Arama sonuçları: *

• Users: ReedMoonTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Bannerlord war sails alınır mı ?

Selamlar aylardır bannerlord oynamıyorum sebebi ise kendi krallığımı kurunca bir yerden sonra para yetiştiremiyorum hemde oyun bir yerden sonra ya tıkanıyor yada tekrara düşüyordu 649 saatim var steamde :D war sails dlc gelmesi ile birşeyler değişmiştir diye umuyordum ama izlediğim videolardan...
  2. R

Eafc 25 kendimi nasıl geliştirebilirim ?

İyi günler arkadaşlar ben genellikle kariyer modu oynadığım için dünya klası seviyesinde oynuyorum ama daha yüksek seviyelerde oynamak istiyorum bunu nasıl yaparım ayarlardan bahsetmiyorum yani ultimate team mı oynamalıyım kendimi geliştirmek için yoksa yapay zekaya karşı sürekli mi oynamalıyım...
  3. R

Stalker 2 aşırı kasma sorunu

İyi günler arkadaşlar ben stalker 2 gamepass'e eklenmesi ile indirdim oynamaya başladım bütün fps sorunlarını bir şekilde ( mod vs ) halletmeme rağmen oyun ara ara donuyor hareket bile edemiyorum direk 10fps oluyor yada aşırı kasıyor varmıdır bunun çözümü oyunun optimizasyon sorunları olduğunu...
  4. R

Snopy V5h titreşim çalışmıyor

iyi günler arkadaşlar benim snopyh v5h direksiyon setim var uzun zaman önce almıştım tam tarihini hatırlamıyorum ancak windows 11 çıkmadan önceydi yaklaşık 2-3 sene oluyor win 10 da direksiyonun titreşimi çalışıyordu ets 2 de ancak şuan titreşimi çalışmıyor driverini kurdum bayağı ayarları ile...
  5. R

ETs 2 sıfır ve 2.el tır hissiyatı mod önerisi

İyi akşamlar arkadaşlar ben ets 2 de 2.el tır aldım 880.bin kilometrede ama tırın sürüş hissiyatı sıfır tırdan farksız %37 yıpranma var tırda ama sıfır tır gibi çalışıyor maşallah :D bunu düzelten mod varmı yada benim aldığım araç mı temiz 2.el 880.bin 440 beygir volvom resmen 0 kilometre...
  6. R

Uygun fiyatlı kasa fanı tavsiyesi

İyi akşamlar arkadaşlar benim 4 yıllık bilgisayarımda 3 tane kasa fanı vardı 2 tanesi bozuldu kaldı 1 tane :D o kalanda aşırı ses çıkarıyor ets 2 the long dark gibi oyunlar oynarken kafa şişiriyor bana uygun fiyatlı ama aşırı dandik olmayacak bir kasa fanı önerebilir misiniz? ısınma sorunum yok...
  7. R

En aktif battlefield veya cod oyunu ?

İyi günler arkadaşlar benim canım online fps oyunu çekti bf 2042 indirdim ama serverleri bomboş gördüm ( yada bende hata vardı biraz uğraştım ama çözemedim sildim oyunu ) gamepass'im var bana en aktif bf oyununu söylermisiniz yada gamepass'im olduğu için cod mw3 indirebilirim ama multiplayeri...
  8. R

Fifa 24 zorluk seviyesi sorunu

Merhabalar arkadaşlar ben fifa 24 teknik direktör kariyeri açtım dünya klasına ayarladım ama 4 maç oynuyorsam 3 maç kaybediyorum 1 maç berabere kalıyorum ( oda zar zor ) profesyonel seviyesine çektiğim zamanda maç kaybetmiyorum çok kolay geliyor tavsiyeleriniz varmı Not: savunma yaparken...
  9. R

FM 24 zevk alamıyorum

Selamlar ben fm serisini fm 16 oyunundan beri oynuyorum ve 16.oyundan itibaren her seriyi zevk alarak oynadım ama bu sene beni fm 24'den iten birşeyler var sebebini bilmiyorum eski oyunlar çok aklımda kalmadı bana fm 24'den zevk almak için tavsiye verebilirmisiniz yada fm şevkimi geri getirecek...
  10. R

Minecraft öğretici mod paketi önerisi

Merhaba arkadaşlar teknik mod paketlerinde yeni sayılırım create modu ile uğraşmadan ( çarkalı koy vs çok uğraştırıcı ve karmaşık geldi bana ) teknik mod paketlerini öğrenebileceğim hazır mod paketi varmı. Faruk V, world of engineer gibi mod paketlerini denedim ama create modu aşırı uğraştırıcı...
  11. R

Korku oyunlarına girmek için oyun önerisi ?

İyi günler metro exdosuda tünellerde geçen örümcek sahnelerinden bile korkan insanım hali ile korku oyunlarından aşırı korkuyorum bana başlangıç seviyesi bir korku oyunu önerir misiniz? ( hayır outlast 1 oynamıyacağım korktuğumdan değil yt de 5000.kez izlediğim için nerede ne çıkacağını ezberledim )
  12. R

skyrim rol play önerisi

İyi akşamlar arkadaşlar ben modlu skyrim oynuyorum ( hazır mod paketi kurdum isim vermek yasak mı bilmediğimden yazmıyorum ) ancak dan dun oynamak felaket sıktı beni rol yapıp oyundan daha çok zevk almak için önereceğiniz tavsiye yada modlar varmı oyunda büyücü hariç her türlü şeyi oynayabilirim...
  13. R

GTX 1660super starfield fsr desteği mod ile yükleme ekran kartına zarar verir mi

Başlıkta Yazdığı gibi arkadaşlar sorum gayet net Ekran kartım nvdia dlss desteği yok malum rtx olmadığı için fsr desteği de yok ama modcular çözmüş bu sorunu benim kart desteklemiyor ama mod ile yüklenip kullanılabiliyor bunu yapsam ekran kartıma zarar verirmiyim. Bunu yapmamın asıl sebebi rdr 2...
Geri