Arama sonuçları: *

• Users: Kaano
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kaano

Sıfır kart çok ısınıyor. Yardımcı olur musunuz ?

Bugün arc a750 aldım. Daha sıfır yeni aldım. Ulan bir furmark testi yapayım dedim. Kartın ağzına s*çtı. Sıfır bir kart için 71 derece fazla değil mi la. Ben 2.5-3 yıllık ekran kartım bile max 57-60 derece görüyor. Bu sıcaklık değerleri normal mi ben mi abartıyorum? (70 dereceye sıcak demiyorum...
  2. Kaano

ARC A750 DARBOĞAZ MI YAPIYOR

Hocam ben bugün kartı aldım taktım. Valorant girdim ama her dakika drop yiyorum darboğazdan kaynaklı mı ? Furmark testinde kartı %94 çalıştırıyor max
  3. Kaano

MediaMarkt Mağaza stok durumu

Medmarkt'ta uygun fiyatlı kasa+psu buldum. Bende gidip elden görüp almak istedim ve Mağazadan Teslim Al diye bir buton gördüm. Burada istediğimiz ildeki mediamarkt mağazalarındaki istediğimiz ürünün stoğunu görebiliyoruz. Ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Yani bu ürünleri mağazada...
  4. Kaano

İntel ARC A750 alınır mı?

İşlemci olarak ryzen 5 2600, ekran kartı olarak ise gtx 1650oc kullanıyorum. Artık ekran kartı bana yetersiz gelmeye başladı. Arc a750 sisteme darboğaz yapar mı? Yapmaz ise alınır mı ?
  5. Kaano

MSİ Mag Forge M100A D60 alınır mı?

Kasam yamulduğu için ve psu canlı bomba gibi her an patlamaya hazır olduğu için bunları değiştirmeye karar verdim. Böyle bir kasa ve psu buldum alınır mı sizce? Ayrıca mağazalardaki stok durumu kontrolü ne kadar doğru? Ona göre bugün gidip elden alacağım...
  6. Kaano

Max 7-8K bütçeye hangi parçaları değiştirmeliyim ?

Şuan kullandığım parçalar bana göre artık bayağı eskidi ve bunların en azından bir kısmını yükseltmem için max7-8k bütçem var. Sistemim; İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 2600 İŞLEMCİ SOĞUTUCU STOK ANAKART: MSI B450M-A PRO MAX II RAM: G.SKİLL 8X2 3200MHz EKRAN KARTI: MSI VENTUS GTX1650OCV2 SSD...
  7. Kaano

Yeni Kasa ve Psu alacağım. Ne önerirsiniz?

Kasam yamulduğu için ve güç kaynağıma çok fazla güvenmediğim için bunları değiştirmek istiyorum. f/p olarak böyle bir psu buldum...
  8. Kaano

Sıvı soğutucu önerir misiniz ?

Şuan anlık olarak ryzen 5 2600 kullanıyorum. Bunu satıp yerine ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum. Bu yüzden de şimdiden sıvı soğutucu almaya karar verdim...
  9. Kaano

Ryzen 5 2600'ü Ne Kadara Satmalıyım?

İşlemci yükselteceğim için eski işlemcimi satıyorum. 2. el piyasasına pek hakim değilim. Şuan öylesine 1400 tl fiyat koydum. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-ryzen-2600-3.4-ghz-1164198741/detay/ ilan bu bakarsanız sevinirim.
  10. Kaano

ddr4 sistemi ddr5 e geçirmek istiyorum.

Şuan anlık olarak r5 2600 / gtx 1650 / msi b450m a pro max ıı / 8x2 3200mhz / kullanıyorum ve bu sistemi 8-12k arasında bir bütçe ile bazı parçaları yenilemek istiyorum. En ucuz bunları değiştirebildim siz ne önerirsiniz? Hangi parçaları değiştireyim ?
  11. Kaano

2.el'den sattığım bilgisayarın fiyatı iyi mi?

Şuan kullandığım bir laptop var. Özellikleri falan açıklamada yazıyor. 8.000 TL'ye alabilecegini söyledi. Sizce iyi mi? https://shbd.io/s/LWgVAW1R Bi bakarsanız sevinirim.
  12. Kaano

Dell Vostro Laptop Satılmıyor

Şuan bir tane masaüstü bir tanede laptop'um var. Ama yavaş yavaş yetersiz gelmeye başladılar, bende bu yüzden ikisini de satıp yeni bilgisayar almaya karar verdim. Sahibinden de ilana koydum. Yaklaşık 1 haftadır ilandalar ama hem çok az kişi bakıyor. Hem de 11k fiyat koyduğum ilana 5k teklif...
  13. Kaano

Dell Vostro Kaça gider ?

Yeni pc almak için 2 tane bilgisayar satıyorum. Masasütünü ilana koydum ama laptop için ilgi çekici bir başlık bulamadım yardımcı olur musunuz?
  14. Kaano

GAİNWARD RTX 3080 BU FİYATA ALINIR MI?

Şuan GTX1650 kullanan birisi olarak rtx serisine güçlü bir ekran kartı alarak uzun süre boyunca kullanmak istiyorum. 12.200TL' ye satılıyor. Amazon Japonya'dan alınmış, garantisi devam ediyor ama yurt dışında. Benim şuan kullandığım ekran kartını verir isem 10.000TL ye verebileceğini söylüyor...
  15. Kaano

AMD Ryzen 5 2600 temizleme

İşlemcimin termal macununu yenilemek istiyorum. Alkollü peçete hariç başka şekilde nasıl temizleyebilirim?
  16. Kaano

Vento Mars 3x kasaya sıvı soğutucu takılır mı ?

https://www.trendyol.com/izoly/t120-liquid-cooler-120mm-5v-argb-islemci-sivi-sogutucu-p-62192317?boutiqueId=61&merchantId=123676 Vento Mars 3x adında bir kasa kullanıyorum. Yakın zamanda işlemci almayı düşünüyorum. Bunun için sıvı soğutucu gerekli. Böyle bir soğutucu buldum ama kasama uygun mu...
  17. Kaano

Çözüldü✓ RTX 4060 markadan markaya ne kadar fark eder?

Fiyatlar daha fazla artmadan yeni ekran kartı almak istiyorum. Ekran kartları markadan markaya çok fark ediyor. Ekteki resimdekilerden birini almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım veya bu fiyatı çok geçmeyecek şekilde başka hangi ekran kartını önerirsiniz. Şuan ryzen 5 2600 kullanıyorum...
  18. Kaano

ASUS RTX 4060 DUAL MI PROART MI?

https://www.incehesap.com/zodiak-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45605/?hsu=13071,13072,1037973,1005543,1036682,810806 Şu sistemi almak istiyorum. 400 tl fark ile asus dual yerine asus proart alabiliyorum. Hangisini önerirsiniz
  19. Kaano

ASUS B450M-K II ile B550M-K arasındaki fark nedir?

Asus Prime B450M-K II ile Asus Prime B550M-K arasındaki fark nedir acaba? Neredeyse 1500TL fark koyuyorlar
  20. Kaano

Yeni bilgisayar alacağım önerebileceğiniz hazır sistem var mı?

Eski bilgisayarımı satıp yenisini almak istiyorum. Beyaz sistemlerde çok hoşuma gidiyor uygun fiyatlı hazır sistem var mıdır hocam? RTX 4060 ve onu darboğaza sokmayacak bir işlemci lazım. Ayrıca cidden uygun fiyata satılıyorsa RTX 3060, 3060ti gibi sistemlerde olursa sevinirim.
Geri