Arama sonuçları: *

• Users: Yedexa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yedexa

Çözüldü✓ Assassin Spirit 120 Plus V2-Assassin X 120 Refined SE Plus-AssassinX 120 Plus V2

[H3 id='Thermalright+Assassin+Spirit+120+Plus+V2+Thermalright+Assassin+X+120+Refined+SE+Plus+ve+Thermalright+Assassin+X+120+Plus+V2+ilemci+soutucusu+modelleri+arasndaki+fark+nedir+hangisini+tercih+etmeliyim']Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2, Thermalright Assassin X 120 Refined SE Plus ve...
  2. Yedexa

B450 s2h v2 anakarta çift kuleli kule tipi soğutma uyar mı

b450 s2h v2 anakartıma çift kuleli kule tipi soğutma alsam ramlere veya başka bir yere temas eder mi?
  3. Yedexa

Çözüldü✓ Gamepower GP-550 rtx 3060 12gb'yi besler mi?

anakartım gigabyte b450 s2h v2 işlemcim amd ryzen 5 3600 ekran kartı upgradesi olarak rtx 3060 12gb 2 fanlı almayı düşünüyorum güç kaynağım sistemi beslemeye yeter mi?
  4. Yedexa

Çözüldü✓ Rtx 3060 12gb - Gigabyte Eagle vs Zotac

2.el ekran kartı alacağım. birisinin modeli Gigabyte Eagle rtx 3060 12 Gb diğerininki ise Zotac rtx 3060 12gb. aralarında 1000tl lik bir fiyat farkı var. sizce hangisini almalıyım. ısı farkları ne olur? ayıca almayı düşündüğüm zotac marka ekran kartının furmark testini paylaştım. ısı ve fps...
  5. Yedexa

SteelSeries GG kliplerde ses yok

güncel olarak steelseries marka bir kulaklık kullandığımdan dolayı ses ve mikrofon ayarı için steelseries gg programını kullanıyorum. başlarda bir sorun yoktu fakat ne olduysa kayıt aldığım esnada sesler programdan dolayı farklı bir yazılım formatında kaydediliyor (kayıtı amd sürücüsünden...
  6. Yedexa

Çözüldü✓ ATK Dragonfly A9 Ultra 8k dongle çalışmıyor

farenin içinde duran ve 1k hz ile çalışan küçük dongle çalışıyor ve yazılımından da fareyi algılıyor, farenin kablolu haliyle 8k hz desteği çalışıyor. ve yine yazılımından da fareyi algılıyor. fakat kutu içerisinden çıkan kablo ile 8k dongleyi kasaya bağladığımda fare çalışmıyor. (uygulama...
  7. Yedexa

Rainbow Six Siege X oyunu steam üzerinde açılmıyor.

başlangıçta ubisoft connect üzerinde dolphin 028 hatasını veriyordu. hesap şifremi değiştim, ardından ubisoft connectin tüm dosyalarını silip tekrar indirdim. dolphin hatası düzeldi fakat şuanda da rainbow açılmıyor. oynaya tıkladığım zaman launch ekranı saniyelik gidip geliyor ve oyun açılmadan...
  8. Yedexa

Öneri 20k civarında xiaomi marka telefon önerisi

uzun süre yavaşlamadan gidecek bir telefon arıyorum tek şartı bu. işlemcisi çok önemli değil herhangi bir oyun oynamayacağım. sadece ana ekranı akıcı olsun ve bu akıcılığını uzun süre koruyabilsin.
  9. Yedexa

Öneri 7000 TL ye kadar kablosuz oyun/müzik kulaklığı (kulak üstü)

araştırmalarım sonucunda razer barracuda wireless ve steelseries artics nova 5 wireless modelleri arasında kaldım. kulaklığı hem oyun için hem de mobilde ve pc de şarkı dinlemek için kullanacağım. bu kriterleri göz önünde bulundurduğumda mobilde uygulama desteği olduğu için artics nova 5 bana...
  10. Yedexa

5k fiyat bandında kablosuz kulaklık önerisi

hem bilgisayarda oyun oynamalık, hem şarkı dinlemelik, hemde telefona bağlayıp dışardayken kullanmak için kablosuz bir kulaklık arıyorum. arkadaşımda razer barracuda modeli vardı. test ettim, rahatlığını, yalıtımını ve ses kalitesini beğendim. bahsettiğim kulaklığın güncel fiyatı 5.2k size razer...
  11. Yedexa

Maxtor CTG9 vs Artic MX-6

sizce ekran kartıma ve işlemcime sürmek için maxtor ctg9 termal macununu mu almalıyım yoksa mx-6 mı, ufak bir araştırmayla mx6 iletkenliğinin 7.5w ctg9 iletkenliğinin ise 13.5w olduğunu öğrendim kağıtta bakınca yoğunluk ve iletkenlik bakımından ctg9 her türlü daha iyi görünüyor ama tr de detaylı...
  12. Yedexa

displayport kablom kırıldı ve aynısını arıyorum

dün bilgisayarımım displayport kablosu kırıldı, şuan idarelik olarak hdmi kablosu taktım ama monitörün renkleri eskisi gibi değil. bu nedenle eski kablomun aynısını arıyorum.
  13. Yedexa

masaüstü sistem önerisi arıyorum

masaüstü sistem önerisi arıyorum şuanlık aklımda belirlediğim bir bilgisayar parçası yok önerilere açığım 25-30k arası bir bütçem var.
  14. Yedexa

m2 ssd ömrü ne kadar

640 tbw ye sahip bir m2 ssdyi genel olarak oyun için kullanırsak ortalama kaç yıl gider ?
  15. Yedexa

m2 ssd önerisi istiyorum

b450 s2h v2 anakartım var, pcı express 3.0 destekliyor. araştırmalarım sonucunda 3 tane ssdnin arasında kaldım. 1.ssd kingston nv2 2tb, 2.ssd kioxia exeria g2 2tb, 3.ssd kioxia exceria g3 plus 2tb. ssd yi genel olarak oyun için kullanacağım, sizce hangisini almalıyım ?
  16. Yedexa

pcı express 3.0, 4.0 ssd

anladığım kadarıyla pcı express 3.0 destekleyen anakartlar en fazla 4000mb okuma ve 4000mb yazma destekliyor, eğer ki ben pcı express 3.0 destekleyen bir ana karta pcı express 4.0 bir ssd takarsam ama ssdnin hızı 4000 in altında olursa ssd tam performans verir mi veya herhangi bir kayıp yaşanır mı ?
  17. Yedexa

2 tb m.2 ssd önerisi istiyorum.

genel olarak oyun oynamak amacıyla 2tb m.2 bir ssd arıyorum, şuana kadar yaptığım araştırmalar üzerine kingston nv2 2tb isimli ssd'yi beğendim. daha iyidir dediğiniz bir ssd var mı ? (anakartım pcı express 3.0 destekliyor)
  18. Yedexa

Öneri pcı express 3.0 ssd önerisi

PCI-Express 3.0 m2 1 veya 2tb SSD önerisi olan var mı ?
  19. Yedexa

anakart ve ssd uyumluluğu

b450m s2h v2 anakarta pcle 4.0 m2 ssd takılır mı, takılırsa tam performans verir mi, vermez ise önerdiğiniz bir dönüştürücü var mı ?
Geri