek 2.90 GHz işlemci ASUS Prime H310M-K r2.0 Intel LGA1151 DDR4 Micro ATX anakart 8 GB RAM. 250 GB SSD...
  6. M

Ne alacağıma karar veremedim

Merhaba bilgisayarım çok kötü 10 bin tl civari bi ekran karti alicaktim Rx 7600 8gb bunu alacaktim yaninada ryzen 5 5600 işlemci alicaktim (psu ve kasada alicaktim ikisi 3 k civari) fakat bu seferde anakartim amdyi desteklemio yeni anakart almak zorunda kaliyorum intelinde bu para civari güzel...
  7. M

Öneri Bu klavye alınır mı??

https://www.trendyol.com/vooka/trol-red-switch-mini-rgb-oyun-klavyesi-gaming-mekanik-62-tuslu-18-rgb-led-usb-tip-c-kablosu-beyaz-p-472232649?boutiqueId=61&merchantId=355319 klavye bu linkte
  8. M

Öneri 700 lira red switch mekanik klavye önerisi

700 lira bütçem var red switch bir mekanik klavye almak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Geri